Foto: C Automobil Import d.o.o.
Foto: C Automobil Import d.o.o.

Citroën C5 Aircross je več kot le SUV. Predstavlja simbol udobja in zmogljivosti. Z izrazitim in drznim dizajnom, ki ne ostane neopažen na cesti, vas bo navdušil s svojo odločnostjo in edinstvenostjo. Velika kolesa in privzdignjeno podvozje so le nekateri od elementov, ki naredijo to vozilo primerno tudi teren izven mestnih ulic.

V notranjosti boste našli oazo udobja in prostornosti. Modularna zasnova vam omogoča prilagajanje notranjosti vozila glede na vaše potrebe, kar pomeni, da se Citroën C5 Aircross prilagodi vam, ne pa obratno. Citroën C5 Aircross je opremljen tudi z novo generacijo sedežev Citroën Advanced Comfort®, ki omogočajo edinstveno udobje sedenja, ima izboljšana večplastna izolirana stekla, kar zagotavlja še več varnosti in udobja, ima razkošen prtljažni prostor in še mnogo več. S tem vozilom boste lahko premagovali tako vsakodnevne izzive kot tudi avanturistične poti.

Foto: C Automobil Import d.o.o.
Foto: C Automobil Import d.o.o.

Ali ste vedeli, da novi C5 Aircross nudi tudi tri ločene zadnje sedeže, ki so pomični, nagibni in zložljivi?

To omogoča, da lahko brez težav namestite zadaj tri otroške sedeže ali pa zelo udobno in z dovolj prostora vozite tri odrasle osebe.

Foto: C Automobil Import d.o.o.
Foto: C Automobil Import d.o.o.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj mestnih ulic ali pa se radi podate v naravo, bo Citroën C5 Aircross zadovoljil vaše potrebe. S svojo zmogljivostjo in varnostjo vas bo vedno pripeljal tja, kamor želite, ne da bi se morali odreči udobju.

Nič več kompromisov. Nič več običajnega. Citroën C5 Aircross je vozilo, ki združuje edinstveni karakter s prepoznavnim dizajnom. Vstopite v svet, kjer udobje, prostornost in zmogljivost postanejo vaša vsakdanja resničnost. Izberite Citroën C5 Aircross in izrazite svojo strast do vožnje.

Foto:C Automobil Import d.o.o.
Foto:C Automobil Import d.o.o.

Izberite svojo najljubšo kombinacijo s pomočjo Citroën konfiguratorja.

Odkrijte tudi priključno-hibridni motor, ki združuje najboljše iz obeh svetov - električno mobilnost za vaše vsakodnevne potrebe in bencinski motor za daljša potovanja. To vam omogoča užitke v vožnji brez emisij in hrupa, obenem pa vas popolnoma osvobodi skrbi glede polnjenja. Doživetje tišine v električnem načinu vožnje predstavlja še bolj umirjeno vožnjo, ki ob tem zagotavlja enako učinkovitost. Citroën C5 Aircross Hybrid namreč omogoča optimalne zmogljivosti s pomočjo električnega motorja, ki poveča moč motorja z notranjim izgorevanjem tako da skupno razvijeta kar 225 konjskih moči. Ob tem pa vam omogoča doseg do 63 kilometrov (cikel WLTP) na eno polnjenje, kar dovolj za večino vsakodnevnih potreb. Ko pa se odločite za daljša potovanja prevzame nadzor bencinski motor.

Foto: C Automobil Import d.o.o.
Foto: C Automobil Import d.o.o.

Poleg tega je vsakodnevno polnjenje povsem enostavno. Polnilni kabli so shranjeni pod tlemi prtljažnika v posebnem prostoru, priključek za polnjenje pa vas s svojim LED svetlobnim indikatorjem vedno obvešča o poteku polnjenja. Nastavitev polnjenja je preprosta in jo lahko programirate kar s pomočjo zaslona na dotik. Vaše vozilo lahko polnite preko WallBox polnilne enote ali pa kar iz standardne vtičnice. Za več informacij o polnjenju obiščite spletno stran Citroën Slovenija.

Foto: C Automobil Import d.o.o.
Foto: C Automobil Import d.o.o.

Zadnja novost pa je prenovljen model C5 Aircross, ki predstavlja povsem nov pogonski sklop Hybrid 136. Inovativna hibridna tehnologija združuje bencinski motor PureTech 136 KM (100 kW) nove generacije, novi elektrificirani menjalnik ë-DCS6 z dvojno sklopko in elektromotor z močjo 21 kW in 48-voltno baterijo, ki se samodejno polni v določenih fazah vožnje.

Zdaj je čas, da naredite korak naprej in poskrbite, da bo vaša vsakodnevna vožnja udobna, varna in zmogljiva tako po mestnih ulicah kot izven mesta. Citroën C5 Aircross vam ponuja popolno ravnovesje med učinkovitostjo in udobjem, brez kompromisov.

Spremljajte Citroën tudi na družbenih omrežjih.