Foto: Samsung
Foto: Samsung

Vstopite v svet telefonov Samsung Galaxy S23 in Galaxy S23+, najnovejša dodatka k Galaxy seriji pametnih telefonov. Ta telefona sta zasnovana z mislijo na tiste, ki si želijo nekoliko manjše naprave, ki imajo veliko funkcionalnost, hkrati pa ohranjata obvladljivo velikost. Ne glede na to, ali iščete napravo, ki jo boste lažje nosili s seboj, ali pa vam je preprosto ljubša manjša velikost zaslona, sta telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ tu, da vam ponudita najboljše.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Barve, ki presenetijo

Imate tudi vi dovolj dolgočasnih, monotonih barv in bi radi presenetili z nečim bolj posebnim? Sveže nove barve: fantomsko črna, kremna, barva sivke in zelena, ki jih je navdihnila narava, se čudovito zlijejo s poliranim kovinskim okvirjem. Dizajn telefonov je še bolj dovršen in naredi piko na i celotni podobi telefonov. Galaxy S23 in Galaxy S23+ imata poglobljene zadnje kamere in posledično manjšo izboklino na hrbtni strani telefona.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Ujemite vse spomine

Kamera telefona je postala obvezno in močno orodje za izražanje ter ustvarjalnost, od zajemanja vsakodnevnih trenutkov do ustvarjanja osupljivih umetniških del. Z napredkom tehnologije lahko kamere sodobnih pametnih telefonov zdaj ustvarijo slike, ki se kosajo s tistimi, ki jih posnamejo profesionalni fotoaparati, zato je zajemanje in deljenje sveta okoli nas lažje kot kdajkoli prej. Telefona Galaxy S23 in Galaxy S23+ zajemeta še več podrobnosti s širokokotno kamero s 50 MP, zaradi tehnologije Detail Enhancer, ki uporablja umetno inteligenco za izboljšanje globine in ločljivosti za fotografije osupljive visoke kakovosti.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Več svetlobe

Dan se daljša in tople večere bomo radi preživeli zunaj s prijatelji. Ker pa takrat svetlobnih virov ni veliko, potrebujemo za ujetje najboljših spominov, tudi najboljši telefon. Napolnite svojo galerijo z epskimi nočnimi posnetki, ki si jih bodo želeli vsi. Izboljšana funkcija Nightography, ki jo poganja umetna inteligenca poskrbi za jasnost podrobnosti, zato bodo fotografije in videoposnetki pri šibki svetlobi enako svetli in barviti, kot tisti, ki jih snemate v idealnih svetlobnih pogojih.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Še več moči in daljše igranje iger

Ker ni kompromisov, ko gre za zmogljivost, mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 poganja vaš telefon, da zagotavlja boljše igranje iger in pretakanje video posnetkov, s podaljšano življenjsko dobo baterije, ki vas popelje skozi najbolj epske dni. Z dolgotrajno baterijo 4.700 mAh (običajno) na Galaxy S23+ in 3.900 mAh (običajno) na Galaxy S23 se boste enostavno odpravili skozi naloge v dnevu, si ogledali oddaje, igrali neskončno iger in nato hitro napolnili svoj telefon s super hitrim polnjenjem.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Konec bleščanja

Z najnovejšimi dosežki na področju tehnologije zaslonov telefonov vam ni treba več skrbeti, da bi bleščanje vplivalo na vašo vidljivost na prostem. Ne glede na to, ali ležite na soncu ali se podajate v svetel in sončen dan, ste lahko prepričani, da bo zaslon vašega telefona dobro viden in uporaben. Zato se poslovite od mežikanja in napenjanja ter pozdravite povsem nov svet jasnosti in udobja s telefonoma, ki sta zasnovana tako, da sta v koraku z vašim aktivnim življenjskim slogom. Zaslon z osveževanjem 120 Hz gladi pomikanje po zaslonu, medtem ko Eye Comfort Shield preprečuje, da bi se vaše oči utrudile, tudi ko gledate v temi. Dinamični AMOLED 2X zaslon z Vision Booster tehnologijo na Galaxy S23 in Galaxy S23+ je s strani VDE Germany prejel certifikat za 100-odstotni volumen barv v razponu barv DCI-P3, kar pomeni, da vaše slike ne zbledijo, barve pa so neverjetno živahne, ne glede na različne stopnje svetlobe. Zaslon lahko za boljši kontrast med temnimi in svetlimi aspekti digitalne vsebine doseže najvišjo stopnjo svetlosti 1750 cd/m2 in s tem še sijajnejšo kakovost slike, s kontrastnim razmerjem 3.000.000 : 1 pa še bolj realistično mobilno doživetje.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Velikost, ki prepriča

Galaxy S23 prepriča s 15,5 centimeterskim in Galaxy S23+ s 16,7 centimetrov velikim zaslonom. Skratka sta odlična izbira za tiste, ki želijo manjši pametni telefon, ne da bi pri tem žrtvovali moč, varnost ali funkcionalnost. Ne glede na to, ali ste tehnološki navdušenec, priložnostni uporabnik ali nekaj vmes, te naprave vas bodo zagotovo navdušile. Zakaj bi torej čakali? Še danes se nadgradite s telefonom Galaxy S23 ali Galaxy S23+ in izkusite najboljše iz obeh svetov!

Foto: Samsung
Foto: Samsung

S posebno ponudbo glejte najljubše vsebine brez oglasov

Ob nakupu telefona Galaxy S23 serije vam Samsung podarja do 4 mesece brezplačne storitve YouTube Premium na vaši novi GalaxyS23 napravi. Tako boste v svojih najljubših vsebinah lahko uživali brez motečih oglasov in brez omrežne povezave Wi-Fi. Več podrobnosti o ponudbi, ki traja od 1. 2. 2023. do 2. 4. 2024, najdete na spletni strani Samsung.

Foto: Samsung
Foto: Samsung