Ta mejnik ne zaznamuje le dolgoletnega uspešnega poslovanja, temveč tudi zavezo k poenostavljanju vsakodnevnih opravil, da je življenje uporabnikov manj zapleteno in bolj prijetno. Po več kot sedmih desetletjih Gorenje še naprej oblikuje kakovostne in inovativne izdelke, ki v hiter vsakdan prinašajo smiselne rešitve.

Foto: Gorenje GSI d. o. o.
Foto: Gorenje GSI d. o. o.

Že več kot sedem desetletij del družine

Gospodinjski aparati Gorenje so skozi desetletja postali del družinske tradicije in sestavni del domov. Tehnološko dovršeni, inovativni, energetsko učinkoviti in vrhunsko oblikovani izdelki rešujejo vsakodnevne težave in uporabnikom omogočajo, da prihranijo čas pri gospodinjskih opravilih. Vgradne pečice OptiBake, pomivalni stroji UltraClean, hladilniki GardenFresh in pralni stroji WaveActive se ponašajo z najmodernejšo tehnologijo in uporabnimi funkcijami. Pri razvoju aparatov v podjetju stavijo na bogato tradicijo, specifična znanja in inovativne pristope ter tako ustvarjajo izdelke najvišjih evropskih standardov.

Foto: Gorenje GSI d. o. o.
Foto: Gorenje GSI d. o. o.


Pridružite se praznovanju in osvojite nagrade

Od jutranjega prebujanja do večernih ur, od mladih nog pa vse do starosti – mali in veliki gospodinjski aparati Gorenje olajšajo vsakdan, polepšajo druženja in spreminjajo življenje na boljše. Gorenje svoj rojstni dan praznuje 5. aprila, vznemirljiva presenečenja, ugodnosti in nagradne igre pa bodo potekali vse do konca meseca aprila. Obiščite spletno stran https://si.gorenje.com/akcije/praznujemo in se pridružite veliki rojstnodnevni nagradni igri ter se potegujte za več kot 100 priročnih nagrad.

Foto: Gorenje GSI d. o. o.
Foto: Gorenje GSI d. o. o.

Pogled naprej proti UEFA EURO 2024

Ob praznovanju 74. rojstnega dne in pogledu nazaj se obenem se začenja odštevanje do evropskega nogometnega prvenstva UEFA EURO 2024™, pri katerem kot eden od sponzorjev sodeluje tudi Gorenje. Nogometne navdušence bo od 14. junija do 14. julija gostila trikratna prvakinja Nemčija. To bo že 17. izvedba tekmovanja in prvo prvenstvo v Nemčiji po združitvi leta 1990.

Gorenje bo z razvojem zanesljivih, kakovostnih in priročnih gospodinjskih aparatov še naprej skrbelo za poenostavljanje življenja. Inovativne vgradne pečice, pametni hladilniki, pomivalni in pralni stroji – rojstnodnevne akcije so odlična priložnost, da svoj dom nadgradite z najsodobnejšimi gospodinjskimi aparati. Pridružite se praznovanju in osvojite uporabne nagrade.

Foto: Gorenje GSI d. o. o.
Foto: Gorenje GSI d. o. o.