Pri Microsoftu so sporočili, da bodo z umetno inteligenco izboljšali produktivnost in orodja, kot je ChatGPT, dodali Officeovim programom, kot so Teams, Word in Outlook. Model GPT podjetja OpenAI testirajo v Outlooku, da bi izboljšali rezultate iskanja in predloge za odgovore na e-pošto. Vključili bodo tudi Wordove dokumente, da bi izboljšali pisanje uporabnika. To pomeni, da bo imela Officeova posodobitev kmalu funkcije umetne inteligence, kar bo zelo izboljšalo uporabniško izkušnjo. To je bilo najbolj očitno pri Windowsu, kjer je Microsoft po lansiranju Bing Chat AI posodobil Bing. Pred kratkim so sporočili, da je spletni iskalnik prvič presegel sto milijonov aktivnih uporabnikov v enem dnevu. Približno tretjina uporabnikov Binga vsak dan uporablja Bing Chat. Od lansiranja so opravili že 45 milijonov pogovorov. Posodobite na najnovejši Windows 11 in Office 2021 in izkusite priročnost in učinkovitost, ki ju prinaša umetna inteligenca.

Ne zamudite izjemne ponudbe v Keysoffovi pomladni razprodaji. Najnovejši Windows 11 Pro dobite že za samo 10,45 €. Če konfiguracija vašega računalnika ne podpira uporabe Windowsa 11, pa je najboljša izbira še vedno Windows 10. Čeprav Microsoft ne prodaja več digitalnih licenc za serijo Windows 10, na Keysoffu lahko dobite poceni originalni Windows 10 Pro za samo 7,35 €. Kot najboljša programska oprema je bil MS Office vedno Microsoftov paradni konj. Zdaj Office 2021 Professional na Keysoffu stane samo 26,25 €. Nakupujte zdaj in izkoristite to časovno omejeno ponudbo.

Foto: Keysoff
Foto: Keysoff

Časovno omejena ponudba priljubljenih izdelkov. Operacijski sistemi Windows in MS Office

Kupite več in prihranite več. Kupite svoj ugodni paket še danes in začnite varčevati

Še danes povečajte svojo produktivnost z ugodnimi Keysoffovimi paketi. Prihranite še več kot z nakupom posameznih izdelkov in izkoristite še višji popust z nakupom paketov operacijskega sistema Windows in Officea. Če morate posodobiti operacijski sistem Windows ali MS Office na enem ali več računalnikih, je Keysoff pravi naslov za vas. Licenco za MS Office 2021 lahko dobite že za 13,85 €/računalnik v primerjavi z uradno ceno 439,99 $, kar pomeni, da lahko prihranite več kot 90 %.

50-odstotni popust na več Windowsov in Officeov (koda: BP50)

Tudi če potrebujete še več računalniških orodij, je Keysoff pravi naslov za vas. Na Keysoffu lahko kupite orodja in programe za čiščenje računalnika, stiskanje datotek, urejanje fotografij, optimizacijo sistema, večjo produktivnost in protivirusno zaščito.

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff vam ne nudi le odličnih izdelkov, ampak tudi izvrstne poprodajne storitve. Če boste kupovali na Keysoffu, vam nudijo tudi doživljenjske poprodajne storitve. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar pri nadgradnji svojega računalnika.

Za svoje visokokakovostne izdelke in profesionalne storitve je Keysoff prejel že 900 ocen resničnih uporabnikov na strani TrustPilot s povprečno oceno 4,9 in 98 % zadovoljnih strank.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.