Za vse računalnike z zakonito licenco za Windows 10 bo na voljo brezplačna nadgradnja, ki bo potekala tudi leta 2022. Če še nimate Windowsa 10, ima Keysoff za vas najboljšo ponudbo za zakonit, varen in varčen nakup.

Globalni prodajalec Keysoff je v svoji trgovini s programsko opremo pripravil do 60‑odstotne popuste na izdelke. Namen razprodaje je ponudba varnih in originalnih licenc za Windows 10, ki ga boste nato oktobra lahko nadgradili. Težavo z licencami smo rešili zelo preprosto – ko boste Windows 10 nadgradili na Windows 11, obdržite licenco. V razprodaji lahko nekatere izdelke kupite s 40- ali 55-odstotnim popustom, odvisno od promocijske kode, najbolj iskane in najnovejše izdelke pa v trgovini ponujajo po trajno znižanih cenah.

Foto: Keysoff
Foto: Keysoff

Posebna ponudba, brez kode

Kupite najbolj uporabljano programsko opremo in operacijski sistem, s čimer boste svojo produktivnost dvignili na višjo raven.

40-odstotni popust na Windows, koda: BFS45

58-odstotni popust na druge izdelke, koda: BFS58

Posebna ponudba za računalniška orodja

Če imate težave ali samo kakšno vprašanje, vam bo služba za pomoč strankam 24 ur na dan pomagala z besedami in dejanji. Če naletite na kakršnokoli težavo, lahko pošljete e-pošto na naslov: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.