Prihod sončnih in toplih poletnih dni pomeni več druženja, zabave in preživljanja časa na prostem. Poleg tega nas bo to poletje tresla navijaška mrzlica, saj se je začelo evropsko prvenstvo v nogometu. Čaka nas razburljiv mesec , in sicer ne glede na to, ali boste pred televizijskimi zasloni doma v krogu družine in prijateljev ali pa si boste ogledali tekmo v svoji najljubši kavarni.

Foto: Myrkl
Foto: Myrkl

Zmerno uživanje pijač ob druženju, praznovanju in prazniku je del tudi naše kulture. Myrkl je prehransko dopolnilo z visokoučinkovito mešanico dobrih bakterij (Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogateno z L-cisteinom in vitaminom B12. Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k delovanju živčnega sistema, sproščanju energije pri presnovi ter normalnemu psihološkemu delovanju.

To je koristno zlasti za vse tiste z veliko obveznostmi, od katerih si ne utegnejo oddahniti, kot so mladi starši ali poslovneži.

Foto: Myrkl
Foto: Myrkl

Za svežino in energijo naslednji dan vzemite 2 kapsuli pred pijačo.

Bodite sveži naslednji dan

AB001™ je mešanica visokoučinkovitih bakterij (predvsem Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogatena z L-cisteinom in vitaminom B12. Vse sestavine izdelka so potrjene kot varne v skladu s predpisi Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Myrkl in AB001™ sta rezultat tridesetletnih raziskav in razvoja švedskega farmacevtskega podjetja De Faire Medical (DFM), osredotočenega na razvijanje revolucionarnih prehranskih dopolnil. Več informacij najdete na povezavi https://doclabor.si/myrkl/.

Myrkl je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju ali v spletni trgovini.

Foto: Myrkl
Foto: Myrkl