Foto: Media Bus
Foto: Media Bus

Premišljeni tlorisi razvajajo z ravno pravšnjo bivalno površino, terasnim delom ter velikimi okenskimi površinami. Gradnja poteka aktivno in pod strogim nadzorom za doseganje maksimalne kvalitete. Posamezna hiša se lahko pohvali s 147 m2 bivalnih površin, zasebnostjo, ki je zagotovljena s terasno postavitvijo in lege hiše, odprtostjo steklenih površin na jugovzhod, predpripravo za električna vozila in nizko energetsko gradnjo.

Kot kupcu tovrstne hiše se vam najverjetneje poraja nemalo vprašanj in dilem. Tako je v prvi vrsti vprašanje lokacije, izvedbe, izbora materialov, poteka gradnje in seveda stroškov ob nakupu ter kasneje ob bivanju. V primeru Soseske Lesno Brdo lahko zagotovimo, da smo lokacijo skrbno izbrali, sosesko zasnovali kot celoto, jo komunalno opremili, posamezno hišo umestili tako, da ima kvalitetno osončenost, uredili dovozno pot in razsvetljavo v okviru ustreznih standardov. Pri sami gradnji, vztrajamo pri vgradnji naravnih materialov stavbnega pohištva kakor tudi fasadnih slojev.

Foto: Media Bus
Foto: Media Bus

Projektiranje je vključevalo tudi smernice za dolgoročno varčno bivanje. Tako posamezna hiša zagotavlja zmanjševanje porabe toplotne energije preko vgrajenih materialov, postavitev na smer sonca ter zaključkih na fasadnih slojih iz odpornega macesnovega lesa. Vsaka hiša ima tudi možnost priklopa polnilne postaje za električna vozila.

Naselje bo predvidoma zaključeno do pomladi 2024. Vabljeni k ogledu in spremljanju poteka gradnje vaše izbrane enote.

Za vas smo na voljo na www.soseska-lesnobrdo.si ali Roni nepremičnine d.o.o., Nina Hudnik, 031722293, nina@roni-nepremicnine.si.


Avtor članka: Nina Hudnik