Želite menjati pohištvo in osvežiti stene vašega bivališča ali poslovnega prostora? Morda je fasada vaše hiše zbledela, pa bi si jo želeli obnoviti. Želite novo pohištvo, pa ne veste kako in kaj, saj mere standardnega pohištva ne ustrezajo vašim prostorom? Berite dalje in ne izgubljajte denarja in časa po nepotrebnem.

Če načrtujete prenovo stanovanja ali poslovnih prostorov, izberite mizarja in slikopleskarja po naših priporočilih.

V primeru, da bi imeli novo pohištvo, hkrati pa tudi na novo prepleskane stene, smo za vas izbrsli kvalitetne mizarje in slikopleskarje, ki poleg kvalitete izstopajo tudi po cenovno ugodni ponudbi svojih storitev. Vsi radi delajo z ljudmi, so prijazni in ustrežljivi, za piko na i, pa se lahko prav vsi pohvalijo tudi s tem, da prostor zapustijo čist in pospravljen. Mojstri, kjer gresta kakovost in cena z roko v roki.

Da bo odločitev lažja, smo za vas preverili nekaj podjetij, ki se ukvarjajo z mizarstvom in slikopleskarstvom po vsej Sloveniji. Če želite preveriti še več njihove ponudbe, morda rezervirati termin pri njih, pokličite na spodaj objavljene telefonske številke.

Foto: Center hitrih
Foto: Center hitrih

MIZARSTVO NEMEC

Andrej Nemec s.p.

Kamnica 2, 1262 DOL pri LJUBLJANI

gsm: 040 828 849

email: info@kuhinje-nemec.com

splet: www.kuhinje-nemec.com

Ko izbirate izvajalca, je zelo pomemben odnos in seveda tudi znanje izvajalca. Glede na to, da bo pohištvo postalo naš dolgoletni spremljevalec, je z izvajalcem potrebno vzpostaviti kvaliteten medsebojni odnos ter opraviti natančen pregled načrtov in materiala. Kvaliteten izvajalec bo vedno znal pravilno svetovati pri optimalnih rešitvah za vaš prostor in s svojimi izkušnjami pomagal vaše ideje spremeniti v željeno pohištvo.

Dejavnost mizarstva je v njihovi družini prisotna že več kot 50 let, od leta 1968. Ustanovil jo je dedek današnjega lastnika, za njim sta ga prevzela stric in oče, z letom 2016 pa je, s celovito prenovo, podjetje prevzel g. Andrej. V vseh teh letih njihovega delovanja so se trg in navade potrošnikov spremenile. Glede na tempo življenja, imajo ljudje vse manj časa za iskanje različnih ponudnikov in izvajalcev, ki jih potrebujejo pri renovacijah, tako kuhinj, kot tudi ostalih prostorov. Zaradi tega so se v njihovem podjetju odločili, da strankam ponudijo kuhinje in pohištvo na ključ. V praksi to pomeni, da prevzamejo celotno renovacijo in skupaj z njihovimi preverjenimi in izkušenimi partnerji poskrbijo za vse, od demontaže, polaganja ploščic, beljenja, menjave talnih oblog, vodovodnih in električnih instalacij ter seveda ponudbe gospodinjskih aparatov ter na koncu vgradnje novega pohištva. Tako strankam prihranijo čas in tudi težave pri iskanju primernih mojstrov. Vsaka stranka je pri njih obravnavana individualno, lahko rečemo, da se vsakemu projektu posvetijo več kot 100%. Z njihovo profesionalno in izkušeno ekipo poskrbijo, da stranka dobi tako pohištvo, kot si ga je dejansko zamislila. Ves čas stremijo k novim izboljšavam in uporabi najbolj kvalitetnih materialov. Ker je njihovo pohištvo narejeno po meri, ga lahko prilagajajo vsem željam in prostorom. Njihova prednost je tudi v tem, da se dosledno držijo roka izdelave. Kvalitetna izvedba storitve, doslednost pri rokih izdelave in dogovorih so njihovo vodilo in hkrati najboljša reklama.


POPRAVIKLA IN MONTAŽA POHIŠTVA

Klemen Odar s.p.

Triglavska cesta 9

4264 BOHINJSKA BISTRICA

gsm: 041 947 571

Že kot otrok je Klemen rad modelaril, posebej intenzivno je s tem pričel v 6. razredu osnovne šole. Po osnovni šoli se je vpisal, na Srednjo lesarsko šolo, saj ga je stric navdušil za poklic mizarja. Sprva je bil zaposlen v nekem podjetju, a se je kasneje odločil za samostojno pot. Pričel je z izdelavo pohištva, nato vrat, najbolj pa ga je pritegnilo izdelovanje čolnov, saj je izdelava le teh nekaj posebnega. Namreč, noben del čolna ni pod pravim kotom, vse je vedno zaobljeno, zakrivljeno in to mu predstavlja svojevrsten izziv. Zato dandanes na Bledu popravlja in obnavlja čolne, izdeluje nove čolne, izdeluje pa tudi istrske batane, ki so poseben tip lesenega čolna. Tega so nekoč uporabljali v Tržaškem zalivu, ob obalah Istre in drugod po Jadranu za ribolov, prevoz tovora ali kot pomožne čolne. Danes so batane majhni čolni s ploskim dnom in z zrcalom na krmi.

Klemen torej največ deluje ravno v čolnarstvu, saj je na tem področju velik strokovnjak. Z dobrimi in kvalitetnimi storitvami je pridobil dobre reference in prišel na dober glas. Dobra in uspešna reklama gre od ust do ust. Še posebej pa veliko pomeni, če dobiti pohvale in odlične reference od drugih ljudi iz iste branže.

Ker je v življenju vedno pozitiven, tudi če je kdaj slab dan, najde v tem dnevu nekaj pozitivnega in tudi takrat dela, saj se pri delu pravzaprav sprošča. Njegov moto: Vse je v glavi in vse se da rešiti, le najprej je potrebno dobro razmisliti. Kvalitetna, dobro in hitro opravljena storitev so njegova vodila ter inspiracija.


MIZARSTVO DOBELŠEK d.o.o.

Breg 24

2392 MEŽICA

gsm: 040 419 113

email: lovro.dobelsek@gmail.com

Že od malih nog je lastnika veselilo delo z lesom in ustvarjanja iz lesa. Zato se je po osnovni šoli odločil za nadaljevanje izobraževanja v lesni stroki, ki ga je tudi uspešno zaključil in si potem pridobil tudi nekaj prakse. Njegova velika želja je bila, podati se na samostojno pot podjetništva, kar mu je pred petimi leti tudi uspelo.

Začetek ni bil ravno enostaven, saj je bilo treba kupiti stroje in vso ostalo opremo potrebno pri mizarskih delih. A mu je z vztrajnostjo, potrpežljivostjo in trdim delom tudi uspelo. Danes v podjetju izdelujejo notranje pohištvo, kuhinje, stopnice, lotijo pa se tudi zunanjih teras. Čakalna doba za izvedbo zaželene storitve je v povprečju tri mesece.

Ker je izbira mizarjev kar velika, je pomembno, kaj stranki ponudijo in seveda, da se držijo dogovorjenih rokov. Pri njih boste vsekakor dobili kvalitetno storitev, korektno izpeljano od začetka do konca v okviru dogovorjenih rokov. Vsaka stranka je enako pomembna, zato se prav za vsako stranko zavzamejo. Najprej se dogovorijo o vseh podrobnostih, materialih in pred izvedbo prav tako pregledajo načrte.

Prijazen in korekten odnos, kvalitetna storitev, uporaba kakovostnih materialov ter spoštovanje dogovorjenih rokov sami zase govorijo o njihovi kakovosti in konkurenčnosti.


Mizarski servis 5ek, Primož Petek s.p.

Rove 10 3213 Frankolovo

gsm: 040 872550

Email: mizarskiservis5ek@gmail.com

Izjemna zgodba čudovite družine, ki nudi kvalitetne mizarske storitve. Družinsko podjetje s pravimi vrednotami in pozitivnim poslanstvom. Za samostojno pot so se odločili, ker imajo sina, kateremu želijo postaviti dober temelj in zgled za njegovo prihodnost. Lahko si predstavljate, da delajo res s srcem, zato jih iskreno priporočamo. Mož je že dlje časa v mizarskih storitvah a lastno podjetje so odprli lansko leto. Žena je izredno sposobna pomočnica, ki mu pomaga pri vseh možnih opravilih.

Delajo vse notranje pohištvo, zato se na njih lahko vedno zanesete. Pravijo, da je mizarstvo topel poklic, ki privablja tudi mlade, saj gre za nekaj oprijemljivega Gre za pozitivno energijo, ustvarjanje podobe hiš in stanovanj ustvarja topel dom, v katerega se z veseljem vračamo.

Če še ne veste, kaj točno bi izbrali, vam znajo oni predstaviti najboljšo možno opcijo. Kako izbrati kvalitetnega mizarja? Ponavadi ljudje naredijo napako, ker se odločajo na podlagi cen. Ponavadi so prvotne cene na predračunu nižje od končnih cen. Izvajalcev ne bi smeli izbirati na prvo žogo, ampak si vzeti malo več časa. Osebno obiskati mizarja in se bolj podrobno pogovoriti z njim o vseh podrobnostih. To je prava pot, zato jih obiščite še danes.


POHIŠTVENUI SERVIS ŠERE

ROBERT ŠERE s.p.

Gubčeva ulica 7

8000 NOVO MESTO

gsm: 40 720 592

email: robi@servis-nm.si

Ko se je izučil za mizarja, je v začetku naključnim ljudem popravil kakšen kos pohištva, kmalu pa je v tem delu videl priložnost za uspeh in se leta 2014 odločil odpreti svoje podjetje. Ukvarjajo se s popravilom in montažo pohištva. Kdo jih najbolj potrebuje? Večkrat se stranke same lotijo sestave pohištva, potem pa se jim nekje na poti zalomi in na pomoč pokličejo strokovnjake. Stranke na začetku mislijo, da gre le za kakšno manjšo zadevo, a se pogosto izkaže, da temu ni tako. Sestavljanje pohištva je včasih zahteven postopek, ki ga je bolje prepustiti strokovnjakom. Prevzeli bodo vsa opravila, le ne želijo popravljati napake preteklih mojstrov, zato te takšnih projektov izogibajo.

Opravijo tudi vsa ostala montažna dela, menjajo korita, notranja vrata, okna in senčila. So kvaliteten pohištveni servis, tudi cene njihovih storitev niso pretirane. Iste stranke jih večkrat pokličejo, kar pomeni, da so z njimi zelo zadovoljne.

Formula njihovega uspeha? Že vnaprej stranki povedo podrobnosti, o terminih, o cenah in morebitnih skritih stroških, ki pa jih je lahko največ do 10%.

Če je potrebno, se s stranko dobijo tudi večkrat, da dorečejo zadeve. Včasih si stranke želijo, da pridejo takoj, a tega jim ne morejo obljubiti. Lahko pa jim obljubijo, da bodo prišli v najkrajšem možnem času. Skratka, vse je stvar dogovora, ki pa se ga pri njih dosledno tudi držijo. Če se pojavijo kakršnekoli težave pri izvedbi projektov, jih sproti rešujejo glede na želje strank.

Delati pošteno ter korektno je vodilo njihovega uspeha, zato vedno najprej plačajo pridnim delavcem. Če želite zanesljiv in kvaliteten pohištveni servis, se obrnite na njih, saj oni od stranke ne bodo odšli, dokler le-ta ne bo zadovoljna.


MIZARSTVO Šporar Janez s.p.

Obrh 3

8350 DOLENJSKE TOPLICE

gsm: 041 726 730 ali 031341 299(Julija)

email: ikc@siol.net

julija@sporar.net

Podjetje je pričelo delovati pred 28 leti, glavna motivacija je bila vzpostavitev tradicije. Direktor se je odločil že v mladih letih se ukvarjati z lesom in se vpisal na srednjo lesarsko šolo. Imel je željo po ustanovitvi in zagonu uspešnega podjetja. Sprva je izdeloval pohištvo po meri za lokalne odjemalce in za znance. Stranke so bile zadovoljne z njegovim delom in storitvami, tako se je glas o kakovostnih in dobro opravljenih delih razširil skoraj po celi Sloveniji. Največ dela opravijo v osrednjeslovenski regiji, na gorenjskem, dolenjskem, pa tudi na štajersko se zapeljejo. Mnoge zadovoljne stranke se vračajo, saj po enem uspešno narejenem projektu pridejo z novimi željami.

Pri njih lahko dobite prav vso pohištvo po meri, garderobne omare, jedilnice, spalnice, otroške, mladinske in dnevne sobe... Pri zahtevnejših projektih pa sodelujejo tudi z zunanjimi izvajalci v kolikor je to potrebno. V zadnjem času dobivajo veliko povpraševanj najrazličnejših podjetij za urejanje poslovnih prostorov.

Sodelujejo tudi z arhitekti, sploh pri zanimivih situacijah, ki so lahko velik izziv. Na takšen način je pod njihovem okriljem nastalo že nekaj zanimivih vzorčnih hišk.

Nekatera podjetja se odločijo za preureditev poslovalnic, druga za ureditev razstavnih prostorov. V zadnjem času so se odločili za sodobnejši način poslovanja prek spleta, saj stranke tako hitreje dobijo želene izdelke.

Trenutno je v podjetju redno zaposlenih 18 ljudi. Princip celotne ekipe temelji na tem, da si za vsako stranko vzamejo čas in projekt zaključijo tako, da je stranka dejansko zadovoljna, sicer projekta ne zaključijo.

Za kvalitetno opravljeno delo je pomembno, da so zaposleni dobro strokovno podkovani. Včasih je potrebno stranko izobraziti o tem, kaj je najbolj funkcionalno na dolgi rok in ne samo, kaj najbolje zgleda na prvi pogled. Kakor so v koraku s časom pri pohišstvu, so v koraku s časom prav tako glede nastopa na digitalnih kanalih, zato se lahko pohvalijo s prenovljeno spletno stranjo in spletno trgovino, kjer bodo na tedenski bazi dodajali produkte, ki jih bodo domači mojstri potrebovali pri

prenovi ali obnovi doma, ne da bi čakali ali dolgo iskali - moderni

leseni izdelki, dekorativne in prostorske rešitve za dom, podnice,

spalni program in podobno. Vključujejo tudi lokalne in slovenske

proizvajalce. Seveda pa jih lahko obiščejo tudi na Facebooku in

Instagramu, kjer z veseljem objavljajo nove projekte in delijo znanje na

področju mizarstva.Izdelujejo tudi lesene stopnice ter okna in vrata po meri. Stranka se vračajo k njim, kar potrjuje njihove dobre in kvalitetne storitve.


MIZARSKA DELA

MATJAŽ KOREZ s.p.

Spodnje Gameljne 39a

1211 LJUBLJANA-ŠMARTNO

gsm: 031 661 495

email: k.matjaz@gmail.com

Zaradi veselja do dela z lesom, se je razvila njegova podjetniška pot. Že kot otrok je rad ustvarjal, kot mladi fant pa doma začel popravljati različne izdelke in spoznavati materiale. Odločil se je za šolanje v lesni smeri, a največ znanja in izkušenj je pridobil, ko se je zaposlil pri znanem obrtniku. Naučil in navadil se je natančnosti in preciznosti, ustvaril pa je tudi nekaj inovacij. Ves čas pa ga je spremljala želja, stopiti na samostojno podjetniško pot. Da pa si res uspešen, si moraš to resnično želeti in vedno videti luč na koncu tunela, kot pravi sam. V bistvu je to poklic in delo, ki te spremlja 24 ur na dan. Vsekakor pa moraš za tako pot in delo imeti res veliko veselje. Delo s strankami ni enostavno, zato jim moraš znati poslušati in prisluhniti njihovim željam. V tem delu potrebna vztrajnost in veliko potrpežljivosti.

Po 15 leti mizarskih izkušenj je leta 2001 stopil na samostojno pot in odprl svojo delavnico. Na tej poti zdaj uspešno vztraja že 22 let. Več let so izdelovali pohištvo po meri visoke kakovosti, zdaj pa vam pri lahko ponudijo celostno rešitev za vaš dom ali pisarno. Sodelujejo z arhitekti in drugimi preverjenimi partnerji. Za svoje izdelke uporabljajo le materiale preverjene kakovosti. S timskim delom lahko izpolnijo in uresničijo želje prav vsake stranke in zadovoljijo še tako zahtevne okuse.


MELU d.o.o.

Raduha 56

3334 LUČE

tel.: 03 83 93 880

email: info@melu.si

blaz.selisnik@melu.si

Podjetje z 90 letno tradicijo, ustanovljeno leta 1933. Za prvim ustanoviteljem podjetja, Rajmundom Selišnikom, je njegovo delo nadaljeval stari oče Alojz, leta 1990 ga je prevzel oče Alojz ml. , v zadnjih letih pa podjetje počasi prevzemata njegova sinova, Matija in Blaž. V tistih časih, medvojnem obdobju, je bil za splošno mizarstvo zelo težek začetek. Kasneje, po l. 1990, so se preusmerili v proizvodnjo vrat. Danes je mizarstvo specializirano predvsem za notranja masivna vrata, izdelana po naročilu.

Podjetje je izvozno naravnano, več kot polovico proizvodnje prodajo v tujino, preostanek na domači trg. V času kovida so največ prometa ustvarili v Avstriji in Nemčiji in tudi drugih evropskih trgih. Pri mizarskemu delu, kot tudi ostalih panogah, je pomembno veselje do dela in napredka ter pridobivanje novih znanj, zato težijo k avtomatizaciji in hkrati ohranjajo prilagodljivost proizvodnje. Še vedno cenijo ročno delo, saj to pripomore h končnemu izgledu in unikatnosti izdelka.

V podjetju delajo z ljubeznijo do lesa, zato uporabljajo le naravne materiale, ki jih tudi dobro poznajo. Prednost podjetja je tudi v tem, da imajo lastno žago saj to omogoča nadzor nad hlodovino, sušenjem in izdelavo polizdelkov, katere nato vgradijo v končni izdelek. Njihova vrata so v celoti masivna, kar je v tem času redkost, zato predstavljajo nadstandardno kvaliteto in trajnost v bivalnem okolju. Material, kot je les, daje domu toplino in pomeni v arhitekturnem in vrednostnem smislu, veliko dodano vrednost.

Dolgoletne izkušnje tako doma kakor v tujini jim na razvojni poti dodatno pomagajo. Posvetijo se vsaki stranki posebej. Fleksibilnost in 15 različnih vrst lesa, različni dizajni, drsna, dvokrilna, stanovanjska vhodna vrata in še mnogo več, bodo prepričali še tako zahtevnega naročnika.


MIZARSTVO PETERNELJ d.o.o.

Gorenja Dobrava 40

4224 GORENJA VAS

gsm: 041 494 019

email: info@stopnice.net

info@mizarstvopeternelj.com

Z delom v tej branži je pričel že pradedek, tako da korenine podjetja segajo v davno leto 1889, ko se je pričela pisati njihova zgodba, ki so jo vse naslednje generacije do danes uspešno nadaljevale.

Že kot otrok je lastnik podjetja veliko časa preživljal v mizarski delavnici in pri delu opazoval očeta, zato ni nikoli niti razmišljal, da bi se lotil drugega posla. Danes so že četrta generacija mizarjev v družini, saj je podjetje prevzel leta 2005. Z voljo do dela, vztrajnostjo in kvalitetnimi izdelki, je možno veliko doseči, kar njihovo podjetje iz generacije v generacijo tudi dokazuje. Raje ustvarijo manjše količine in le to kvalitetno, saj je bolj pomembna kvaliteta kakor količina. Izdelujejo komplet hiše in stanovanja, notranja vrata in drugo pohištvo. Njihova uspešna ekipa šteje 13 zaposlenih in prav tako zunanje izvajalce. Njihovo podjetje je znano po tem, da se posvetijo vsakemu posamezniku posebej, prisluhnejo njihovim potrebam in željam ter jim znajo odlično svetovati. Držijo se dogovorjenih dobavnih rokov. Njihovi izdelki so kvalitetni in lepih dizajnov. Če iščete kvalitetno mizarstvo, so oni pravi naslov za vas, prepričani smo, da boste z njihovimi storitvami maksimalno zadovoljni.


EMUNIO d.o.o.

Medveščkova ulica 6

1000 LJUBLJANA

tel.: 01 512 90 50

email: info@emunio.si

kovacjanez07@gmail.com

EMUNIO je inženirsko podjetje s stoletno družinsko tradicijo iz področja izdelave stavbnega pohištva. Gradbeni inženiring pa se ponosno kaže s 25 letno tradicijo.

Ukvarjajo se z izdelavo po meri izdelanega pohištva, ki je izdelano po željah naročnika. Projekt izvedejo vse od ideje in svetovanja, do izrisa ter do končne izvedbe ter montaže. Izvajajo projekte tako za stanovanja, kakor tudi za poslovne prostore. Na podlagi tradicije podjetništva so se odločili za razširitev dejavnosti mizarstva še na gradbeno panogo. Tu vam ponujajo izvedbo vseh vrst gradbenih del, od visoke gradnje, prenove do manjših gradbenih posegov. Sodelujejo z zanesljivimi obrtniki, ki so njihovi poslovni partnerji že vrsto let. Ne glede na to za katero storitev se boste odločili, boste pri njih dobili le najboljše. Z dolgoletnimi izkušnjami, specializiranim kadrom, uporabo vrhunskega materiala, je pohištvo izdelano pri njih funkcionalno in kvalitetno. Tudi na področju gradbeništva se prilagodijo željam strank. Delo opravijo hitro, korektno in kakovostno.

Njihov nasvet? Vsekakor je pomembno, da stranka dobi dobre informacije pri strokovnjaku. Kadar stranka in projektant dobro sodelujeta, hitro najdeta najbolj optimalno rešitev. Pri njih vam bodo vedno ponudili tisto, kar se lahko izpelje, z upoštevanjem realnih mej v namen dolgoročnejšega zadovljstva. Njihove hitre in kakovostne storitve z optimalnimi rešitvami, vas bodo sigurno vedno znova prepričale.


MIZARSTVO MULEC d.o.o.

Ulica Janka Sernca 46

2000 MARIBOR

gsm: 051 386 783

email: info@mizarstvomulec.si

Že dolga leta gojijo ljubezen in strast do obdelave lesa. Njihovo poslanstvo je približati naravo končnemu uporabniku. V fazi obdelave največ pozornosti posvečajo samemu materialu in željam stranke. Nudijo pohištvo po meri, vgradne omare, kuhinje, masivno pohištvo in vse druge izdelke. Gospa Valerija je v preteklosti delala v mizarskem podjetju in ker je videla v tej panogi velik potencial, se je odločila za samostojno pot in odprla svoje podjetje. Njihovo notranje pohištvo je bilo na mesecu oblikovanja izbrano za interier leta, zato so zelo ponosni na svojo ekipo.

Že od leta 2017 pišejo svojo zgodbo uspeha. V začetku jim je veliko pomagala reklama od ust do ust, kasneje so se zadovoljne stranke vedno in znova vračale. Pri svojem delu velikokrat sodelujejo z arhitekti, da lažje zadovoljijo in izpolnijo želje strank. Izdelujejo pa vse od pohištva nižjega cenovnega razreda do visokokakovostnega. Verjamejo, da je doslednost pot do uspeha, zato se držijo vseh rokov in drugih dogovorov. Prilagajajo se strankam, upoštevajo njihova mnenja in jim po potrebi svetujejo. Kadar mislijo, da ima stranka nerealne želje, se z njo kvalitetno pogovorijo in skupaj poiščejo najboljšo rešitev. Njihovo pohištvo je po meri je izdelano tako, da je enostavno za čistiti, kar je v današnjih časih, ob pomanjkanju časa, še kako pomembno. Njihovo pohištvo je kakovostno, lepo in funkcionalno. Pri njih dobite izdelke visoke kakovosti a prav tako prijazne cene.


MIZARSTVO JAN

Mirko Turšič s.p.

Zavrstnik 29

1275 Šmartno pri Litiji

gsm: 041 777 090

email:jan_mizarstvo@t-2.net


Mizarstvo JAN ima dolgoletno tradicijo, saj njihovi začetki segajo v leto 1902. Pričeli so z žagarstvom, kasneje so žagarstvo kombinirali z mizarstvom, s poudarkom na stavbnem pohištvu.

Njihov osnovni program danes predstavlja izdelava pohištva iz masivnega lesa in furnirja v kombinaciji z modernimi materiali, kot so kerrock in kompakt.

Vse od vstopa v družino Jan, leta 1993, je Mirko vpet v delovne mizarske procese. Od tasta, Antona Jana, je v skoraj dveh desetletjih pridobil in nadgradil strokovne, delovne, vodstvene in druge izkušnje. Leta 2012pa je prevzel družinsko obrt, ki jo uspešno vodi.

Njihova glavna dejavnost je izdelava kopalniškega in kuhinjskega pohištva. Pri kopalniškemu pohištvu kot partnerji sodelujejo s podjetjem KOLPA d.d.

Predvsem so usmerjeni v izdelavo kuhinjskih front-vratc za kuhinjo ter ostalih vidnih dodatkov. Izdelujejo jih iz masivnega lesa hrasta in jesena, pa tudi furnirja različnih dizajnov in barvnih odtenkov. Dokler je podjetje GORENJE KUHINJE d.d., imelo v svoji ponudbi masivne kuhinje, so bili njihov največji kupec, saj je njihov delež odkupa znašal čez 80%. Zdaj kuhinjske fronte odkupijo mizarji, ki se sami ne ukvarjajo z masivnimi izdelki, manjša podjetja in fizične osebe.

Izdelajo in sestavijo vam tudi celotno kuhinjo, na željo naročnika vključijo tudi arhitekta. Veliko strank pa se odloči za obnovo stare kuhinje, tako, da naredijo nove fronte in zamenjajo pripadajoče okovje.

Njihova delavnica je opremljena s sodobnimi stroji, imajo pa tudi lastno sušilnico, za tehnično sušenje lesa. Tako lahko pri njih dobite tudi vso ostalo pohištvo, za vse prostore vašega doma.

Opremili so tudi nekaj javnih objektov, najbolj pa so ponosni, da so lahko izdelali opremo za cerkev sv. Nikolaja v Litiji ( klopi, zakristija, spovedna kabineta). Njihov najnovejši izdelek pa je po višini nastavljiva mizica, za igranje citer, kupujejo jih slovenske glasbene šole, njihovi učenci in citrarji.

Pri njih v delavnici lahko prakso opravljajo dijaki in študenti mizarske stroke. S takim načinom izobraževanja so prišli do ustreznih in kakovostnih sodelavcev. Moto, ki jih vodi, je: delaj dobro, pošteno in odgovorno. OB zaključku del morajo biti poslovni partnerji in stranke zadovoljni.

Če se boste odločili za njih, boste sigurno dobili kakovostno storitev, s katero boste nadvse zadovoljni.


SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE

Andrej Zupančič s.p.

Grajska cesta 18

8340 ČRNOMELJ

gsm: 040 603 077

email: andrej.zupancic84@gmail.com

Želja po odprtju lastnega podjetja, se je pri gospodu Andreju pojavila že ob vpisu v srednjo šolo. Sprva je delal v različnih gradbenih podjetjih, ko pa je pred 9 leti ostal brez službe, je odprl svoje podjetje. Podporo in spodbudo je pri svojih začetkih dobil od svoje tašče, ki je verjela v njegov uspeh. Njegovi vrlini sta resnost in točnost, saj se vedno drži dogovorov, tako pri rokih kot tudi pri cenah storitev. Verjame, da je volja do dela najpomembnejša za uspeh. Od nekdaj je navajen delati, zato ima dobre delovne navade. V podjetju izvajajo dela slikopleskarstva in fasaderska dela. Zagotavljajo vam varno, prijetno sodelovanje in sigurno izvedbo del v dogovorjenih rokih. Pri svojem delu uporabljajo različne barve, ki so primerne za različne podlage. Vedno pa uporabljajo le kvalitetne materiale. Svoje delo opravijo strokovno in profesionalno. V primeru starih sten z več nanosi barve, le to najprej odstranijo. To opravijo ročno s struganjem ali z umivanjem. Včasih pa morajo uporabiti tudi frezanje. Uporabljajo sanirne freze s stalnim odsesavanjem. Sledi impregnacija z ustrezno emulzijo, ki omogoča nanos naslednjih materialov. Po kitanju sledi brušenje in na koncu barvanje sten z ustrezno barvo. Da pa bi se lahko prepričali o njihovi kakovosti, prijaznosti in doslednosti pri izpeljavi storitve, jih pokličite ter se dogovorite z njimi. Čakalna doba pri njih je približno en mesec. Prepričani smo, da vas ne bodo razočarali.


SLIKOPLESKARSTVO IVI

Ivica Denkovski s.p.

Škapinova ulica 12

3000 CELJE

gsm: 031 749 708

Leta 2017 je gospod Denkovski odprl svoje podjetje, sicer pa je v tem poslu že več kot 25 let. Njegova dejavnost ni omejena le na slikopleskarstvo. Pri njemu lahko najamete odre in lestve za dela na višini do 12 metrov. Loti se tudi osveževanja fasad in ostalih storitev. Poleg običajna pleskarska dela, opravlja tudi bolj zahtevna dela kot na primer sanacije po požaru. Ima airless naprave (Graco,Wagner) za različne vrste materiala kot so beton, kovine in les..

Verjame v trdo delo na kar so mnogi pozabili. Pomembno je, da ima vsak človek upanje in voljo, saj to vodi do uspeha. Pripravljen je delati tudi ob sobotah in praznikih, da je delo pravočasno dokončano, kar ga uvršča med zaupanja vredne izvajalce. Slikopleskarstvo ne pomeni le barvanja sten. Storitev obsega tudi čiščenje, odstranjevanje starih oblog, ravnanje in kitanje. Če je slučajno prisotna še vlaga ali celo plesen, je to potrebno pred samo storitvijo sanirati.

Najbolj pogosto naročena dela pri slikopleskarstvu so:

-odstranjevanje starih nanosov barv

-beljenje notranjih in zunanjih površin

-pleskanje oken, vrat in napuščev

-ostala slikopleskarska dela, po željah stranke

Je zanesljiv izvajalec, ki se drži dogovorov in rokov. Z njegovo storitvijo boste zagotovo zadovoljni in ga boste, ko boste ponovno potrebovali slikopleskarja, zagotovo ponovno poklicali.


MIZARSTVO TONE LOZAR s.p.

Griblje 64

8332 GRADAC

gsm: 041 507 106

email: tone-lozar@gmail.com

Pred 50 leti je z mizarsko dejavnostjo pričel njegov oče, sedaj jo on nadaljuje. Glavna dejavnost je bila razrez hlodovine. Za razrez hlodovine obstaja več različnih tehnik, vključno z ravnim razrezom, razrez za tramove, razrez za deske, stopničasti razrez in četrtinski razrez. Ravni razrez ima nekaj pomanjkljivosti, saj so deske pri njem navadno bolj široke in težje ter se bolj krivijo med sušenjem. Zaradi tega je ta metoda primerna za hlodovino nižje kakovosti. Razrez za tramove se uporablja za srednje in manj kakovostno hlodovino, pri razrezu za deske pa lahko vsakdo naredi lepe deske, stopničasti razrez je primeren za srednje in visoko kakovostno hlodovino, pri četrtinskem razrezu pa so lepo vidne letnice rasti lesa. Glede na to, kaj se bo nadalje izdelovalo, se je treba odločiti za pravi razrez.

Izdelujejo pa tudi balkonske ograje, ki so prav lep dodatek vsakega doma. Balkon ali terasa z varno balkonsko ograjo, ki je usklajena z barvami in drugimi materiali, dom še dodatno okrasi.

Balkonska ograja ima poleg varnosti še veliko drugih funkcionalnih vrednosti. Poskrbi za zasebnost, saj nas lahko skrije pred nezaželenimi pogledi.

V podjetju se vam bodo maksimalno posvetili, prisluhnili vašim željam in vam znali dobro svetovati. Z njihovo storitvijo in izdelkom boste zagotovo zadovoljni in jih z veseljem priporočili še komu. Zadovoljstvo stranke je tudi njihovo zadovoljstvo, zato stremijo k temu, da so njihove storitve opravljene kvalitetno in v okviru dogovorjenih rokov. Njihove ograje pa ne bodo le za varnost, ampak bodo tudi lep dodatek vašemu domu, ki bo vašo hišo naredil posebno.


DANIEL POBEŽIN S.P.

Zgornje Sečovo 13

3250 Rogaška Slatina

e-mail: d.pobezin@gmail.com

gsm: 031 850155

Gospod Daniel je svojo uspešno poslovno pot začel že leta 2000, saj ga je mizarstvo izredno veselilo. Njegove največje prednosti so držanje se rokov in kvaliteta izvedbe. Ko smo se z njim pogovarjali, je bil zelo iskren in je poudaril, da ni nič bolj pomembno ko to. V podjetju izdelujejo notranje pohištvo, proizvodnja pohištva za poslovne in prodajne prostore, kuhinje, kuhinje po naročilu, izdelava otroške sobe, spalnice, garderobne omare, ostalo po dogovoru, tudi okna in vrata.

Zaupale so mu tudi trgovine in mnogi lokali, zato ga ocenjujemo kot zelo zaupanja vrednega mizarja.

Ker spodbuja tudi mlade, da bi se odločili za poklica mizarja, ki postaja v tem času čedalje bolj cenjen, smo ga uvrstili v sam vrh. Na mladih svet stoji in če bi bilo več takšnih podjetnikov, bi bil naš planet prijaznejši. Samo pomislimo: Skoraj vse v naših stanovanjih je narejeno iz lesa in verjetno zato ta poklic ne bo nikoli izumrl.

Vabimo vas, da si ogledate tudi njegovo spletno stran, ki je izredno estetska in pregledna, kjer boste dobili več informacij www.mizarstvo-pobezin.si


ARMALA, slikopleskarstvo

Merim Velič s.p.

Cesta bratstva in enotnosti 125

8330 METLIKA

gsm: 070 276 800

e-mail: merc444@gmail.com

Po 30 letih dela za druge, se je gospod Merim lani odločil odpreti svoje podjetje. V njegovem podjetju deluje uveljavljena ekipa slikopleskarjev, ki bo vaše stene poslikala po vaših željah in tako izrazila vašo osebnost v vseh spektrih barv.

Vsak, še tako majhen projekt, vzamejo skrajno resno. Poleg kvalitetnega dela, pa jih odlikuje tudi doslednost pri dogovorjenih rokih.

Njihovo podjetje izvaja:

-slikopleskarska dela

-izdelava in obnova fasad

-suhomontažna dela

-hišniška dela

-ostala vzdrževalna dela

Z disciplino in delavnostjo lahko v tem poklicu sigurno uspeš in si ustvariš dobro ime, ki se hitro razširi. Njihovo delo se jim zdi privlačno, dinamično in polno izzivov. Poleg tega pa pri svojem delu srečajo in spoznajo veliko ljudi.

Svoje delo opravljajo s srcem. Da pa bi se o tem in o kakovosti njihovih storitev prepričali sami, jih pokličite in se dogovorite. Prepričani smo, da boste zadovoljni.


MIZARSTVO

Gregor Vojkovič s.p.

Šmarjeta pri Celju 17

3211 ŠKOFJA VAS

gsm: 041 763 155

e-mail: grega.mizar@gmail.com

Z mizarsko dejavnostjo je pričel že oče gospoda Gregorja. Na začetku je delal z očetom, po nekaj letih pa posel nadaljeval sam. Na trgu pa so že od leta 2004. Ko je posel peljal naprej, je z novo opremo, stroji in cnc-ji opremil delavnico. Vsak začetek je težek, tudi zanj je bil, saj traja kar nekaj časa, preden se vložena investicija povrne. A z vztrajnostjo, pridnostjo in doslednostjo se marsikaj doseže. V tem poklicu moraš trdo delati, biti natančen in inovativen. Ker gre za izdelavo pohištva, je potreben tudi dovolj velik prostor. Želel bi si še koga zaposliti, a med mladimi ni zanimanja za ta poklic. Upa, da bo dobil vsaj kakega študenta za pomoč. Njihovo podjetje s pohištvom po meri opremi spalnice, dnevne sobe, otroške sobe, vgradne omara in kuhinje. Izdelujejo tudi lesene stopnice, notranja vrata, opremo za pisarne, gostinske lokale in frizerske salone. Konkurenčni so zato, ker lahko naredijo komplet stanovanje vključno z montažo. Pri prostorih, kjer je tudi bela tehnika, je dobro, da se vse načrte vprej uskladi, da ne prihaja do nepotrebnih neskladij pri montaži.

Njihova kvaliteta, konkurenčna ponudba s celostno storitvijo, hitra odzivnost in spoštovanje dogovorjenega, vas bo prepričalo, da se odločite prav za njihovo podjetje.