Foto: Spar
Foto: Spar

So novoletne zaobljube le še bled spomin? Ne skrbite! Pomlad je čas za nove začetke. Najprej se lotite spomladanskega čiščenja stanovanja oziroma hiše. Znebite se stvari, ki vam ne služijo več, da naredite prostor za novo. Potem lahko začnete vzpostavljati nove navade.

1. Spomladansko čiščenje

Kako se lotiti čiščenja? Najprej odstranite pajčevine in pobrišite prah, nato posesajte in pomijte tla ter očistite okna in operite zavese. Ne pozabite odnesti smeti.

2. Svežina v vsako omaro

Pomlad je tudi čas, ko se lotimo pospravljanja omar. Pospravite zimska in na sprednje police postavite letna oblačila. Nato se lahko lotite tudi čiščenja kuhinjskih omaric ter pomivanja posode. V bogati ponudbi pralnih sredstev dobite kakovostna in obenem tudi cenovno ugodna čistila in pralne praške.

3. Nove nakupovalne navade

Če je bila ena izmed vaših novoletnih zaobljub prihraniti denar, je zdaj pravi čas, da se lotite izpolnjevanja. Kako? Z novimi nakupovalnimi navadami!

Zamenjajte znamko

Če želite prihraniti denar, se vam ni potrebno odreči kakovosti. Izberite trgovske znamke. Mnoge med njimi namreč proizvajajo priznani proizvajalci, med katerimi so tudi številni slovenski. Tako imenovani generični izdelki so kakovostni, poleg tega pa tudi ugodnejši od ostalih izdelkov.

V Sparu, kjer pomemben del ponudbe predstavljajo izdelki blagovne znamke SPAR, se lahko pohvalijo s kar 47 linijami lastnih blagovnih znamk in skupno več kot 7700 izdelki.* Med njimi so tudi izdelki iz linije SPAR trgovska znamka, ki ponujajo kakovost priznanih znamk za tretjino ceneje. V povprečju so namreč za več kot tretjino cenejši od primerljivih izdelkov priznanih blagovnih znamk*.

Foto: Spar
Foto: Spar

Kakovost za manj denarja

Spar se ponaša z največjim naborom kakovostnih lastnih trgovskih znamk. Njihovo kakovost potrjujejo priznane slovenske in tuje inštitucije za preverjanje kakovosti, kot so Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani, Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano, Inštitut za nutricionistiko, Bureau Veritas.

Ali ste vedeli, da je med izdelki iz linije SPAR trgovska znamka kar 176 izdelkov prejelo oznako »Odlična kakovost«? To je strokovna ocena, ki jo živilskim izdelkom lahko podelijo senzorični ocenjevalci, kot so strokovnjaki Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani.

Nakupujte v eni trgovini

Kupujte v trgovini, ki vam lahko na enem mestu ponudi vse, kar potrebujete. S tem boste prihranili denar, odvečne poti, pa tudi svoj dragoceni čas.

V Sparu najdete kakovostne živilske in neživilske izdelke lastnih znamk.

Pod SPAR trgovsko znamko spadajo Kakovostna znamka SPAR, SPAR Super, Lovely in Splendid. V ekskluzivni liniji kakovostnih izdelkov za čiščenje Splendid, med katerimi so tako čistila kot pripomočki za čiščenje, lahko izbirate med več kot 70 izdelki. Ne spreglejte pa tudi linije čistil Splendid Nature, ki s svojimi naravnimi sestavinami varujejo okolje.

Linija izdelkov SPAR Super ponuja različne vrste univerzalnih in tekočih detergentov ter mehčalcev, v ponudbi pa so tudi izdelki za ročno pranje posode.

Pod Sparovo znamko Lovely lahko najdete toaletni papir, kuhinjske brisače in robčke.

Naj vas navdušijo tudi ostale Sparove znamke.

* Več na www.spar.si