Vabimo vas, da se nam pridružite na Marčnih sejmih - dogodku, ki bo obudil pomlad na Celjskem sejmu! Od 15. do 17. marca 2024 bo na Celjskem sejmišču potekalo pet izjemnih sejmov, ki vas bodo popeljali v svet raznolikih doživetij s svojo pestro ponudbo storitev, izdelkov, predavanj in s pestrim spremljevalnim programom.

Foto: Celjski sejem
Foto: Celjski sejem

Napotki za boljše počutje, zdravo življenje in samooskrbo vas čakajo na sejmu Altermed & Flora. Na treh prizoriščih boste spoznali številne alternativne pristope k zdravju in naravni samooskrbi ter zanimive storitve in izdelke, kot so prehranska dopolnila, zelišča in rastlinska zdravila, kristali, poldragi kamni, zdravilni kamni, meteoriti, med in izdelki iz čebeljega voska, zdravstveni turizem, joga, eko čistila, glineni izdelki, sadike, liofilizirano sadje, orodje za oskrbo rastlin, visoke grede, izmenjevalnica semen, in še mnogo več.

Istočasno se boste lahko udeležili Festivala kave Slovenija, ki vas bo navdušil s pestrim naborom kavnih različic ter butičnih slaščic, ki se odlično ujemajo z njimi. Med drugim bomo spoznali slovenske gin izdelovalce, pa tudi ponudnike čajev in butičnih vin – razvajanje za še najzahtevnejše brbončice.

Foto: Celjski sejem
Foto: Celjski sejem

V čudovit svet čebelarstva vas bo popeljal strokovni sejem ApiSlovenija, največji čebelarski dogodek v Evropi. V Sloveniji smo ponosni na bogato čebelarsko tradicijo, zato boste lahko čebelarji med 16. in 17. marcem spoznavali najnovejšo opremo, materiale in tehnologije, ki vam bodo pomagali razumeti, kako skrbeti za naše krilate prijatelje.

Foto: Celjski sejem
Foto: Celjski sejem

Za ljubitelje lova in narave bodo od 15. do 17. marca na voljo Dnevi lovstva – strokovni sejem, kjer boste odkrivali najnovejšo opremo, pripomočke ter pridobili koristne nasvete za uspešen in varen lov. Prireditev bo tudi odlična priložnost za druženje in učenje o pomenu sobivanja z naravo, lovci pa se boste lahko pomerili tudi v kuhanju divjačinskega golaža.

Foto: Celjski sejem
Foto: Celjski sejem

Strokovni sejem Dnevi športnega strelstva, prvi tovrstni sejem pri nas, se bo prav tako odvijal od 15. do 17. marca, kjer boste lahko raziskali najnovejšo opremo in pripomočke za športno strelstvo ter se preizkusili v različnih strelskih disciplinah. V sodelovanju s strokovnjaki iz panoge boste lahko odkrivali navdihe za nekoliko bolj adrenalinsko preživljanje prostega časa.

Foto: Celjski sejem
Foto: Celjski sejem

Ne zamudite te izjemne priložnosti in obiščite kar 5 vrhunskih sejmov po ceni 1 vstopnice! Svojo kupite ŽE V PREDPRODAJI.

Pridružite se nam med 15. in 17. marcem 2024 in doživite pomlad na Celjskem sejmu!