Trend izdelave izdelkov po meri se širi na različna področja in za to smo zaslužni kupci, ki si želimo maksimalnega udobja in uresničitev želja v vseh pogledih. Ne le, ko gre za izdelavo oblačil po meri, pohištva po meri ... Dandanes se lahko po meri izdelajo tudi vzmetnice, ki se po želji kupcev dobesedno ukrojijo po telesu.

Foto: Maremico
Foto: Maremico

Vzmetnice - Novi trend individualnega pristopa, strokovnega svetovanja, nevtralne meritve in ročne izdelave vzmetnice

Novi trend osebne vzmetnice prinaša večje udobje in boljšo kakovost spanja. Gre za ročno izdelane vzmetnice, ki so lahko izdelane glede na širino ramen, bokov in ostalih telesnih mer, težo, spalne navade ter želje glede udobja vsakega naročnika posebej. Tudi v primeru zakonske vzmetnice. A pogoj, da do tega pride, je obisk spalnega centra oz. strokovnjaka, ki ima izkušnje, znanje, nudi svetovanje, nevtralne meritve in tovrstne vzmetnice nikoli ne izdeluje na zalogo. Vedno šele, ko se spozna z naročnikom.

Foto: Maremico
Foto: Maremico

Strokovno svetovanje in skrbno izbrani materiali

Pri iskanju najboljše vzmetnice pride še kako prav nasvet strokovnjaka, ki vzmetnice izdeluje in ima za sabo določeno kilometrino. Izkušnje in znanje o tem, kako in kje mora vzmetnica telo podpreti in razbremeniti ter iz katerih materialov mora biti izdelana, so izjemno pomembne, saj bo od tega precej odvisen vaš spanec ter kako dolgo boste lahko vzmetnico uporabljali.

Foto: Maremico
Foto: Maremico

Raziščite trg ponudbe vzmetnice in zase zahtevajte najboljše

Obiščite spalne centre oz. pohištvene salone z vzmetnicami ali si oglejte spletno trgovino ročno izdelanih vzmetnic maremico.si. Pri najboljših strokovnjakih in ponudnikih boste lahko preizkusili različna udobja vzmetnic, prejeli odgovore na vaša morebitna vprašanja in se prepustili nevtralni meritvi, ki bo s 100% natančnostjo dala smernice za izdelavo vašega osebnega ležišča oz. vzmetnice. Tudi v primeru zakonske postelje. A to še ni vse.

Novi trend prinaša tudi obnovo! Pri podjetju Maremico radi izpostavijo, da lahko ležišče Leticia uporabnik čez čas obnovi oz. naroči zamenjavo dotrajanega dela. To prinese daljšo življenjsko dobo vzmetnice, kar je prijazno tako do denarnice, kot do okolja.

Strokovnjaki za izdelavo osebne vzmetnice so vam bližje kot si mislite

Z zelo dolgim stažem v spalni industriji se lahko pri nas pohvali podjetje Maremico. V njihovem Spalnem centru Maremico si lahko ogledate, preizkusite in kupite prav vse, kar potrebujete za zdrav in udoben spanec. Med najbolj priljubljenimi izdelki so trajnostni izdelki, ki jih izdelujejo sami. To so že omenjene inovativne vzmetnice Leticia, vodne postelje Lectus in popularne BoxSpring postelje. Prav v slednjo lahko mojstri všijejo osebno vzmetnico Leticia in vam tako izdelajo najbolj po meri izdelano posteljo daleč naokoli.

 BoxSpring postelja z všito po meri izdelano vzmetnico Leticia. Foto: Maremico
BoxSpring postelja z všito po meri izdelano vzmetnico Leticia. Foto: Maremico