Foto: Upfield
Foto: Upfield

Zahvaljujoč 100-odstotni rastlinski mešanici iz leče in rastlinske maščobe ter olja, predstavljata Rama Crema 15% in Rama Crema 31% odlični izbiri tako za kuhinjo vegetarijancev, veganov in ostalih potrošnikov, ki se izogibajo uživanju živalskih proizvodov, kot tudi tistih, ki si želijo spremembe v tradicionalni kuhinji. Rama Crema prav tako ne vsebuje palmovega olja.

Foto: Upfield
Foto: Upfield

Oba izdelka Rama Crema sta popolna pomočnika pri pripravi različnih jedi v vaši kuhinji, saj ju odlikuje visoka stopnja vsestranskosti, ob pripravi pa funkcionirata kot običajna kuharska smetana. Prinašata pa druge prednosti, saj ponujata edinstven in nežen okus ter popolno kremasto teksturo.

Foto: Upfield
Foto: Upfield

Rama Crema, z vsebnostjo maščobe 15%, je 100-odstotna rastlinska alternativa smetani za kuhanje. Odlična je za pripravo tako tradicionalnih jedi, kot tudi številnih modernejših in vegetarijanskih jedi. Uporablja se lahko za zgostitev slastnih juh, krem, ali pa za pripravo različnih omak in namazov. Brez težav jo lahko uporabimo pri vseh receptih in za pripravo jedi, kjer je navedena uporaba tradicionalne smetane, kot so kremaste testenine ali juhe in enolončnice s smetano.

Rama Crema, z vsebnostjo maščobe 31%, je 100-odstotna rastlinska alternativa smetani za stepanje. Ta vsestranski izdelek je odličen za pripravo številnih sladic, tudi peciva in tort, ali pa za pripravo gostejših omak in juh. Ko jo popolnoma stepemo je idealna tudi za okraševanje sladic ali svežih sadnih solat in kup, saj ponuja čvrsto in izjemno kremasto teksturo.

Foto: Upfield
Foto: Upfield

V podjetju Upfield si prizadevamo ljudem polepšati življenja z bogato ponudbo rastlinskih izdelkov izjemnega okusa, ki so ustvarjeni z odgovornim pristopom do našega planeta. Upfield je številka 1 med proizvajalci rastlinskih namazov in sirov, ki potrošnikom po vsem svetu ponuja več kot 100 znanih blagovnih znamk, kot so Flora™, Rama, Blue Band, ProActiv, Becel, I Can't Believe It's Not Butter, Country Crock in Violife®. Svoje izdelke prodajamo v več kot 95 državah, po svetu pa imamo 17 proizvodnih obratov. Vse od leta 1871 ustvarjamo vrste namazov, ki temeljijo na letih izkušenj in pridobivanja strokovnega znanja s področja prehrane. Osredotočeni smo na zagotavljanje zdravih, visokokakovostnih rastlinskih izdelkov z odličnim okusom. S tem izpolnjujemo svoje poslanstvo ustvarjanja "boljše rastlinske prihodnosti".

Več informacij na www.upfield.com