Letos je naša zgodnja razprodaja ob črnem petku, ki se je že začela in bo trajala do 29. novembra, boljša kot kadar koli. Ostanite doma in preverite našo spletno ponudbo ob črnem petku. V izjemni razprodaji prihranite pri nakupu Microsoftovega operacijskega sistema in programske opreme Office in ker boste na črni petek ogromno prihranili, se ne pozabite razvajati.

Da bi se lažje odločili, izpostavljamo najbolj priljubljene izdelke v ponudbi v "črnem mesecu". Poglejmo ekskluzivno ponudbo in popuste na Keysoff.com.

Foto: Keysoff
Foto: Keysoff

Povezava do PONUDBE OB ČRNEM PETKU!

1. del: Kupite nore izdelke po norih cenah brez kode

Windows 10 je izjemno hiter in varen in skupaj z edinstvenimi modernimi lastnostmi in programi bo vaš računalnik preprosto neustavljiv. Ob nakupovalnem prazniku črnem petku vam Keysoff.com ponuja 8 izdelkov po posebnih cenah, ki jih lahko kupite neposredno brez uporabe kod. Ste že kdaj videli tako nizke cene? Preverite:

2. del: Kar 50-odstotni popust za še več operacijskih sistemov Windows

Ta črni petek vam je na voljo tudi dodatni 50-odstotni popust z uporabo kode BP50 ob nakupu katerega koli operacijskega sistema Windows 10:

3. del: Kar 60-odstotni popust za kombinacijo Officea in Windowsa ter druge programe

Ne zamudite priložnosti za nakup MS OFFICEA 2021 ali 2019 skupaj z nadgraditvijo Windowsa 10. Dobili boste 60-odstotni popust na celotno ceno in prihranili še več. Za uveljavitev 60-odstotnega popusta na nakup uporabite kodo BP60.

Odlična podpora strankam, tudi prek video klica

Imate vprašanja? Potrebujete pomoč pred ali po naročilu? Vedno smo tu za vas. Pri Keysoff.com smo ponosni na odlično podporo strankam. Svoja vprašanja nam sporočite na service@keysoff.com ali prek video klica na Keysoff.com in eden izmed naših prijaznih svetovalcev vam bo pomagal po svojih najboljših močeh.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, kar je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.