S prihodom pametnih ur Galaxy Watch6 serije je izboljšanje spanja bliže kot kdajkoli prej. Ta najsodobnejša naprava ne le na novo določa meje, temveč je pripravljena, da revolucionira pristop k izboljšanju spanja, poveča produktivnost in pomaga na poti do boljšega počutja. Telefon Samsung Galaxy Z Flip5, ki je bil nedavno imenovan za inovacijo leta 2023 po izboru revije TIME, skupaj z uro Galaxy Watch6 obljublja močno sinergijo dveh inovativnih naprav za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Velik zmogljiv zunanji zaslon

“Mobilni telefoni zasvojijo že po svoji zasnovi, vendar včasih želite le preveriti e-pošto, ne da bi vas potegnilo v aplikacije. Ključna funkcija telefona Samsung Galaxy Z Flip5, je velik zunanji zaslon, ki vam to omogoča.” To so o telefonu Galaxy Z Flip5 zapisali pri reviji TIME1, ko so ga uvrstili na seznam inovacij leta 2023.

Večji zunanji zaslon prinaša izboljšano interakcijo in navigacijo. Impresiven zaslon meri kar 8,6 centimetrov (3,4 palca), telefon pa je opremljen z novo zasnovanim prepogljivim tečajem, kar omogoča, da se zloži v kompaktno obliko primerno za nošenje v žepu, hkrati pa zagotavlja takojšen dostop do informacij. Ne glede na to, ali preverjate sporočila, vremensko napoved ali opravljate druge naloge, je zunanji zaslon vedno pripravljen na akcijo. S tem vam omogoča dostop do ključnih informacij brez potrebe po odpiranju telefona.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Galaxy Z Flip5 je vrhunska naprava, ki združuje estetiko, zmogljivost in praktičnost. S svojimi kompaktnimi dimenzijami se prilega dlani uporabnika, zlahka zdrsne v žep ali torbo, kar omogoča, da jo vedno nosite s seboj. Na voljo je v različnih barvah, kot so mentol zelena, grafitna, sivka in kremna, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolj odraža vaš slog.

Hkrati gre za telefon, ki odlično izpolnjuje želje in potrebe mlajše generacije in njenim predstavnikom brezhibno sledi pri vseh njihovih dnevnih opravilih. Edinstvenost je za pripadnike generacije Z izjemnega pomena. A družba pogosto ustvarja pritisk, da je treba avtentičnost skriti zaradi pričakovanj in pravil. S telefonom Samsung Galaxy Z Flip5 so mladi ljudje, na katerih stoji svet, pripravljeni premagati družbeni pritisk in ustaviti lasten večni boj med vklapljanjem ali izstopanjem v družbi. Čas je, da postane komunikacija osebna brez strahu ali sramu in Samsung je zavezan ponuditi najboljše okolje za to. Zato je bila zgodaj jeseni zasnovna tudi posebna kampanja Odpri se za, zapri se za, ki želi generaciji Z zagotoviti okolje za medsebojno povezovanje in osebno izražanje o tem, kdo so, kaj jim je pomembno in kako se resnično počutijo.

Ura, ki vam pomaga do boljšega spanca

Galaxy Watch6 serija pametnih ur združuje celostno ponudbo za ohranjanje zdravega načina življenja in visoko zmogljivost v prefinjenem in elegantnem dizajnu, ki se ponaša s tanjšim okvirjem, večjim zaslonom in bolj interaktivnim uporabniškim vmesnikom. Oba modela Galaxy Watch6 in Galaxy Watch6 Classic uporabnikom omogočata tudi dostop do večjega nabora vsestranskih številčnic in novih možnosti paščkov, ki se udobno prilegajo in dopolnijo izbrani modni slog.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Prava moč ure se pokaže, ko jo združite s storitvijo Samsung Health. Ura vsebuje senzorje, ki omogočajo natančno spremljanje različnih faz spanja, vključno z lahkimi, globokimi in fazami REM. Ti podatki vam bodo pomagali bolje razumeti spanec, prepoznati morebitne težave z njim ter izboljšati spalno rutino. Podrobnejšo analizo spanja si boste lahko ogledali v aplikaciji Samsung Health, ki vam bo na podlagi podatkov predlagala tudi izboljšanje spalnih navad s Treningom spanca.

Študija učinkovitosti Treninga spanja, ki jo je opravilo podjetje Samsung med uporabniki storitve Samsung Health po vsem svetu, je pokazala, da je dosledno sodelovanje v programu Trening spanja prineslo izboljšano kakovost spanja, pri čemer je bilo izboljšanje bolj opazno po dveh mesecih v primerjavi z enim. 94 odstotkov posameznikov z velikim pomanjkanjem spanja, je po dveh mesecih uporabe programa Treninga spanja pokazalo izboljšanje. To poudarja pozitiven vpliv programa na posameznike s težavnimi vzorci spanja.

V svetu, v katerem je čas dragocena dobrina, kakovosten spanec pa je pogosto žrtvovan, sta Galaxy Z Flip5 in Galaxy Watch6 svetilnika inovacij, ki nas usmerjata k bolj mirnemu in uravnoteženemu življenju. Privoščite si sladke sanje in zakorakajte v boljši jutri.

Foto: Samsung
Foto: Samsung
Posebna ponudba za brezplačno testiranje naprav

Študentke in študentje lahko sedaj brezplačno 7 dni testirajo enega izmed neustavljivih pametnih telefonov, kot je Galaxy Z Flip5, in uro Galaxy Watch6. Vse o možnostih testiranja, napravah in pogojih najdete tukaj.


1Vir: https://www.samsung.com/si/news/local/galaxy-z-flip5-je-na-seznamu-najboljsih-inovacij-za-leto-2023-revije-time/