Dom je kraj, kjer se srečujemo z družino in prijatelji, kjer ustvarjamo spomine in kjer si lahko napolnimo energijo za nove izzive. Doma, kjer se lahko umaknemo pred stresom in hitrim tempom sodobnega življenja ter kjer lahko najdemo notranji mir. Eden najboljših načinov za ustvariti prijeten dom je naložba v visokokakovostni televizor, ki zagotavlja poglobljeno in očarljivo izkušnjo gledanja. Kar zadeva vrhunsko tehnologijo in osupljivo kakovost slike, se le malo blagovnih znamk lahko kosa s Samsung televizorjem Neo QLED Smart TV 2023.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Televizor Neo QLED 2023 Smart TV resnično spreminja pravila igre v svetu domače zabave. Z naprednimi funkcijami, kot so nevronski procesor Quantum 8K, tehnologija Quantum Matrix Pro, Dolby Atmos, Object Tracking Sound Pro in tehnologija Gaming Motion, zagotavlja doživetje gledanja, ki mu ni primere. Ne glede na to, ali ste ljubitelj filmov, igralec iger ali nekdo, ki doma rad telovadi, televizor Neo QLED Smart TV 2023 ponuja nekaj za vsakogar.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Za zagotavljanje jasne in podrobne slike televizor uporablja nevronski procesor Quantum 8K, ki s pomočjo umetne inteligence optimizira visoke ravni kontrasta. Uporabljena je tudi tehnologija Quantum Matrix Pro za najbolj realistično reprodukcijo barv in živahne podrobnosti. Za še boljšo izkušnjo gledanja poskrbi tehnologija Dolby Atmos, ki zagotavlja čist zvok, ki napolni prostor. S tehnologijo Object Tracking Sound Pro pa dinamičen zvok prihaja iz vseh kotičkov prostora, kar omogoča popolno potopitev v vsebino. Imeli boste občutek, kakor da ste v središču dogajanja.

Ste ljubitelji video iger?

Tudi vi ob omembi televizorja prej kot na film pomislite na video igre? Odlično, ker je to zagotovo prava naprava za vas! Tehnologija Gaming Motion in funkcija Motion Xcelerator Turbo Pro lahko z največjo natančnostjo posnemata hitre gibe katerega koli lika v video igri. Za še boljši prostorski učinek, da se lahko resnično potopite v vlogo svojega lika iz videoigre, so zvočniki televizorja in zvočnik soundbar brezhibno sinhronizirani in delujejo skupaj.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Radi telovadite doma?

Smart TV Neo QLED ima možnost kamere Slim Fit in če ste eden tistih, ki raje telovadijo doma, kot obiskujejo fitnes, bo vadba na ta način še enostavnejša in prijetnejša. Aplikacijo Samsung Health na svojem pametnem telefonu lahko enostavno povežete s televizijo, izberete eno od možnosti vadbe in že se gibate. Lahko pa se prek video povezave povežete s trenerjem in vadite v živo. Kamero lahko uporabite tudi kadar morate od doma opraviti kakšno službeno videokonferenco ali pa se povežite s prijatelji izven države, ki jih niste videli že nekaj časa.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Ta model televizorja ima poleg "slim" kamere tudi "slim" zunanjost, ki se bo čudovito podala v katerikoli interier. Eleganten zaslon Infinity One, ki je skoraj brez robov in neverjetno tanek okvir omogočata, da se popolnoma potopite v vsebino pred vami, pa naj gre za film, serijo, pogovor s prijatelji ali vadbo.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

NEO QLED Smart TV 2023 ponuja za vsakogar nekaj, ne glede na to, ali uživate v gledanju filmov, igranju video iger ali telovadbi. S tem inovativnim televizorjem bo bivanje doma še večji užitek, saj v dnevno sobo vnaša čudoviti digitalni svet v vsem svojem sijaju.

Ne le da je tehnologija pametnega televizorja inovativna, tudi njegova zasnova je elegantna in sodobna, zato je odličen dodatek k vsaki notranjosti. Zaslon Infinity One in tanek okvir omogočata popolno potopitev v katero koli vsebino, ki jo gledate.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

V liniji novih televizorjev Samsung za leto 2023 so izjemni NeoQLED modeli navdušili tako gledalce kot recenzente. Televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je s strani publikacije Expert Reviews prejel pet zvezdic in oznako ‘Priporočeno’. Novinar Stephen Withers je o njem zapisal: “Samsung televizor Neo QLED 8K HDR Smart TV (2023) je tehnološki dosežek, ki vas kljub omejeni vsebini 8K navduši z vsemi mogočimi funkcijami. Poleg tega je vizualno osupljiv, vključuje paket One Connect Box in ima impresiven zvok, ki ga zagotavlja 6.2.4-kanalna konfiguracija zvočnikov. Odlična je tudi funkcija Game Bar za hiter dostop do nastavitev in tehničnih podatkov."

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Ravno tako je 163-centimeterski (65-palčni) Samsung OLED 4K HDR Smart (2023) televizor za publikacijo Expert Reviews ocenil priznani novinar Stephen Withers. O televizorju je med drugim zapisal: “Slike SDR na televizorju Samsung S90C OLED so osupljive, z globokimi črnimi odtenki, natančnimi podrobnostmi in naravnimi barvami zaradi kvantnih pik in širokih vidnih kotov OLED. Televizor ima tudi izboljšan filter zaslona, kar omogoča spektakularno zmogljivost HDR z natančnimi barvami in širokim razponom, kar dokazuje, da Samsung prisluhne potrebam in željam kupcev."

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

S televizorjem Samsung OLED boste svoje najljubše serije in druge vsebine sedaj videli v povsem novi luči zaradi izjemne kakovosti slike v celotnem razponu barv. Tehnologija omogoča več kot milijardo barvnih odtenkov, ki jih poganja tehnologija QD, v kombinaciji z 8,3 milijona samosvetlečih pik (izjemno hitro preklapljanje majhnih lučk) razkriva praktično neomejen kontrast.

Nova generacija Samsung televizorjev: doživite popolno zabavo in užitek ob gledanju
Najnovejši modeli Samsung Neo QLED in OLED 2023 bodo v Sloveniji na voljo v drugi polovici aprila. Neo QLED bo dostopen po priporočeni maloprodajni ceni od 1.849,00 EUR, OLED pa po priporočeni maloprodajni ceni od 2.049,00 EUR.