Samsung je vedno na čelu teh inovacij in tako nas s svojo najnovejšo serijo pametnih telefonov Galaxy S24, popelje v prihodnost mobilne telefonije, ki jo poganja umetna inteligenca.Galaxy S24 serija ni le sklop novih pametnih telefonov, gre za preboj, ki spreminja našo predstavo o tem, kaj pametni telefon zmore. Z združitvijo vrhunskih tehnoloških specifikacij, elegantnega dizajna in naprednih funkcij, ki jih omogoča umetna inteligenca, serija postavlja nove standarde v svetu mobilnih naprav.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Napredna umetna inteligenca

Galaxy S24 serija v telefone Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 uvaja Galaxy AI[1], ki prinaša globoko integrirano inteligenco v napravo. Funkcija Pomoč za pisanje (Chat Assist), z umetno inteligenco podkrepljeno orodje, ponuja izboljšane predloge za komunikacijo, kar obogati vsakodnevne interakcije. Galaxy S24 serija s temi inovacijami ne le olajša, ampak tudi nadgrajuje način, kako komuniciramo, s čimer presega običajne omejitve jezikov.

Ne smemo tudi pozabiti omeniti inovativne funkcije Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search), ki uporabnikom omogoča, da z dolgim pritiskom na gumb Domov in preprostimi gestami na zaslonu takoj dostopajo do predmeta, ki so ga obkrožili na zaslonu. Vas na primer zanima, kje kupiti ovitek iz objave? Ovitek preprosto obkrožite in Google vam bo predlagal, kje ga kupiti - povsem enakega!

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Elegantna zasnova

Pri Galaxy S24 seriji ne gre le za tehnične izboljšave, temveč tudi za estetsko dovršenost. Ti telefoni so oblikovani s poudarkom na eleganci in premišljenosti. Galaxy S24 serija je prva, ki je zasnovana iz recikliranega jekla in termoplastičnega poliuretana (TPU). Vsak Galaxy S24 telefon je zapakiran v embalažno škatlo, izdelano iz 100-odstotno recikliranega papirnatega materiala.

Serija je na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijolično in titan rumeno. Barve Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa vključujejo: oniks črno, marmorno sivo, kobaltno vijolično in jantarno rumeno.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Vrhunska fotografska izkušnja

Kamera je vedno ključna lastnost pametnih telefonov in Galaxy S24 serija ne razočara. Galaxy S24 Ultra se izkaže kot pravi kralj fotografije s sistemom Quad Tele, ki omogoča do 100-kratno digitalno povečavo. Funkcija Nightography pa izboljša kakovost nočnih fotografij, zmanjšuje zamegljenost in izboljšuje kakovost posnetkov v slabih svetlobnih razmerah. Umetna inteligenca omogoča tudi uporabo funkcije Generativno urejanje za preoblikovanje in izboljšanje fotografij (Generative Edit), kjer lahko preoblikujete svoje fotografije, ustvarjate popolne kompozicije ter celo odpravljate učinke ukrivljenih slik. Umetna inteligenca je vaša ustvarjalna pomočnica, ki vam pomaga doseči profesionalne rezultate.

Galaxy S24 serija vas popelje v svet, kjer umetna inteligenca ni le orodje, ampak partner, ki nam olajša življenje. To je serija, ki združuje estetiko, zmogljivost in umetno inteligenco, kar jo postavlja v ospredje mobilne tehnologije.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Razpoložljivost

Vsi trije telefoni nove Galaxy S24 serije so na voljo pri operaterjih in v maloprodaji ter tudi na spletni strani Samsung.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.