Foto: Celjski sejem d.d., MIS
Foto: Celjski sejem d.d., MIS

Več kot 360 razstavljavcev iz 10-ih držav in več kot 800 blagovnih znamk iz 30-tih držav se bo predstavilo na Mednarodnem industrijskem sejmu z najnovejšimi dosežki svetovne industrije. Spoznali bomo lahko najpomembnejše proizvajalce, nosilce ključnih blagovnih znamk na področju orodjarstva in strojegradnje, industrijske avtomatizacije, robotike, varjenja in rezanja, industrije plastike, materialov in komponent ter naprednih tehnologij. Sejem predstavlja stičišče domačega in svetovnega industrijskega sektorja, priložnost za nove posle, nove stranke in predstavitev novosti.

Foto: Celjski sejem d.d., MIS
Foto: Celjski sejem d.d., MIS

Predstavljene bodo svetovne novosti, ki jih je zaradi velike vrednosti izredno težko videti kje drugje. Obiskovalci bodo lahko videli najsodobnejše in tehnično najbolj dovršene stroje, aparate, naprave, industrijske robote, orodja in aplikacije. In kar je najboljše – vsi stroji na sejmu tudi delujejo, da jih lahko preizkusite. Letos bo na sejmu posebno mesto dobilo tudi področje industrijske avtomatizacije. Obiskovalci bodo lahko spremljali tudi državno prvenstvo varilcev in tekmovanje varilnih tehnologov. Sejem bo tudi izjemna priložnost za vse iskalce zaposlitve - skoraj vsi razstavljavci se soočajo s pomanjkanjem kadra. Tukaj lahko obiščete številne delodajalce na enem mestu!

Foto: Celjski sejem d.d., MIS
Foto: Celjski sejem d.d., MIS

Sejem Lestech je vodilni sejem lesnoobdelovalne industrije v Sloveniji. Namenjen je vsem obdelovalcem in oblikovalcem lesa, lesni industriji in mizarskim delavnicam. Obiskovalci boste lahko videli in tudi nakupovali električna in akumulatorska orodja, zaščitna sredstva za delo pri strojih, ročna orodja, kakor tudi vrhunske najzahtevnejše lesno obdelovalne stroje, tehnološke tovarniške linije, stiskalnice in še bi lahko naštevali.

Mednarodni industrijski sejem in sejem Lestech na Celjskem sejmu vas vabita med 18. in 21. aprilom. Na spletu v predprodaji cenejše vstopnice. Za nakup kliknite TUKAJ!