Novim časom se prilagajajo tudi domovi in elektronske naprave v njih. Osrednji prostor vsake hiše ali stanovanja je prav dnevna soba s televizorjem, kjer se vsak dan zbere vsa družina. S prijatelji si ogledamo tekmo ali film. Zvočno kuliso nam čez dan ustvarja radio aplikacija, slike z rojstnega dne si pogledamo v večji skupini in se ne gnetemo pred računalniškim zaslonom.

Televizorji danes niso več le oddajniki slike in zvoka izbranega TV programa pač pa naprave, ki bogatijo naša življenja, predvsem njegovo zabavno in družabno plat. Samsung televizorji ponujajo vrhunsko sliko in izjemen zvok, nove serije pa prinašajo še izjemen dizajn, ki se popolnoma prilagodi novim oblikam bivanja.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Trije novi modeli televizorjev Samsung The Sero, The Frame in The Serif bodo vsak dom dodatno popestrili, mu dodali kanček umetnosti, hkrati pa še moderno funkcionalnost za uporabnika. Pametni televizor se prilagaja načinu življenja, tako službi kot prostemu času. Dobra povezljivost s telefonom domačo pisarno ponese na nov nivo, zvečer pa ista naprava poskrbi za izjemno izkušnjo domačega kina z revolucionarno QLED tehnologijo, ki nam omogoča še bolj realistično izkušnjo gledanja. Do tega pridemo s tehnologijo kvantnih pik, ki pri 100-odstotnem barvnem volumnu zagotavlja realistične barve, skupaj s HDR+ pa še prilagodi svetlobo posameznega prizora.

Kako lahko en televizor popestri vsak prostor v domu?

Po nakupu televizorja ga običajno postavimo na eno mesto v hiši in tam verjetno stoji do konca svojih dni. Po nakupu modela The Serif pa temu ni tako. Televizor nudi možnost, da ga premikamo po prostoru, čudovit je z vseh strani. Prenosni televizor lahko ob svojem odstranljivem stojalu stoji v kateremkoli delu sobe. Gre za dizajn, ki se odlično zlije z okolico in je narejen za postavitev vse drugje kot le ob steni. Postavite ga lahko na sredino dnevne sobe, klubsko mizico, polico ali le bližje kavču – povsod bo prostor primeren zanj. Zadnja stran je prekrita, zato je pogled nanj kot na del pohištva ali posebno umetnino in ne le kot na črn televizor. S strani vidimo preprosto črko »L«, ki mu daje eleganco, s 360-stopinjskim dizajnom pa prostor obogati in v njem ne deluje kot vsiljivec. Z aplikacijama AirPlay2 in SmartThings bo delovanje in sinhronizacija vaših naprav hitra in omogočala lažje upravljanje.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Vsako minuto druga umetnina na steni

The Frame je televizor s posebnim dizajnom okvirja, ki popestri steno vsakega doma. Slim Fit dizajn mu daje videz čisto prave uokvirjene slike. Okvirje je povsem preprosto tudi zamenjati, ko si uporabnik zaželi spremembe. V Art Store trgovini imate na voljo več kot 1400 umetniških del, ki jih televizor lahko poljubno menjava. V rastoči knjižnici so zbrana dela od klasičnih do sodobnih umetnikov in tako lahko pripravite svojo domačo razstavo. Senzor svetlosti

televizorja avtomatsko prilagodi svetlost in barvo zaslona glede na pogoje zunanje osvetlitve in pomaga preprečiti spreminjanje naravnih barv, da je občutenje umetniške slike še bolj pristno. Skrbi pa tudi za energijsko varčnost, saj ima vgrajen senzor gibanja, ki ekran izključi, ko uporabnika ni doma. Preplet kablov, skritih za omaro je preteklost, saj The Frame nudi le eno skoraj nevidno povezavo dolgo 15 metrov, ki pripelje do One Connect Box postaje. Brez zvoka pa tudi ni pravega doživljanja dobrega filma. Za to bo poskrbela tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno nastavi zvok na optimalne lastnosti. Televizor bo ob vklopu za vse poskrbel kar sam.

Foto: Samsung
Foto: Samsung

Mobilni telefon in televizor sta eno

Za tehnološke navdušence je televizor The Sero popolna inovacija. Moderen in predvsem drugačen od konkurence. Prilagojen mobilnim napravam z vrtljivim zaslonom se loči od vseh drugih. Pokončen zaslon je primeren za aplikacije in druge mobilne vsebine, v ležečem načinu pa nudi popolno klasično gledanje televizijskih vsebin. S priloženimi kolesci lahko uporabnik ogromen mobilni zaslon preprosto in elegantno premika po prostoru. V eni napravi je tako združeno najboljše iz obeh svetov. Z dotikom na okvir se bo vaš mobilni telefon preslikal na televizor, s funkcijo gledanja na dotik se bo predvajanje vaših najljubših videov nadaljevalo na večjem ekranu. Četudi so zvočniki skoraj nevidni v navpičnem stojalu zagotavljajo vrhunski zvok z veliko basa z Dolby Digital Plus sistemom, brez težav povezljivi s telefonom in tako še lažji za upravljanje. Več ljudi spremlja vašo televizijo in vsi hkrati navijate za najljubše moštvo? Prehrupen prostor zdaj ne bo več težava, da bi preslišali pomembne informacije. Active Voice Amplifier (AVA) prepozna moteče zvoke iz okolja in uporabi napredno obdelavo zvočnega signala za bolj razločne glasove na zaslonu.

Veličastna trojica televizorjev Samsung Lifestyle bo zadovoljila vsakega še tako zahtevnega uporabnika in njegove potrebe. Hkrati pa bo televizor postal nepogrešljiv dizajnerski kos modernega interierja doma.

Foto: Samsung
Foto: Samsung