Z njimi je namreč Telemach že ves čas najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, zadnjo nadgradnjo pa so paketi doživeli prav pred kratkim. Z različico 3.0 podjetje ponovno dokazuje, da premika meje mobilne telefonije in ustvarja pravo mobilno revolucijo.

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Hiter telekomunikacijski razvoj se kaže tudi v nenehnih nadgradnjah paketov VEČ, za katere so pri Telemachu vedno pozorni, da so jih deležni tako novi kot obstoječi naročniki. Danes se zdi 0,5 GB prenosa podatkov, kolikor jih je bilo v prvotnem paketu VEČ, kar smešnih, ŠE VEČ jih je imel tedaj 5 GB, NAJVEČ pa 10 GB. Prav s paketom NAJVEČ so pri Telemachu leta 2019 poskrbeli za veliki pok, saj so kot prvi v Sloveniji predstavili neomejen prenos podatkov. Danes seveda tudi VEČ in ŠE VEČ nudita občutno večjo količino prenosa podatkov kot na začetku, od zadnje nadgradnje 5 GB oziroma 80 GB, novost pa je tudi ta, da zdaj tudi najmanjši paket vsebuje neomejene klice. Po novem tako vsi trije paketi ponujajo neomejene klice in sporočila.

Ker je Telemach v 11 mestih po Sloveniji že vzpostavil omrežje pete generacije, ki ga zdaj pospešeno gradi tudi drugod, je uporabnikom paketov VEČ po novem brez doplačila na voljo tudi dostop do omrežja 5G brez omejevanja hitrosti. Za slednje sicer potrebujejo ustrezen 5G mobilni aparat in kartico SIM (USIM ali e-SIM). Za nameček v paket NAJVEČ ostaja brez doplačila vključena tudi glasbena platforma TIDAL Premium, za vse uporabnike, ki do 30. septembra 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za paket VEČ ali ŠE VEČ, pa je brezplačna uporaba te storitve na voljo promocijsko, za 24 mesecev.

Foto: Telemach
Foto: Telemach

»Svoje storitve dopolnjujemo v skladu s pričakovanji uporabnikov ter tehnologijo prihodnosti. Za brezhibno delovanje le-te sta ključna količina ter hitrost prenosa podatkov in to z nadgrajenimi paketi nedvomno nudimo. S to spremembo ponovno dokazujemo svojo inovativnost, usmerjenost na uporabniško izkušnjo in, tako kot že mnogo let, da na tržišču nenehno zastavljamo nove trende,« poudarja predsednik poslovodstva družbe Adrian Ježina.

Paketi VEČ so v letih od 2015 doživeli veliko sprememb, a nekaj je ostalo enako: so transparentni, enostavni in vsebinsko bogati. In zato so tudi najbolj prodajani mobilni paketi – Telemach ima namreč že 620.000 zadovoljnih mobilnih uporabnikov.