Foto: Virtualnapisarna.si
Foto: Virtualnapisarna.si

Virtualna pisarna prinaša številne prednosti za podjetnike in manjša podjetja, ki želijo prejeti vso potrebno podporo, ki jim bo omogočala poslovanje brez potrebe po fizični prisotnosti v tradicionalni pisarni.

Ena izmed ključnih prednosti je ugled, ki ga pridobijo s poslovnim naslovom na prestižni lokaciji v mestu. To namreč lahko precej pomaga pri ustvarjanju zaupanja in verodostojnosti pri strankah in poslovnih partnerjih. Podjetnikom virtualna pisarna omogoča tudi večjo prilagodljivost in mobilnost, saj jim ni več potrebno biti prisoten v fizični pisarni, da bi lahko nemoteno opravljali svoje delo. To je še posebej koristno za tiste, ki raje delajo na daljavo ali ki veliko potujejo.

Elitni prostori na privlačni lokaciji

MP virtualna pisarna na naslovu Trg komandanta Staneta 8 v Ljubljani vam omogoča, da svoje podjetje registrirate na naslovu, kjer se nahajajo tudi elitni prostori MP Hub. coworkinga. Gre za odlično in enostavno dostopno lokacijo ob ljubljanski obvoznici, z brezplačnim parkiriščem, kar vam bo omogočalo enostaven prevzem pošte ali paketov.

Številne dodatne prednosti za njihove stranke

So pa še nekatere druge prednosti, če postanete del skupnosti MP virtualne pisarne v Ljubljani.

Po želji oziroma v primeru, da se pojavi potreba, lahko hitro in enostavno presedlate tudi v najem delovne mize ali lastne pisarne v MP Hub. coworkingu. Lahko tudi kadarkoli ugodno najamete večjo ali manjšo sejno sobo v primeru, da morate s svojimi strankami ali poslovnimi partnerji opraviti sestanek, a zato nimate primernega prostora. Prostori veljajo za najsodobnejše v Ljubljani, zato smo prepričani, da bodo vaše stranke ali poslovni partnerji navdušeni!

Foto: Virtualnapisarna.si
Foto: Virtualnapisarna.si

Prav tako v teh prostorih deluje tudi SPOT točka, kjer lahko s pomočjo njihovih referentov hitro in enostavno izvedete ustanovitev podjetja ali prenos sedeža v poslovnem registru, prav tako pa lahko opravljate druge storitve SPOT točke, kot so dodajanje dejavnosti ali spremembo zastopnikov. Storitve SPOT točke so brezplačne.

Virtualna pisarna v Ljubljani, ki slovi po zanesljivosti

MP virtualna pisarna deluje že več kot 15 let in v tem času je uspešno poskrbela za potrebe na tisoče zadovoljnih strank. Število zadovoljnih uporabnikov pa še kar raste in raste!

Bogata podporna infrastruktura

Ekipa MP virtualne pisarne v Ljubljani ima številne izkušnje. Ker gre za dobro utečeno podjetje z ekipo, ki ima na desetine let izkušenj v podjetništvu, lahko svojim strankam pomagajo na področju podjetništva, financ, računovodstva, davčne zakonodaje, podjetniškega prava, pomoči tujim podjetnikom in ostalih področjih, ki so pomembna za mlade in izkušenejše podjetnike. Tako se lahko kadarkoli obrnete na njih po pomoč in nasvete. Potrebam strank se njihova ekipa osebno posveti.

Strokovnost, ki zadovolji tudi najzahtevnejše stranke

Tu so seveda tudi vse podporne storitve, ki pritičejo virtualni pisarni: na lokaciji, ki je odprta vsak delovnik, se ves čas nahaja receptor, ki skrbi za nemoteno sprejemanje in predajanje pošte in paketov strankam.

Foto: Virtualnapisarna.si
Foto: Virtualnapisarna.si

Tako je poskrbljeno tudi za morebitne pakete, ki jih dostavne pošte dostavljajo tekom celotnega dneva in ki se morda pri cenejših ponudnikih storitve izgubijo ali zaradi neprevzema vrnejo pošiljatelju, s tem pa se strankam delajo nepotrebni dodatni stroški ponovnega pošiljanja ali celo škoda zaradi izgube ali kraje paketov. V primeru MP virtualne pisarne je namreč za tovrstne pošiljke dobro poskrbljeno, z velikim poudarkom na varnosti in diskretnosti.

O novi prejeti pošti so vse stranke obveščene enkrat tedensko, v kolikor pa gre za priporočeno pošto ali pošto pomembnejših pošiljateljev (FURS, Sodišče, Policija ipd.) ali za pakete, pa so stranke o tem obveščene še isti dan po elektronski pošti ali po telefonu.

Pošta in paketi so shranjeni v posebnem prostoru, stranke pa lahko kadarkoli med delovnim časom po telefonu ali po emailu preverijo stanje glede njihove pošte in paketov. Ob dogovoru se lahko pošto skenira in prepošlje na email, ali pa fizično prepošlje preko Pošte Slovenije oziroma drugih dostavnih služb. Ob dogovoru z vsako stranko posebej se lahko storitev skeniranja ali prepošiljanja opravlja periodično, ali zgolj občasno.

V primeru, da se odločijo za najem sejne sobe, receptor poskrbi tudi za prijeten sprejem vaših strank ali poslovnih partnerjev, s čimer vaše podjetje v njihovih očeh izpade še bolj profesionalno!

Skozi te in številne druge prednosti MP virtualna pisarna v Ljubljani omogoča podjetnikom, da uživajo v vseh koristih tradicionalne pisarne, hkrati pa uživajo večjo prilagodljivost, mobilnost in stroškovno učinkovitost virtualne pisarne.

Sam postopek registracije podjejta ali prenosa sedeža že obstoječega podjetja je hiter in enostaven. Pri tem pa za vse poskrbi ekipa MP virtualne pisarne. Za več informacij ali da si zagotovite termin za svetovanje, izpolnite obrazec za povpraševanje na spletni strani https://virtualnapisarna.si/.