Brezplačno članstvo in naštete vsebine ter ugodnosti so na voljo vsem, ne le strankam zavarovalnice Generali. Program številnih prednosti je dostopen tudi v priročni mobilni aplikaciji ZAME, ki članom omogoča, da ob skrbi za zdrav življenjskih slog zbirajo točke in sodelujejo v privlačnih nagradnih igrah.

Foto: Generali ZAME
Foto: Generali ZAME

V zavarovalnici Generali, eni največjih zavarovalnic v Sloveniji, so skrb za trajnostno delovanje zapisali med svoje strateške usmeritve. S svojim delovanjem želijo vsak dan izpolnjevati pričakovanja svojih strank in jim s ponudbo po meri, enostavno dostopnostjo tudi na daljavo in najboljšim nasvetom stati ob strani dolgoročno, kot pravi vseživljenjski partner. Ob skrbi za večjo varnost in bolj zdrav življenjski slog so za vse, ki želijo živeti bolj polno in zdravo ter ob tem prihraniti, oblikovali sodoben program prednosti Generali ZAME. Izbira imena ni naključje, saj je program namenjen vsem in oblikovan po meri vsakega posameznika. Generali ZAME namreč deluje kot pomočnik za zdravo življenje, ki spodbuja k bolj zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu, dosežke pa še dodatno nagrajuje s prilagojenimi ugodnostmi, tudi pri zavarovanjih. Ob številnih prihrankih, ki jih program omogoča pri nakupu vstopnic za najrazličnejša doživetja (obisk naravnih znamenitosti, tematskih parkov, telovadnic in fitnesov, centrov dobrega počutja …), nakupih zdrave hrane, športne opreme in članarinah ter pri različnih partnerskih ponudnikih, omogoča strankam zavarovalnice tudi do 30-odstotni popust pri zavarovanjih.

Najbolj dobrodošlo je, da je članstvo v programu brezplačno in da je na voljo vsem – ne le strankam zavarovalnice Generali.

Foto: Generali ZAME
Foto: Generali ZAME

Aplikacija ZAME spodbuja zdrav življenjski slog

Z brezplačnim članstvom v Generali ZAME člani najprej občutijo številne prednosti v svoji denarnici. Prek zanimivih in uporabnih vsebin pa jim članstvo omogoča tudi vsakodnevno aktivno skrb za zdravo življenje, za kar skrbi aplikacija, ki jo na svojem mobilnem telefonu nosimo vedno s seboj. Z opravljenimi osebnimi izzivi (na primer dnevnim številom prehojenih korakov, opravljenimi kilometri na kolesu …), ki si jih vsak posameznik prilagodi glede na svojo telesno aktivnost, člani zbirajo Migi točke. Zbrane točke pa omogočajo še večje ugodnosti in sodelovanje v posebnih nagradnih igrah. Prav zdaj poteka privlačna nagradna igra »Z Migi točkami do pomladnih nagrad«. Vsi člani, ki so si že ali si še bodo na svoj mobilni telefon naložili aplikacijo ZAME, lahko do 31. maja sodelujejo v žrebu za privlačne nagrade. Pogoj za sodelovanje so izpolnjeni izzivi za zdravo življenje in 500 zbranih Migi točk. Nagrade pa bodo polepšale pomlad vsej družini, saj so med njimi vstopnice za Arboretum Volčji Potok, Kobilarno Lipica in praktične nagrade Planinske zveze Slovenije.

Ugodnosti partnerjev in dobrodošlih vsebin za zdravje je vsak dan več – vse to pa omogoča brezplačna včlanitev v program prednosti Generali ZAME. Naložena brezplačna mobilna aplikacija ZAME na mobilnem telefonu pa je pravi vsakodnevni pomočnik za zdrav življenjski slog, ki nagrajuje vsak korak do boljšega zdravja.

Kako do brezplačnega članstva v Generali ZAME? Tako, da se registrirate tukaj.

Foto: Generali ZAME
Foto: Generali ZAME