Upokojenci v Sloveniji

Potrebno se je zavedati, da se življenjska doba daljša in da povprečna pokojnina v Sloveniji ni visoka. Starostniki veljajo za najranljivejšo skupino, ki se lahko ob spletu različnih okoliščin hitro znajdejo v finančni stiski. Ravno zato mnogo upokojencev in tistih, ki končujejo službeno pot, s strahom zre v prihodnost, saj se bojijo, da bodo postali breme sebi in svojim najbližjim.
Čeprav se na določene dejavnike ne da vplivati, pa je potrebno upoštevati dejstvo, da se je možno s pametno naloženimi prihranki že zdaj pripraviti na morebitne hude čase.

Foto: Grawe
Foto: Grawe

Življenjsko zavarovanje GRAWE SENIOR

GRAWE SENIOR vam omogoča, da tudi v času pokoja poskrbite zase in za svoje najbližje. Z njim si zagotovite socialno varnost po upokojitvi, prav tako pa se zavarujete za primer izpada dohodka ali smrti. Ponudba je prilagodljiva, zato se lahko odločite za možnost, ki vam je najbolj pisana na kožo.

Vaše prednosti ob sklenitvi zavarovanja GRAWE SENIOR

· sklenitev do dopolnjene starosti 80 let (najvišja končna starost 90 let);
· zavarovalna doba 10 let;
· možnost izbire zavarovalne vsote med 1.000 EUR in 10.000 EUR;
· na izplačano zavarovalno vsoto se davek na dohodek ne obračuna.

Ponudba in podpora

Zagotovo imate še veliko vprašanj, na katera vam bomo z veseljem odgovorili. Že danes lahko pokličete na 080 22 40 ali na spletni strani naročite zastopnika, ki vas bo obiskal na domu, ali pa nas sami obiščete v eni izmed naših poslovalnic, kjer vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja, obenem pa vam podrobno razložili vsebino zavarovanja in se potrudili najti optimalno rešitev za vas.

Za mirnejši jutri

Dovolite, da poskrbimo za vašo prihodnost in vas razbremenimo nepotrebnih skrbi. Sklenite zavarovanje GRAWE SENIOR in še naprej uživajte v tem prijetnem in mirnem obdobju življenja, ki nastopi po upokojitvi.

Tukaj smo za vas. GRAWE zavarovalnica na Vaši strani.