Apartmaji Golte nudijo odlično rešitev v boju proti vsemu naštetemu, zato vas vabimo, da letos dobro premislite, kje boste preživeli težko prisluženi oddih. In se odločite za kraj, kjer ne boste našli niti trum turistov niti sodelavcev ali sosedov, ki bi vam morda kvarili razpoloženje. Z največjim veseljem vas vabimo na Golte, v oazo miru, ki postaja pravi mali raj na Zemlji in vse bolj priljubljena točka vseh generacij!

Odkrijte Golte, skriti biser, ki tudi poleti nudi veliko

Foto: Spletni partner
Foto: Spletni partner

Tudi vi spadate med tiste, ki Golte še vedno povezujejo zgolj s priljubljenim smučiščem? To v zimskih mesecih skrbi za veselje ljudi vseh starosti, o tem ni dvoma. In apartmaji Golte se takrat res izkažejo za najboljšega prijatelja, saj so locirani tik ob smučišču. Nudijo vam polno opremljeno zatočišče pred neusmiljeno zimo, hkrati pa vrhunsko izhodišče za sproščujočo smuko. Boljše lokacije si apartmaji Golte res ne bi mogli izbrati.

A dovolite, da vam kraško planoto Golte, ki se poleti spremeni v čudovito zeleno okolje, prikažemo še z druge perspektive – poletje na Golteh je lahko neznansko prijetno, zanimivo in zabavno, lahko vam predstavlja vrhunski oddih, ki ga ne boste kar tako pozabili. Golte, verjemite, lahko postanejo destinacija, kamor se boste radi vračali v vseh letnih časih.

Odkar so vam tam na voljo udobne nastanitve za različne tipe obiskovalcev, pa je na Golteh še toliko bolje! Apartmaji Golte vam nudijo vse, kar boste potrebovali za čim prijetnejši dopust: dovolj prostora tudi za skupine desetih ali celo več ljudi, sodobno opremo, vse potrebne pripomočke za bivanje, čudovite razglede, idilično okolico, predvsem pa veliko možnosti tako za aktivne počitnice kot ležerno bivanje, ki vas napolni z novo energijo.

Kaj početi na Golteh

Če vas kljub temu, da apartmaji Golte nudijo popoln prostor za počitek, zanima, kaj vse se da na Golteh početi tudi v nezimskih mesecih, zagotovo berete pravi članek. Aktivne počitnice na Golteh vsebujejo tako krajše in daljše pohodniške poti kot možnosti kolesarjenja in odkrivanja bližnje okolice. V neposredni bližini apartmajev boste namreč našli zanimivo jezero Trije Ploti s kočo, kjer se lahko okrepčate, ali pa se zgolj sprostite ob vodi in pustite svojim mislim, da odtavajo v neznano. Ne pozabite – v stanju popolne sproščenosti lahko dobite ideje in zamisli, ki jih boste kasneje, po vrnitvi domov, z veliko nove volje lahko uresničili.

Foto: Spletni partner
Foto: Spletni partner

To pa še ni vse. Ste radi aktivni? To vsekakor ni slabo, saj je človeško telo ustvarjeno za gibanje, kar pozitivno vpliva tako na telesno kot duševno počutje vsakega od nas. Dobro označene pohodne poti za vse generacije vas vodijo po celotnem območju – na poti boste občudovali prelepe razglede in odkrivali kraje, za katere sploh še ne veste. Obiščite Javorco in Janezov bivak, Alpski vrt, jamo Ledenica …

Obiščite priljubljeno Mozirsko kočo, kjer lahko uživate v lokalnih kulinaričnih specialitetah, ali pa se zgolj udobno namestite na tla ter uživajte v družbi krav in konjev, ki se prosto pasejo po planoti. Tudi zapriseženi kolesarji tu ne boste ostali ravnodušni – označene poti vam nudijo različne izzive, ki se jih lahko lotite, vaše veselje ob doseženem cilju pa bo neprecenljivo.
V vsakem primeru so Golte odlična lokacija za preživljanje prostega časa z večjo skupino, družino, v dvoje in tudi samostojno. Marsikdo si baterije najraje napolni v samoti, pristen stik z naravo je namreč pogosto najboljše zdravilo za različne tegobe.

Apartmaji Golte vas pričakujejo

Po koncu doživetij, ki se vam bodo vrstila čez dan, vas bodo na Golteh vedno znova pričakali udobni in raznoliki apartmaji Golte, kjer si boste lahko privoščili zaslužen počitek. Na idilični lokaciji, v neposredni bližini vsega naštetega, v gozdičku, posejanim z iglavci, vas pričakujejo namestitve, kjer vas ne bo nihče motil. Sredi umirjenega okolja, daleč stran od mestnega vrveža, na svežem gorskem zraku boste našli mir, ki ga ne najdete nikjer drugje.
Po aktivnem dnevu si v lično urejeni kuhinji pripravite obrok po svojih željah, lahko se sprostite ob gledanju televizije, branju knjige ali igranju družabnih iger, lahko si natočite kozarec odličnega vina … In se potopite v miren spanec brez motečih dejavnikov. Zjutraj vas bodo prebudili zvoki narave – šelestenje krošenj in ptičje petje so pravo zdravilo za pobeg iz napornega tempa življenja, ki mu večji del leta ne moremo ubežati.

Foto: Spletni partner
Foto: Spletni partner

Apartmaji Golte so res zadetek v polno, na vas je le, da izberete pravega za svoje potrebe. Želite uživati v res prostornem apartmaju v več nadstropjih ali morda raje prisegate na domačnost in se držite pravila 'vse na dosegu roke'? Na voljo imate vse, vaša izbira pa naj seveda temelji na tem, kakšne so vaše želje.

V vsakem primeru so apartmaji Golte primerni za različne tipe ljudi, ki svoj prosti čas radi preživljajo sredi mirnega okolja, daleč stran od vsakodnevnega stresa. Ko boste obiskali Golte, boste svoje skrbi pustili že v dolini – v to smo prepričani.