Pridobitev in sklenitev lizinga pa sta lahko zamudni in prav to težavo so odpravili pri BKS-leasingu, d. o. o. Kot eni izmed prvih na slovenskem trgu ponujajo storitev oddaljenega podpisa, s katero lahko stranke pogodbo o lizingu podpišejo kar s pametnim telefonom, tablico ali računalnikom.

Foto: BKS-leasing
Foto: BKS-leasing
Ga. Mojca Lazič Foto: BKS-leasing
Ga. Mojca Lazič Foto: BKS-leasing

Prihranek časa in denarja

Pri BKS-leasingu, d. o. o. so zavezani cilju izboljšanja uporabniške izkušnje. »S tem ko strankam ni več treba potovati do naših poslovalnic ali do poslovnih prostorov naših dobaviteljev, jim prihranimo dragocen čas in denar,« pravi Mojca Lazič, direktorica BKS-leasinga.

Storitev oddaljenega podpisa, ki poteka preko mobilnih naprav, prinaša tudi večjo preglednost. Po podpisu stranka takoj prejme celotno pogodbeno dokumentacijo na svoj osebni elektronski naslov, kar poenostavi proces, dokumenti pa so na ta način tudi trajno shranjeni.

Trajnostnost kot eden izmed ciljev

Z uvedbo te rešitve so pri BKS-leasingu, d. o. o. bistveno spremenili način poslovanja: »Pri izvedbi oddaljenega podpisa smo upoštevali potrebe po večji prilagodljivosti, hkrati pa smo sledili cilju izboljšave procesov in trajnostnosti. Sodobni poslovni trendi nenehno spodbujajo brezpapirno poslovanje, temu smo v skrbi za okolje sledili tudi mi,« je še dodala sogovornica.

BKS-leasing, d. o. o.
T: +386 1 589 09 50
E: bks@bks-leasing.si
Dunajska cesta 161
1000 Ljubljana
www.bks-leasing.si