V dinamičnih in na trenutke tudi negotovih časih 21. stoletja se ljudje različno odzivamo in znajdemo. A prav vsi, ki nam je kaj mar za miren spanec, poznamo univerzalno rešitev – dobro zavarovanje. Zavarovanje sebe, najbližjih in premoženja nam da občutek varnosti ter hkrati kaže na našo odgovornost.

Iskanje kakovostnega in cenovno ugodnega zavarovanja, torej pridobivanje in usklajevanje različnih zavarovalnih ponudb, pogosto zahteva veliko časa pa tudi živcev. Mar nam vsa tehnologija, ki nas obkroža, olajša to na(d)logo? Vsekakor.

Online Gorilla na pomoč

Spletna storitev Online Gorilla, ki je plod slovenskega znanja – in povsem brezplačna za uporabnika, avtomatizira pridobivanje zavarovalnih ponudb. Naša povpraševanja po različnih zavarovanjih posreduje zavarovalnim agencijam oz. zavarovalnicam, te pa nam vrnejo več ponudb. Tako uporabnik spletne storitve v vsega nekaj korakih odda povpraševanje – odlična možnost je fotografija obstoječe zavarovalne police – in v kratkem času pridobi vrsto konkurenčnih ponudb. Trenutno spletna storitev Online Gorilla omogoča pridobivanje ponudb za avtomobilska zavarovanja in zavarovanja za dom, snovalci pa bodo sčasoma dodali tudi druge vrste zavarovanj.

Online Gorilla – pridobivanje, primerjava ponudb in sklenitev avtomobilskega zavarovanja še nikoli niso bili lažji.
Online Gorilla – pridobivanje, primerjava ponudb in sklenitev avtomobilskega zavarovanja še nikoli niso bili lažji.

Učinkovito nad podrobnosti zavarovalnih polic

Izjemna dodana vrednost storitve Online Gorilla je tudi v tem, da ponudbe zavarovalnic prikaže v pregledni obliki, zagotavlja namreč jasen pregled nad posameznimi kritji, torej podatki, ki sicer zavarovancem na račun mnogih pogojevanj, skritih v »drobnem tekstu«, ob uveljavljanju police povzročajo sive lase. Odločitev za izbor in sklenitev najustreznejšega zavarovanja je tako bistveno lažja.

Dejanske ponudbe namesto avtomatskih spletnih izračunov

Celoten postopek pridobitve ponudb je možno v nekaj minutah opraviti prek računalnika ali pametne mobilne naprave. Kljub temu boste dobili individualno pripravljene dejanske ponudbe zavarovalnic in ne le avtomatskega izračuna. Ponudbe pregledate, jih primerjate med seboj, potrdite izbrano ponudbo in s tem tudi sklenete novo zavarovalno polico za izbrano zavarovanje.

Optimizirana za pametne telefone

Večina interakcije na strani Online Gorilla zahteva enostavne vnose, ki so še poenostavljeni s fotografiranjem obstoječih dokumentov, zato uporaba pametnega telefona dodatno pospeši vse postopke. Tudi sama komunikacija namreč poteka preko e-pošte in sporočil SMS.

www.onlinegorilla.com