Astrološka napoved napoveduje, da vas bo v 2021 spremljala energija Saturna, ki spoštuje nova pravila, enake možnosti, enotnost v drugačnosti, je ostra, bogata in napredna. Ker izhaja iz množice človeških izkušenj, bo ta vpliv zelo funkcionalen in morda bo omogočil celo uspeh ali napredek. Saturn v znamenju vodnarja bo učitelj, smernica in tisti, ki bo prebujal resen pristop ter trdo delo še posebej v smeri, da se stabilizirate ne glede na nepredvidljive situacije. Poudaril bo opazovanje in analizo, to pomeni, da boste zelo natančno definirali stvari ter odnose, do najmanjše podrobnosti. S tem načinom boste na področju dela in izobraževanja lažje dosegli dobre rezultate.

Jupiter se bo v 2021 povezoval z energijo znamenja vodnarja ter rib. V leto bo prinesel napredno energijo, stabilnost, bolj spontane okoliščine in več upanja v boljšo prihodnost. Upreti se težkim energijam, napornim nalogam in Saturnovim nasvetom ne bo dobra ideja. Kaznuje vas lahko zaradi izgovorov, zato je najbolje, da prenehate iskati bližnjice in sprejmete smernice.

Retrogradno gibanje energijo planetov povezuje z določenimi arhetipi in njihovimi lastnostmi. Arhetipi poudarjajo potrebo po nenehni rasti in pogumnemu izzivanju obstoječih omejitev, ki spodbujajo občutek stagnacije. Ustvarjajo ciklično ali trajno potrebo po ponovni opredelitvi notranjih ali zunanjih okoliščin, na bolj stabilen in premišljen način.

Z retrogradnim Merkurjem se boste srečali v februarju, juniju in septembru. Vse te razpršene energije vas lahko zmedejo in vas naredijo nestrpne. Ta energija vpliva tudi na čustva in občutke, zato v tem času ne boste iskali zatočišča v svojem svetu, ampak se boste znali izpovedati in spregovoriti o vsem, kar vas bremeni.

Z retrogradno Venero se boste srečali v zadnjih dneh leta. Predstavljala bo simbol ambicij in dolgoročnih ciljev, zato vas bo opozarjala, da je potrebno biti previden, vztrajen in premišljen. V ljubezenskih odnosih prihaja nekaj težkih kompromisov, morali boste prekiniti določene slabe odnose.

Retrograden Jupiter in Saturn v znamenju vodnarja bosta najbolj učinkovita v poletnih dneh. To je čas, da razširite svoj um, poiščete nova znanja in raziščete meje vaše duhovne in filozofske ideologije. Z njuno pomočjo se lahko odprete, pogledate naokoli, se vprašate, če ste iskreni do sebe, ter spustite spremembe v svoje življenje bolj spontano.

Kitajska astrologija napoveduje leto kovinskega bivola, ki včasih disciplino kombinira s smehom, drugič pa disciplino povezuje s tesnobo. Lastnosti kovine, ki jih bomo občutili v 2021 so trdnost, togost, obstojnost in odločnost, seveda prepletene z lastnostmi vola, ki je močan, zanesljiv, pošten, potrpežljiv, metodičen, zaupanja vreden in samozavesten. Ker je energija bivola počasna, močna in previdna, bo trajalo dlje časa, da se poslovne in finančne zadeve razvijejo, čeprav bo prisotna močna želja po njihovi uresničitvi. To je leto, ki obljublja, da se lahko veliko situacij reši z disciplino.

Rešitve bodo zahtevale dodaten napor, težave se lahko pojavijo tudi pri organiziranju in planiranju. Povečana bo skrb za družino, prijatelje in ljudi v stiski. Bivol močno spodbuja sočutje, dobrodelnost in usklajevanje odnosov med ljudmi, zlasti med nesrečami in tragedijami. Na področju osebne rasti bo leto srečno in zelo ugodno za osredotočanje na odnose, ne glede na to, ali govorimo o prijateljstvu, sodelovanju ali ljubezni.

Ko se boste v nepredvidljivem letu morda znašli v kakšni zagati, nesporazumu ali pred večjo odločitvijo, lahko za smernico spremljate horoskope ali pokličete na 090 44 11 za nasvet in vpogled v prihodnost.

Za lepši dan DNEVNI HOROSKOP.

Za bolj učinkovit teden TEDENSKI HOROSKOP.

Za planetarni vpogled v dogajanje skozi mesec MESEČNI HOROSKOP.

Če želite spoznati skrivnosti astrologije ASTROLOGIJA.

V kolikor želite raziskati svojo notranjost bolj podrobno, ter odkriti svoje skrite talente, vam je na voljo NATALNA ASTROLOŠKA ANALIZA.

Obiščite našo stran Horoskop.si.