Foto: Modivo.si
Foto: Modivo.si

Dodobra smo že zakorakali v jesen, zato je prav, da temu prilagodite tudi svoj videz. Začenjajo se dnevi, zaznamovani z deževjem in nekoliko nižjimi temperaturami, ki pa so obenem nova priložnost, da zasijete v novi podobi in si omislite nekoliko drugačen videz. Zakaj ne bi letos vaše garderobe popestrili z nekaj nepogrešljivimi kosi, ki so zaznamovali letošnje modne smernice? Podajte se na pot modnega odkrivanja in si privoščite nekaj kreativnosti tudi pri ustvarjanju vsakodnevnega imidža.

Nove kavbojke? Zakaj pa ne!

Spletna stran Modivo ponuja najrazličnejše artikle moške mode, ki jih boste lahko izbrali kar z domačega naslanjača. Preverite bogato ponudbo različnih modelov, barv, vzorcev in blagovnih znamk, med katerimi boste zagotovo našli tudi kose, ki bodo ustrezali prav vam. Ponujajo tako aktualne hite z modnih brvi, kot tudi klasične kose, kot so denimo moške kavbojke. Bo že veljalo, da so kavbojke eden tistih kosov, ki nikakor ne sme manjkati v garderobi tako moških kot žensk. Zakaj? So nadvse trpežne, obenem pa jih je mogoče tudi zlahka skombinirati, pa naj gre za nekoliko bolj elegantne, kot tudi urbane kombinacije. Modivo ponuja različne modele kavbojk. Morda izberete klasičen raven model, ki je nepogrešljiv že vrsto let, ali pa se odločite za nekoliko ožje "slim" modele, ki bodo poudarili vašo postavo. Nadvse modne so strgane kavbojke, lahko pa izberete temen džins z retro pridihom. Izbira je vaša. Najbolj popularne so še vedno kavbojke v različnih odtenkih modre, zelo priljubljene pa so tudi kavbojke v drugih odtenkih, kot je denimo siva ali črna. Modivo ponuja različne modele za vse generacije, priložnosti in modne sloge. Preden se odločite za nakup, preverite tabelo velikosti. Različni proizvajalci se namreč pri proizvodnji oblačil zgledujejo po različnih meritvah, zato skrbno preverite, katera številka ustreza prav vam. Odločite se lahko za različne modele, z nekoliko ožjimi modeli boste poudarili atribute svoje postave, medtem ko bodo širše hlačnice in nekoliko ohlapnejši model kavbojk skrile kakšen odvečen centimeter v pasu in stegnih.

Foto: Modivo.si
Foto: Modivo.si

Črni petek prinaša še dodatne ugodnosti

Če je včasih veljalo, da je spremljanje aktualnih modnih smernic le v domeni žensk, temu ni več tako. Modno ozaveščeni moški so dandanes radi urejeni in skrbno spremljajo aktualne modne smernice in ugodnosti, ki jim jih ponujajo različni trgovci. Spletna stran Modivo tako ponuja MODIVO znižanje ob črnem petku 2022, kjer boste zagotovo našli kaj zase. Kar prek spleta se tako lahko odločite za nov kos oblačila in ustvarite povsem svojo kombinacijo. V primeru, da ste se odločili za nove kavbojke, jih lahko skombinirate s kakšno pletenino, ali pa se odločite za kombinacijo s srajco. Jesen zaznamuje nestanovitno vreme, zato zagotovo ne bo odveč, če izberete prehodni plašč ali vetrovko, ki se bosta podala k vaši preostali garderobi. V ponudbi so tudi osnovi kosi, spodnje perilo, nogavice in modni dodatki. Ob črnem petku se vam tako ponuja še dodatna priložnost, da svoji garderobi dodate piko na i in si privoščite nekaj svežega pridiha za vsakdan ali posebne priložnosti. Za nekaj nasvetov, kaj ne sme manjkati v vaši jesenski garderobi, pa pobrskajte v prispevku Moška moda – kateri kosi to sezono ne smejo manjkati v garderobi modnega moškega?