Tako tudi ljubitelji malih živali vedno bolj pogosto hrano in opremo za svoje ljubljenčke naročajo preko interneta. Naša spletna trgovina za male živali PasjaHrana.net je ena največjih spletnih trgovin za male živali v Sloveniji. V ponudbi imamo opremo, hrano in ostale pripomočke za pse, mačke, kunce, glodavce in ptice najvišje kakovosti. V naši ponudbi najdete preko 3000 artiklov, bogata izbira pa je le ena od stvari, po kateri se razlikujemo od ostalih spletnih trgovin.

Foto: Sotakl
Foto: Sotakl

Prijazno in strokovno osebje

Vsi zaposleni v naši spletni trgovini smo neizmerni ljubitelji živali, zato vam bomo z veseljem priskočili na pomoč, ter vam z veseljem tudi strokovno svetovali, saj imamo v ekipi tudi tri doktorice veterinarske medicine.

SKRBNO IZBRANI IZDELKI - vse za zdravje in dobro počutje vaših hišnih ljubljenčkov.

Zdravje in dobro počutje vaših hišnih ljubljenčkov nam je na prvem mestu, zato v našo ponudbo dodajamo le skrbno izbrane izdelke in hrano najvišje kakovosti.

Kako se je vse skupaj začelo?

Spletno trgovino sva ustvarila skupaj z mojim partnerjem. Ideja o lastni spletni trgovini se nama je rodila že kar nekaj let preden se je dejansko uresničila. Ker sem sama po poklicu doktorica veterinarske medicine, nama je bila ideja o lastni spletni trgovini za male živali še toliko bolj zanimiva, saj sva želela tudi strankam, ki bi potrebovale pomoč pri nakupu preko interneta ponuditi strokovno pomoč. Tako sva leta 2018 odprla svoje podjetje in svojo spletno trgovino - PasjaHrana.net. Želja po svoji spletni trgovini se nama je tako uresničila. V letu 2019 sva se odločila za korak naprej, poiskala sva specialiste za oglaševanje in pričeli smo z intenzivnim oglaševanjem in širjenjem prepoznavnosti našega branda. Od takrat naprej spletna trgovina iz meseca v mesec postaja bolj prepoznana, dviguje se njen obisk in raste tudi naša prodaja.

Smo mlad, zagnan, strokoven in prijazen kolektiv

Foto: Sotakl
Foto: Sotakl

Spletno trgovino PasjaHrana.net sva ustvarila skupaj z mojim partnerjem, ki je že od nekdaj imel željo imeti lastno podjetje, lastno spletno trgovino. Ker je po svoji izobrazbi komercialni tehnik in je ves čas svoje službene kariere delal na področju marketinga in trgovine, ima ogromno izkušenj s teh področij, poleg tega pa je zelo podjeten. Jaz pa sem po poklicu doktorica veterinarske medicine in pasja frizerka, ter imam dolgoletne izkušnje z delom v veterini in negovanju psov in mačk. Tako sva skupaj združila moči in znanje in postala popolna kombinacija tudi v poslovnem življenju. Da lahko uresničujemo najine sanje imava tudi pridne strokovne sodelavce, ki poskrbijo, da vsa naročila čim hitreje zapustijo naše skladišče in razveseljujejo vaše hišne ljubljenčke.

Zakaj smo drugačni od ostalih?

Naša spletna trgovina je zagotovo ena največjih spletnih trgovin za male živali v Sloveniji. V naši ponudbi imamo le najkvalitetnejšo hrano in opremo za male živali. Svojim strankam ponujamo tudi strokovno veterinarsko pomoč, saj med drugimi prodajamo tudi veterinarske diete za pse in mačke. Za veterinarsko pomoč smo vam vedno z veseljem na voljo preko elektronske pošte info@pasjahrana.net ali na telefonski številki 031/420 506. Za vsa naročila nad 38 eur ponujamo tudi brezplačno dostavo. Trudimo se, da vsa naročila odpremimo v najkrajšem možnem času. Z vsakim nakupom v naši spletni trgovini pa zbirate tudi točke zvestobe.

Oglejte si naše najpopularnejše kategorije:

Nagrajujemo zvestobo

Ker želimo svoje zveste kupce nagraditi imamo tudi svoj program zvestobe, s katerim zbirate točke zvestobe. Točke zvestobe prejmete ob vsakem nakupi in sicer za vsak 1 eur nakupa prejmete 5 točk. Z zbiranjem točk pridobite kupone za popuste, ki jih lahko unovčite ob naslednjih nakupih.

Foto: Sotakl
Foto: Sotakl

Širimo znanje

Na spletni strani imamo tudi posebno rubriko – blog z uporabnimi novicami, kamor objavljamo različne strokovne in poučne vsebine. Trudimo se, da so vsebine z različnih področij in predvsem, da so zanimive in poučne za branje. Vsi članki so napisani s strani naših veterinark. Pred kratkim smo dodali sekcijo pasme psov, kjer se bomo potrudili opisati vse pasme naših štirinožnih prijateljev, ki obstajajo.

Hvala, ker ste del nas, podpirate Slovensko spletno trgovino, mlade, zagnane in strokovno podkovane ljudi!

Še naprej se bomo trudili, da bomo razveseljevali vas in vaše hišne ljubljenčke!

Za vas smo vedno na voljo preko elektronske pošte, ali na telefonski številki 031/ 420 506.

Naša celotna ponudba vam je vedno dostopna na https://www.pasjahrana.net/