Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Posebnost spletne lekarne Moja lekarna je, da strankam nudi celovito farmacevtsko podporo in svetovanje ter s svojim delovanjem sledi ustaljenim lekarniškim vrednotam, vključujoč izobraževanje pacientov o sestavi zdravil ter varnemu uživanju teh.

Kakovost farmacevtskih izdelkov, učinkovitost lekarniške prakse in stremljenje k izboljšanju, krepitvi ali ohranitvi zdravja veljajo za osnovno vodilo strokovnjakov lekarne, ki si pri uresničevanju naštetih ciljev pomagajo z visoko tehnologijo. Kljub temu pa na prvo mesto postavljajo človeka.

Sodelavci spletne lekarne Moja lekarna v vseh pogledih delujejo v dobro ljudi. Tudi zato med storitvami ponujajo vsestranski informativni sistem, dostopen na spletni strani Moja-lekarna.com, in sicer v razdelku "nasveti in članki".

Da bi se prepričali v njihovo kompetentnost, jih spoznajmo nekoliko pobliže.

Spletna lekarna Moja lekarna je družinska lekarna

Spletna lekarna Moja lekarna je v lasti treh članov družine Lukanc iz Žužemberka. Vsi trije opravljajo vlogo vodje in farmacevtsko poslanstvo uresničujejo s pomočjo strokovnosti, kakovosti ter transparentnosti. To so:

Maja Lukanc, magistra farmacije

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Maja Lukanc je po uspešno magistrskem zaključenem študiju na Fakulteti za farmacijo prevzela delo svetovalke in receptorke spletne lekarne Moja lekarna ter se dodatno izobrazila na področju homeopatije. Alternativni načini samozdravljenja se ji namreč zdijo izredno pomembni. V skladu s tem je njeno svetovalno delo usmerjeno predvsem na področje kozmetike, uživanja prehranskih dopolnil, tudi zdravil, pravilne rabe medicinskih pripomočkov in bolezenskih stanj.

In kaj o sebi pove sama? »S svojim pristopom skušam stranke poučiti o pravilni in smotrni uporabi zdravil ter prehranskih dopolnil, pri tem pa jim ponuditi tudi alternativne načine samozdravljenja. Med slednje denimo sodi homeopatija, ki pomembno razširja mojo osnovno farmacevtsko izobrazbo.«

Tanja Lukanc, magistra farmacije

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Koncesionarka Tanja Lukanc, po izobrazbi magistra farmacije, skrbi za profesionalno vodenje lekarne v Žužemberku, pri čemer v ospredje postavlja zadovoljstvo in zdravje strank. Tem med drugim podaja nasvete glede uživanja prehranskih dopolnil in zdravil ter jih osvešča o pomenu pravočasnega prepoznavanja različnih bolezenskih stanj. Pri delu jo usmerjajo prijaznost, ustrežljivost in sposobnost poslušanja, na kar se dandanes še posebej v povezavi s farmacijo vse prevečkrat rado pozabi.

In kaj o sebi pove sama? »Moj pristop stremi k optimizmu, zato skušam strankam vedno znova podati kar najbolj učinkovite nasvete o tem, kako izboljšati, okrepiti ali ohraniti zdravje. Veselje do tega pa prejemam prav od njih, saj mi dajejo pozitivne odzive na doslej opravljeno delo.«

Tomaž Lukanc, vodja prodaje

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Želja po pomoči drugemu je Tomaža Lukanca pripeljala do Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, ker pa mu ta ni zadostovala, je šolanje nadaljeval na Fakulteti za farmacijo. V podjetju Moja lekarna d.o.o. ima pomembno vlogo, saj deluje kot vodja prodaje, svetovalec in administrator, zadolžen za načrtovanje in razvoj spletnih aplikacij.

In kaj o sebi pove sam? »Ambicioznost in vera v delo, ki ga opravljam, mi omogočata udejanjanje poslanstva, izraženega skozi načrtovanje uporabniku prijaznih spletnih aplikacij. Tudi sicer verjamem, da sta najboljša pokazatelja uspešnosti prav profesionalizem in zadovoljstvo strank.«

Sodelavci spletne lekarne Moja lekarna

Ekipo spletne lekarne Moja lekarna ob družini Lukanc sestavljajo tudi drugi zunanji strokovni sodelavci. Ti zaradi raznolike izobrazbe in/ali ozke specializacije znotraj farmacevtskega področja pokrivajo tako rekoč vse v krepitev zdravja usmerjenje segmente. Spoznajmo jih:

Monika Kozjek, medicinska sestra

Medicinska sestra in članica reševalne ekipe Monika Kozjek je med drugim stalna sodelavka Društva za zdravje srca in ožilja. ki je za svoje dosedanje delo prejela več nagrad in pohval. Premore specialna znanja s področja športa in izgube teže, dobro pa se znajde tudi v vlogi organizatorke ter predavateljice. V povezavi s spletno lekarno Moja lekarna je posvečena svetovanju o prehranskem dopolnilu 3 Chenes in splošnim vprašanjem, povezanim z znanjem medicinske sestre.

In kaj o sebi pove sama? »Na področju zdravja me že vrsto let navdušuje preventiva. Prav zato sem pod okriljem znamke Vitalmona vstopila v svet prehranskih dopolnil in z njihovo pomočjo popolnoma spremenila delovanje lastnega imunskega sistema, zdaj pa na tej poti podpiram tudi druge.«

Marjana Kopač Farkaš, inženirka živilske tehnologije

Nutriocionistka in marketing managerka Marjana Kopač Farkaš, sicer inženirka živilske tehnologije, je posvečena blagovni znamki HiPP, ki je postala njen način življenja, nazorov ter filozofije. Spletna lekarna Moja lekarna ji tako ponuja prostor za izobraževanje in osveščanje ljudi tako v povezavi s splošnim medicinskim znanjem kot prehranskimi dopolnili 3 Chenes, s poudarkom na nosečnicah ter starših.

In kaj o sebi pove sama? »Zame kot ambasadorko HiPP-a in nutricionistko je najpomembnejša kakovostna hrana, saj verjamem, da je zdravje odvisno prav od nje. S tem namenom skušam ljudem podati temeljna znanja, s pomočjo katerih lahko svojo prehrano, posledično tudi počutje, izboljšajo.«

Romana Fantur Mijić, dietetičarka

Za vprašanja, povezana z izdelki VonPharma, je v spletni lekarni Moja lekarna zadolžena dietetičarka Romana Fantur Mijić, ki se je študiju dietetike in dodatnemu izobraževanju s področja varovanja zdravja posvetila šele po uspešno zgrajeni karieri ekonomistke. K temu jo je napeljalo zanimanje za načine prehrane v zgodnji dobi otrok in vplivu te na kasnejše zdravje, pa tudi spoznavanje prehranskih dopolnil, s pomočjo katerih je mogoče sodoben način življenja ter zdravo prehranjevanje uravnotežiti.

In kaj o sebi pove sama? »Golo razmišljanje o pojmu zdrava prehrana v današnjem času žal ne zadostuje. Ob tem je izredno pomembno poznavanje vplivov hrane in prehranskih dopolnil na telo, saj ti pravilno delovanje organizma še dodatno spodbudijo ter pripomorejo k življenjski vitalnosti.«

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Poleg predstavljenih ima spletna lekarna Moja lekarna v svojih vrstah številne druge strokovnjake (ti so našteti na sledeči povezavi: Svetovalci moje lekarne ali na povezavi: O moji lekarni), tem pa se ves čas pridružujejo novi. Širjenje področij delovanja in profesionalno ter učinkovito svetovanje strankam je namreč eno osnovnih vodil prve spletne lekarne v Sloveniji.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Želite nasvet strokovnjaka? Svoje vprašanje naslovite na elektronski naslov info@moja-lekarna.com ali pokličite na telefonsko številko 040 474 672.