Foto: Modivo S.A.
Foto: Modivo S.A.

Pri ženskah velja, da v svoji garderobi nikoli nimajo preveč torbic, v katere shranjujejo reči, ki jih potrebujejo za svoj vsakdan. Ženska torbica tako v sebi skriva marsikaj, vse od kozmetike, ličil, zdravil, in še bi lahko naštevali. A kako pogosto se vam zgodi, da v svoji torbici tudi najdete prav tisto, kar ste iskale?

Odgovor je vsem dobro poznan. Različni modeli torbic imajo resda v notranjosti nekaj predalov, a ob kopici drugih pripomočkov, se vam kaj kmalu lahko zgodi, da v vaši torbi zavlada pravi nered. Časi, ko so bile kozmetične torbice in kovčki rezervirani le za potovanja, so mimo. Zakaj se ne bi odločile za nakup kozmetičnega kovčka za vsakdan in si tako olajšale nepotrebno brskanje? Izbirate lahko med različnimi kozmetičnimi kovčki. Odločite se lahko za različne modele, barve, velikosti in vzorce.

Ali veste, kako veliko kozmetično torbico potrebujete?

Pred nakupom pa velja seveda premisliti, koliko reči nameravate spraviti v svoj kozmetični kovček. V primeru, da s seboj nosite različna ličila ter morda še kakšne lepotne in higienske pripomočke velja izbrati nekoliko večji kovček, v nasprotnem primeru pa bo dovolj majhna torbica. V primeru, da s seboj po vsakodnevnih opravkih nosite majhno ročno torbico, boste seveda izbrale tudi kozmetično torbico, ki ne bo zasedla preveč prostora. Če bo vaša nova kozmetična torbica kmalu postala vaš najljubši pripomoček, preverite, ali je iz pralnih materialov, da jo boste lahko po potrebi redno vzdrževale.

Ali veste, da s pravo izbiro poskrbite tudi za zaščito prtljage?

S pravo kozmetično torbico si boste olajšale tudi potovanja, saj bo vaša prtljaga urejena in na mestu, hkrati pa bo kozmetični kovček ali torbica poskrbel tudi za večjo zaščito ličil in kozmetike, ki jo boste vzele s seboj na pot. Poleg prostornosti je nadvse pomembno tudi, da je vaš kozmetični kovček ali torbica trpežen, zato se pred nakupom prepričajte, iz kakšnega materiala je izdelan. Izbirate lahko tudi med kozmetičnimi kovčki priznanih blagovnih znamk, kjer ponujajo trendovske modele, ki jih hkrati odlikuje še preverjena kvaliteta.

Foto: Modivo S.A.
Foto: Modivo S.A.

Ko se odpravljate na pot, pa poskrbite, da bo tudi preostala vaša prtljaga ustrezno zaščitena, kar vam bo uspelo z izbiro pravega kovčka. Večina kovčkov, ki je trenutno v ponudbi, je narejenih iz trpežnih materialov, saj je tako mogoča kar največja zaščita pred poškodbami dragocenosti, ki jih nosite v kovčku. Da se boste popolnoma izognili poškodbam, pa morate izbrati tudi ustrezno velikost kovčka.

Ste na potovanjih brezskrbni?

Odločite se lahko za modele, kjer je mogoče širino kovčka prilagajati glede na količino vaše prtljage, kar se izkaže za še kako prikladno na potovanjih, ko se domov vračamo z več rečmi, kot smo se sprva odpravili na pot. Pred nakupom se torej vprašajte, za kakšne priložnosti pravzaprav kupujete svoj nov kovček. V primeru, da potujete pogosto, posvetite izbiri nekoliko več časa, saj boste s pravim nakupom prihranili veliko skrbi, obenem pa bo ta tudi naložba v vašo prihodnost.

Na potovanjih pa morate vsekakor poskrbeti tudi, da vam bo udobno. Vsi kovčki, ki so dandanes v ponudbi, so na kolescih, da bo vaše potovanje brezskrbno in brez naporov pri prenašanju, če s seboj običajno nosite manjšo količino prtljage, pa se lahko odločite tudi za športne torbe, ki jih boste prenašali ali prevažali naokrog. Izbirate lahko med različnimi barvami in motivi, v ponudbi pa so tudi kovčki, s katerimi se bodo lahko brezskrbno na pot podali vaši najmlajši.