Akcija 1, 2, 3, GREMO! je v polnem teku. Ambasadorji projekta bodo podpornikom pomagali pri pripravi na HOFER rekreativni tek v okviru Istrskega maratona. Prvi korak na poti do cilja bo vseslovenski test telesne pripravljenosti, ki se bo odvijal na treh lokacijah. V nedeljo, 10. februarja, bomo ugotavljali, kako fit je Slovenija.

Ste pripravljeni? 1, 2, 3, GREMO!

Osebni trener Jan Kovačič je za podpornike projekta pripravil ustrezen program vadbe, ki bo letos še intenzivnejši, a hkrati primeren tudi za začetnike, motivator Marko Potrč pa bo spodbujal k disciplini in trudu. Kot ambasadorka se jima pridružuje še nutricistka Mojca Cepuš, ki bo program obogatila z vsakodnevnimi jedilniki ter nasveti za zdrave, hitre in okusne obroke.

»Moja naloga je, da s predlogi preprostih obrokov pomagam pri načrtovanju vsakodnevnih jedilnikov, da boste lažje vztrajali na začrtani poti. Seveda bom ideje za jedilnike začinila s kančkom zanimivih dejstev, v prispevkih pa bom odgovarjala na vaša vprašanja, povezana s športno prehrano. Prednosti, ki jih lahko pričakujemo po nekajmesečnem rednem gibanju in zdravem prehranjevanju, so več energije, boljši spanec, boljše kognitivne sposobnosti in seveda vsesplošno boljše počutje.«

Ste v formi za nove izzive?

V nedeljo, 10. februarja, vas ambasadorji projekta vabijo na brezplačni vseslovenski test telesne pripravljenosti v Ljubljani, Mariboru in Kopru, na katerem boste lahko preverili, kako fit ste, izmerili svojo biološko starost in naredili prvi korak k najboljši različici sebe. Podrobnejše informacije in ure preverite tukaj.

Ambasadorji vas pričakujejo v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Igrifikacija za spodbudno tekmovalnost

Končni cilj programa je z nasmehom premagati 10 kilometrov na HOFER rekreativnem teku v okviru Istrskega maratona. Podporniki bodo s pomočjo igrifikacije beležili opravljene naloge in tako spremljali svoj napredek, hkrati pa med seboj tudi tekmovali in se tako spodbujali k vse boljšim dosežkom. Programu se lahko priključite na spletni strani 123gremo.si.

Pretečeni kilometri se bodo pretvorili v sredstva za dober namen. HOFER bo namreč za otroke v stiski pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji daroval 10 centov za vsak pretečeni kilometer v okviru projekta.

Projektu lahko sledite na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.