LIP BLED pa nenehno raziskuje izdelke, uporablja najsodobnejšo tehnologijo in sledi modernim navadam in potrebam strank. In prav to je botrovalo k razvoju nove linije izdelkov WOOD. Tekstura s poudarjenimi porami daje občutek topline narave, z uravnoteženimi barvami hrasta pa naredijo linijo WOOD še elegantno.

Foto: Lip Bled
Foto: Lip Bled

Linija WOOD je na voljo tudi z ABS robnim trakom, ki velja za najbolj priljubljeni material za robno obdelavo pri izdelovalcih pohištva v zahodni Evropi. Le-ta omogoča visoko zaščito pred sunki, udarci, in praskami, enostavno vzdrževanje, recikliranje in je obstojen na obarvanje in madeže ter dobavljiv v različnih barvah in teksturah.

Vrata imajo v stanovanju tudi pomembno povezovalno in estetsko vlogo. Ljudem je pomembno, da se njihova oblika in barva skladata z ureditvijo ambienta. Za vse drzne, je zato na voljo nova generacija površin in okovja - BLACK. Črna oziroma vsaj nekaj črnih detajlov, kot so črno okovje, črne kljuke ali črni podboj, zelo lepo poudarijo oblike in barve okoli nje. Podboj s črno lakirano folijo pa ne pušča sledi prstnih odtisov.

Foto: Lip Bled
Foto: Lip Bled

Za izbrane okuse pa so v LIP BLED zasnovali naravno elegantna vrata STILLINE, iz katerih žarita bogastvo in razkošje lesa. V kolikor želite v svojem domu doseči naraven in hkrati moderen videz, je vsekakor dobra odločitev furnir, ki je proizvod žaganja, rezanja ali luščenja hlodovine. Ti postopki omogočajo ekonomično izrabo hlodovine, videz narave in masivne površine končnega izdelka z vsemi naravnimi lastnostmi.

Foto: Lip Bled
Foto: Lip Bled

Že nekaj časa pa se pri LIP BLED lahko naročijo tudi vrata s skritimi podboji PURE. Gre za modni trend, ki je odlična izbira za vse, ki stanovanje opremljate minimalistično in prisegate na načelo: manj je več. Notranja vrata s skritimi podboji so namreč poravnana s steno, podboj je vzidan, pleskarsko obdelan in zato povsem neviden. Prava eleganca za vaš dom, dobrodošla tudi v prostorih, kjer si želite diskretne prehode. Vrata brez vidnih podbojev so primerna za vse prostore - tako za novogradnje kot adaptacije.

Foto: Lip Bled
Foto: Lip Bled

Katalogi notranjih vrat LIP BLED:

https://www.lip-bled.si/katalogi

Podjetje LIP BLED je strokovnjak tudi na področju vhodnih vrat in vseh vrst talnih oblog: laminati, parketi in vinil. Njihovo ponudbo najdete na www.lip-bled.si ali v najbližjem prodajnem salonu LIP BLED. Svetovalci podjetja vam bodo pomagali z nasveti pri sami izbiri, meritvami in vam predstavili še druge novosti.