Ovitki za telefon, moške ročne ure in ženske ročne ure, stojalo za telefon… Stvari, ki na prvi pogled nimajo neke vidnejše medsebojne povezave, stvari, ki se morda zdijo nepotrebne, pa imajo vendarle več skupnega, kot bi si lahko mislili.

Vsem je skupno, da današnjemu modernemu človeku, vpetemu v vse hitrejši življenjski tempo, prežet s tehnologijo in pritiskom biti popoln na vsakem koraku, omogočijo olajšanje na videz majhnih problemov, ki nam v vsakdanjem življenju lahko ukradejo kar nekaj potrpljenja.

Človeku, ki se danes želi znajti in ostati organiziran, prihranek časa, živcev, izgubljenih priložnosti in denarja za popravila nespametnih nezgod pomeni veliko, saj se lahko v miru posveti stvarem, ki so mu v življenju res pomembne.

Kako si torej lahko v treh preprostih korakih olajšamo življenje do te mere, da bomo uro prostega časa namesto na servisu za popravilo telefonov raje preživeli z ljudmi, ki jih imamo radi in jim želimo posvetiti našo pozornost?

Prvi korak – ovitki za telefon

Telefon v današnjem času predstavlja veliko več, kot le sredstvo za klicanje in pisanje sms sporočil. Marsikomu pomeni nadomestek za računalnik, saj na njem lahko ureja dokumente, odpisuje na maile, sklepa posle, plačuje prek spletne banke in še mnogo drugih stvari. Z dobrim telefonom pa v kompletu ne smejo manjkati ovitki za telefon.

Zakaj z nakupom ovitka za telefon prihranimo čas in denar?

Varnost in zaščita telefona

Glavni namen ovitkov za telefon je ta, da telefon zavarujejo pred poškodbami, ki bi nastale kot posledica hitrega zdrsa telefona iz roke ali žepa. Tako preprečijo, da bi se telefon prehitro poškodoval, saj je ob bolj močnem padcu najpogosteje potrebno naročiti le nov ovitek in steklo za telefon. Nov ovitek vam lahko priskrbi Svet telefonije, medtem ko bi morali razbit telefon odnesti na servis, počakati, da ga popravijo in ga nato priti iskat.

Vtis urejenosti

Ovitki za telefon preprečijo tudi praske, ki nastanejo med prenašanjem v torbici ali različnih žepih s ključi. Na naše sogovornike bomo gotovo napravili boljši vtis z brezhibno ohranjenim telefonom, kakor z napravo, katere barve zaradi mnogih prask sploh ni več mogoče razpoznati.

Prilagodljivost

Ovitke za različne telefone lahko danes najdete v mnogih barvnih kombinacijah z nešteto vzorci. Če si zagotovite, da imate na zalogi več kakor en ovitek, lahko izgled vaše mobilne naprave dnevno prilagajate v skladu z vašimi oblačili, počutjem in priložnostjo, na katero se odpravite. V kombinaciji z modnimi dodatki kot so ženske ali moške ročne ure ter kakšnim kosom nakita lahko ustvarite dovršen videz, ki bo odražal vašo doslednost in urejenost.
Prilagodljivost v vsaki življenjski situaciji pa dokazuje tudi stojalo za telefon, ki ga skrivate v svoji torbi ali nahrbtniku, saj vas z njim nikoli ne bodo dobili nepripravljene, da ovekovečite skupinsko sliko pomembnega trenutka.

Drugi korak – ženske in moške ročne ure

Ura na roki v poslovnem svetu velja za nekaj nepogrešljivega. Poleg praktičnosti je tudi simbol odgovornosti, organiziranosti in zanesljivosti. Če so ovitki za telefon le še pika na i našemu zunanjemu izgledu, lahko ženske in še posebej moške ročne ure poleg modnega dodatka nudijo še veliko uporabnih funkcij, kot so štoparica, zapis datuma, merjenje srčnega utripa, štetje korakov … Tako imamo namesto treh ali štirih naprav ves čas dobesedno na dosegu roke eno napravo, ki bo združevala mnoge funkcije. Uro, ki bo združevala naš stil, osebnost in imela funkcije, ki jih potrebujemo, lahko izberemo kar iz domačega naslonjača.

Tretji korak – stojalo za telefon

Vsakdanjik pa si lahko poenostavimo tudi z nakupom stojala za telefon. Na videz preprost predmet, ki ga sestavljajo tri noge in držalo za telefon, lahko olajša družinska fotografiranja na dopustu ali drugih priložnostih, ki bi se jih radi za vedno zapomnili.

Stojalo za telefon je preprosto za uporabo. Ko se želimo fotografirati, v držalo stojala vpnemo telefon in ga enostavno namestimo na katerokoli podlago, saj upogljive noge omogočajo možnost postavitve v vsakem okolju. Na telefonu nato nastavimo funkcijo, ki omogoči, da nas telefon fotografira šele nekaj sekund po pritisku sprožilca. Potem pogledamo, ali kamera zajema vse, kar bi želeli fotografirati, pritisnemo sprožilec in odhitimo na prej predvideno pozicijo za fotografiranje.

Namesto vrste ponesrečenih slik, ki so posledica tresenja, pihanja vetra in ostalih nepredvidljivih pojavov, stojalo za telefon omogoči, da popolno fotografijo lahko pokvari le slabo razpoloženje ali polna kartica na telefonu. Prednost stojala za telefon je tudi ta, da nanj lahko namestimo tudi fotoaparat.

Ob uporabi stojala lahko družinsko fotografiranje olajša tudi uporaba moške ročne ure, ki ima funkcijo štoparice. Čas od pritiska sprožilca, pa do nastanka fotografije lahko spremljamo na uri in tako zagotovimo, da bodo ob pravem času vsi na svojem mestu.

Pravijo, da v življenju štejejo malenkosti. S pomočjo drobnih stvari, kot so ovitki za telefon, ki skrbijo za varnost našega telefona, moške ročne ure, ki ima pod nadzorom točne odhode in prihode ter stojalo za telefon, ki omogoči fotografski zapis neprecenljivih trenutkov si lahko življenje za zrno polepšamo in olajšamo. In saj veste kaj pravijo: »Zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača.«