Možnost, da lahko menjamo lokacije, ko gremo na dopust je edinstvena. Za potovanje z avtodomom se tako mnogi redno odločajo, drugi pa se s to možnostjo morda šele spogledujejo. Predvsem v takem primeru pa za nakup avtodoma, ni še pravi čas, temveč je bolj smiseln najem avtodoma. Vprašanje pa je, kje najeti avtodom.

Foto: Najel.bi
Foto: Najel.bi

Kje najeti avtodom

Pri iskanju avtodoma za najem, naletimo na veliko ponudnikov in spletnih strani. Avtodom lahko torej najamemo preko spletne strani določenega ponudnika, a v tem primeru nimamo primerjave, predvsem v smislu tega, ali je cena oz. ponudba konkurenčna.

Poceni najem avtodoma

Boljši način je, da pogledamo na portalih, kjer najdemo več oglasov različnih ponudnikov. Tako lahko izbiramo med različnimi velikostmi , tipi , znamkami itd. Taka portala sta na primer bolha in avto net. noben od njiju ni specializiran za oddajo avtodoma.

Tako je bolje najeti avtodom, poreko portala, ki je za to specializiran. To je najel.bi. Na naje bi najdete lahko preko 300 oglasov različnih ponudnikov, ki oddajajo avtodom. Od zasebnih ponudnikov do podjetij.

Izbirate lahko med različnimi velikostmi, ohranjenostjo avtodoma ter različnimi velikostmi. Od avtodoma za dve osebi, do avtodoma za 4 in 6 oseb. Poleg tega vam portal omogoča, da avtodom izberete glede na regijo, v kateri se nahaja ponudnik. Tako lahko iščete le med ponudniki, ki se nahajajo npr. v Ljubljani, Mariboru, Celju, …

Foto: Najel.bi
Foto: Najel.bi

Kakšna je cena za najem avtodoma

Na portalu najel.bi najdete veliko ponudbo avtodomov po različnih cenah. Nekaterim je namreč pri najemu avtodoma bolj pomembna cena, drugim kakovost in funkcionalnost. V kolikor iščete poceni najem avtodoma ga na portalu najel.bi dobite že od 45 € na dan oz. od slabih 350 € na teden. Najel.bi pa je pravi naslov tudi za tiste, ki iščete najem bolj luksuznega avtodoma. V segmentu avtodomov s ceno nad 100 € dnevno lahko najdete preko 100 različnih avtodomov.

Skupno na najel.bi lahko najdete preko 500 različnih avtodomov. Od cenovno ugodnejših pa do najbolj luksuznih.

Kakšen avtodom najeti

Prvo, kar se morate pri najemu avtodoma vprašati je, kakšno velikost avtodoma potrebujete in kakšno število ležišč potrebujete. Pozorni bodite tudi na to, koliko prtljage boste imeli. Avtodomi so vnaprej predvideni oz. sestavljeni za določeno število oseb. V kolikor vas je npr. 6, potem potrebujete avtodom, ki ima 6 ležišč in 6 homologiranih sedežev. Če potrebujete avtodom za dve osebi, potem izbirajte med avtodomi za dve osebi, itd.

Avtodom nudi vse kar potrebujete. To je kuhinjo, jedilnico, toaleto s tušem, ležišča za več oseb, in prostore za prtljago.

Drugo vprašanje je, kako zmogljiv in vsestranski avtodom potrebujete. V kolikor razmišljati voziti po kolovozih in slabšem terenu, morda klasičen avtodom ne bo najbolj primeren.

Foto: Najel.bi
Foto: Najel.bi

Za najem avtodoma in rezervacijo se dogovorite čim prej

V sezoni avtodomov primanjkuje. Povpraševanja je tako veliko, da avtodomov zmanjka. To velja še posebej za boljše avtodome. Tudi cenovno je bolj ugodno, v kolikor rezervacijo naredite nekaj mesecev vnaprej.

Za najem avtodoma obiščite portal Najel.Bi

Najel.bi je portal za najem in oddajo avtodomov in drugih predmetov, ki deluje že desetletje. Omogoča vam, da izbirate med številnimi avtodomi in poiščete optimalnega za svoje potrebe in ga najamete varno. Na portalu dobite tudi najemno pogodbo, ki jo lahko sklenete s ponudnikom.

Za najem avtodoma obiščite najel.bi