Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Prenosni projektor The Freestyle 2. generacije ponovno navdušuje tako mlade kot starejše navdušence nad najrazličnejšimi video vsebinami. Od filmov, nadaljevank, do risank in športnih prenosov. S tem projektorjem so vse vsebine še bolj vznemerljive. Ponaša se z osupljivo veliko diagonalo projecirane slike, ki presega 2,5 metra. Ne glede na to ali gre za otroško zabavo, ogled športne tekme ali prijeten filmski večer s prijatelji, ta projektor zagotavlja poglobljen užitek ob gledanju in poslušanju.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Z enostavno nastavitvijo in uporabo z dinamičnim kotom gledanja 180˚ iskanje popolnega kota gledanja še nikoli ni bilo lažje. Projektor ponuja popolno projekcijo s samodejnim popravljanjem slike, zato ni treba skrbeti za popačene slike, vedno bodo prikazane pod popolnim kotom, vsak prizor pa bo samodejno izostren v nekaj sekundah, kar zagotavlja ostro in jasno sliko. Še bolj praktičnega ga naredi vgrajen 360˚ zvočnik, ki poskrbi za bogat zvok, ki napolni vsak kotiček prostora. Izjemna kakovost slike pa daje uporabniku občutek kot da je prisoten v vsebini, ki jo gleda.

Vsestranskost projektorja se pokaže ob njegovi preprosti prenosljivosti iz prostora v drug prostor ali celo na teraso ali balkon. Zaradi svojega videza se popolnoma zlije s okolico, če ga recimo namestite v splanico lahko na nočni omarici v ambientalnem načinu služi kot nočna lučka.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

Z impresivnim velikim zaslonom, ki meri do 254 centimetrov, vam omogoča, da ustvarite kinematografsko vzdušje kar v udobju svojega doma. Ne glede na to ali želite manjši zaslon z velikostjo 76,2 centimetrov ali pa želite popolno kinematografsko doživetje s 254-centimetrskim platnom, ta projektor vam omogoča prilagodljivost, ki jo potrebujete. S Full HD ločljivostjo boste deležni neverjetnih barv in kristalno jasnih slik, ki bodo vaše filmske večere dvignile na višjo raven. Poleg tega pa se boste lahko prepustili zabavi brez skrbi, saj ima LED luč neverjetno življenjsko dobo z več kot 30.000 ur, kar pomeni, da boste lahko uživali v svojih najljubših filmih in oddajah še mnogo let.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija

S funkcijo ambientalnega načina pa boste lahko spreminjali vzdušje svojega prostora, saj vam omogoča prilagajanje osvetlitve glede na vaše razpoloženje, kar bo naredilo vašo izkušnjo še bolj edinstveno in uživljensko. Ta projektor je resnično nepogrešljiv dodatek vsakega ljubitelja zabave v domačem okolju, ki vas bo očaral z brezčasnimi filmskimi trenutki.

Projektor je povezljiv tudi z zunanjo baterijo, kar omogoča nemoteno predvajanje daljšega filma tudi brez priklopa na električno omrežje.

Izjemna lastnost naprave The Freestyle 2. generacije je njena enostavna povezljivost. Brez težav se poveže z vašim domačim omrežjem ali telefonom, kar omogoča brezskrbno namestitev. Ponuja pa tudi izkušnjo SmartTV, saj prinaša svet vsebin z različnih aplikacij in lastnimi Samsung storitvami.

Če iščete vrhunsko izkušnjo gledanja na različnih površinah in prostorih, je prenosni projektor The Freestyle 2. generacije prava izbira za vas. Ta inovativna naprava vas bo navdušila s svojo preprosto uporabo, odlično projekcijo in impresivnim zvokom.

Pridružite se tej projekcijski revoluciji in doživite video zabavo na popolnoma nov način. Čas je, da svoja video doživetja dvignete na višjo raven.

Foto: Samsung Slovenija
Foto: Samsung Slovenija