Podjetje Pirnar v svetu velja za največjega inovatorja na področju vhodnih vrat, kar dokazujejo številne prestižne, svetovno priznane nagrade za dizajn in inovacije. Ne samo, da so izdelali vrata za večmilijonske vile in svetovne korporacije, s svojim izdelkom so nastopili celo v Hollywoodski seriji.

Iz majhne Slovenije v širni svet

Odlične podjetniške zgodbe je vredno izpostaviti in si kot narodu dokazati, kaj premoremo. Kako priti do takšnega uspeha? »Nič ni nemogoče,« je moto, ki ga pri kreiranju vrhunskih vhodov v dom zasledujejo v podjetju Pirnar. Navdihuje jih inoviranje in postavljanje novih trendov, stremijo pa k popolnosti in kirurški natančnosti. V nadaljevanju bomo predstavili ene izmed najbolj čudovitih in prestižnih projektov, ki njihova vhodna vrata upravičeno delajo najboljša.

Podjetje Pirnar ima po svetu tudi estetsko dovršene razstavne salone. Za ogled so poleg Slovenije na voljo tudi v Ameriki, Angliji, Španiji, Avstriji, Nemčiji, Bolgariji, Koreji, Nigeriji, Kuvajtu in Združenih arabskih emiratih.

Slovenska inovativnost v Beverly Hillsu

Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da je Beverly Hills eno izmed mest z najdražjimi hišami, ki si jih lastijo zvezde, kot so Jennifer Aniston, Christina Aguilera. Simon Cowell in drugi.

Na sliki vidite impresiven, a uglajen vhod, ki jemlje dih. Po Pirnarjevih besedah so aluminijasta dvokrilna vrata vedno sinonim za brezčasno eleganco, črno steklo pa je tisto, ki doprinese dramatičen pridih. Dodan je tudi element zračnosti s prozornimi stekli, ki objemajo vhodna vrata.

Pirnar vrata nastopajo v Hollywoodski seriji

Eden lepših občutkov je, ko lahko svoje trdo delo in svoj izdelek predstaviš tako široki množici, kot jo premore popularna televizijska serija. Priznana produkcijska hiša Hollywood Studios se je odločila, da za snemanje v svojih studiih uporabi vhodna vrata iz kolekcija Pirnar Multilevel.

Opazite jih lahko v spodnjem videu iz serije Claws. Ponovno gre za eleganten dvokrilni vhod, tokrat v različnih odtenkih sive. Prava unikatnost se skriva v dvojnosti linij – zaobljenost in ravnine hkrati. Ravno ta edinstveni učinek je tisto, kar jih, poleg visoke kakovosti in preciznosti seveda, okrona za resnično najboljša vhodna vrata, ki so jih lahko za serijo izbrali.

Prestižno domovanje čistih linij v Los Angelesu

Vhodna vrata so kot prvi stisk roke. Kot prvi pogled. Vedno naredijo prvi vtis na obiskovalca in vedno pripomorejo k neprecenljivi izkušnji prihoda v dom. Hišni vhod danes ni le nujna funkcionalnost, pač pa osrednji del hiše. Zato je nujno, da poudari tudi njeno arhitekturo. Lastnik prestižne vile v Los Angelesu se je odločil za zunanja vrata iz kolekcije Pirnar Pure, kjer so vsi elementi potopljeni v enotno ravnino. Dve besedi: sodobna eleganca.

Poleg kolekcije Pure si oglejte še ostale dovršene kolekcije vhodnih vrat Pirnar.

Tehnologija OneTouch na večmilijonski vili

Preden se preselimo v Azijo in London, še eno luksuzno domovanje v Kaliforniji, Shadow Hill Way. Naj vas pripravimo – ta primer poleg izjemnega črnega stekla vsebuje tehnologijo, s katero Pirnar premika mejnike na področju hišnih vhodov. Vrata Pirnar OneTouch so najbolj osebna vhodna vrata na svetu – lastniku čitalec odčita prstni odtis in šele nato se izvleče ročaj za vstop v dom. Preverite v videu. Mi smo navdušeni.

Uporabite to tehnologijo in imeli boste najsodobnejša, najvarnejša in najboljša vhodna vrata.

Dovršenost v Vietnamski predsedniški pisarni

Pa smo prišli do drugega konca sveta in že takoj naleteli na dramo v premium preobleki. Mat rjavo steklo, dve krili, ročno narejeni detajli, moč aluminija, enotna površina in še ena Pirnarjeva inovacija – ročaj Luxor s skritim čitalcem prstnih odtisov. Vse to tvori ne le vhod, pač pa umetnino, v katero bi lahko stremeli kot na razstavi. Zato si tudi zasluži mesto v predsedniški pisarni svetovne korporacije v Vietnamu.

Londonski primer, kako impresionirati

Lastnik izbrane londonske rezidence se je odločil za kreativni dizajn v kombinaciji z večno eleganco. Zato si je izbral model Ultimum Multilevel, ki jih pri Pirnarju priporočajo za vse, ki se ne bojijo biti drzni in zapomnljivi. Dizajn vhoda v več ravneh poskrbi, da si želimo ob vhodu obstati občudovati njegovo skrivnostnost.

Vrata Pirnar so simbol dosežkov

Seznam, vreden poklona. Danes so zunanja vrata resnično del dekorja in način, kako izraziti svojo osebnost, svojo zgodbo. Način, kako v zgodbi dizajna pokažemo, kaj smo v življenju dosegli. Na voljo pa nam je že mavrična paleta možnosti za personalizacijo vhoda. Od raznolikih materialov, tehnoloških sistemov, stilov in ostalih impresivnih inovacij.

Preglejte, kaj vas navduši med vhodi v Pirnarjevi ponudbi, in še sebi vedno znova podarite izkušnjo inspirativnega prihoda domov.