Antibakterijski papir je za zaščito papirja pred bakterijami in virusi obdelan s protimikrobno in protivirusno Sanitized® tehnologijo.

Najnovejši testi antibakterijskega papirja kažejo na učinkovitost proti mačjemu korona virusu. Testiranje v neodvisnem laboratoriju MSL Solutions provider, VB, je pokazalo do 94 odstotno zmanjšanje sposobnosti preživetja korona virusa v dveh urah. Testiranje je bilo opravljeno na mačji korona virus, ki je iz iste družine kot SARS-CoV-2 in ima skoraj enako strukturo.

Antibakterijski papir je zaščiten tudi proti številnim bakterijam. Testi so potrdili, da se na papirju ne morejo razviti gram negativne, gram pozitivne in na antibiotike odporne bakterije, kot je MRSA. Inštitut za celulozo in papir pa je potrdil, da je papir z vgrajenim antibakterijskim sredstvom zaščiten proti bakteriji E-Coli.

Kje in zakaj priporočamo antibakterijski papir?

Omejevanje širjenja bakterij je pomembno predvsem za osebe z oslabljenim imunskim sistemom, ki so še posebej izpostavljene tveganju za nastanek okužb.

Uporabo antibakterijskega papirja priporočamo za tisk in kopiranje dokumentov, ki prehajajo iz rok v roke številnih ljudi: v zdravstvu, laboratorijih, gostinstvu, izobraževanju in državnih ter lokalnih institucijah.

Ohranite zdrav dotik! Izdelki z inovativno antibakterijsko zaščito.

Antibakterijski papir uporabljamo za številne izdelke iz papirja: pisarniški papir, etikete, kuverte, vizitke, personalizirane izdelke, pa tudi za zaščitene in vrednostne papirje.

Izdelek lahko kupite v spletni trgovini.

Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo