Ljudje zaradi hitrega sodobnega tempa življenja in vsakodnevnega stresa, ki je s tem povezan, ne želimo izgubljati energije še z usklajevanjem z različnimi izvajalci del. V podjetju Deta-CO, kjer se ukvarjamo z lesenimi izdelki velja za eno poglavitnih prednosti poleg kvalitete vsekakor tudi svetovanje ter kontakt s stranko ter prilagajanje tako njenim željam kot urniku.

Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica

Za vse potrebne informacije v zvezi z notranjimi vrati, parketi in talnimi oblogami se stranke pri nas dogovarjajo le eno osebo, ki točno pozna njihove želje, jih vodi in jim svetuje, kasneje pa namesto vas uskladi vse izvajalce tako, da dela potekajo tekoče in eno za drugim, vi pa ste lahko brez skrbi in v miru opravljate druge obveznosti.

Poglavitne prednosti proizvodov našega podjetja so vsekakor tudi v prilagodljivosti naše ekipe in široki paleti ponudbe unikatnega dizajna, ki ga ponujamo. Pri izbiri imajo namreč naše stranke popolnoma proste roke za kombiniranje modelov, materiala in barvnih vzorcev.

Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica

Med drugim so na voljo 3 različne vrste podbojev, ki se lahko kombinirajo s kar več kot sto različnimi modeli vrat, vse to pa je moč dobiti v vseh RAL/NCS odtenkih. Ker v 90 % stanovanj stranke potrebujejo tudi drsna ali steklena vrata, smo se v našem podjetju odločili tudi za razvoj in produkcijo le-teh. Poleg vrat in vratnih podbojev pa se ukvarjamo tudi s talnimi oblogami in stopnicami. Barvni odtenki, materiali in izvedbe del so prav tako prilagojene strankam in tudi za te storitve se naša ekipa prilagodi vašim potrebam, finančni zmogljivosti in vaši časovni razpoložljivosti.

Celoten komplet storitev na enem mestu

Pri nas vam nudimo celovito rešitev v vašem domu. V začetni fazi lahko poskrbimo za izmere odprtin in prostorov. Naše izdelke vam dostavimo po celotni Sloveniji, naša ekipa pa lahko poskrbi tudi za profesionalno montažo izdelkov, ki jih ponujamo, pa naj gre za notranja vrata različnih dimenzij in materialov ali za talne obloge. Ravno montaža izdelkov npr. notranjih vrat, ali polaganje talnih oblog so tiste končne, a izjemno pomembne storitve, ki funkcionalno in tudi vizualno zelo vplivajo na končni videz ter konec koncev tudi na življenjsko dobo vaših notranjih vrat. Zato je za vas še toliko bolj pomembno, da zaupate naši strokovno podkovani ekipi, ki bo svoje delo opravila brezhibno in hitro.

Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica

Poleg montaže vrat pa lahko z našo ekipo strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami tudi s celovitim pristopom opravimo polaganje notranjih in zunanjih talnih oblog. Med omenjenimi je definitivno najbolj priljubljen parket. Talne obloge vam v podjetju pomagamo izbrati mi, za kvalitetno in dolgo življenje vaše talne obloge je zelo pomemben postopek ravno polaganje parketa. Ob tem morate biti pozorni na kar nekaj dejavnikov in opravil, ki jih je potrebno postoriti pred polaganjem parketa, med in po njem – vse to namesto vas z veseljem stori naša ekipa, ki se k vam zapelje v kateri koli kraj naše dežele.

Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica

Izbirate lahko med gotovim parketom, klasičnim parketom, masivnim kmečkim podom, industrijskim parketom in drugimi tipi.

V kolikor se odločite za obnovo parketa, vam prav tako nudimo tudi kvalitetno brušenje, s katerim odstranimo vse morebitne površinske poškodbe, ki so nastale na vašem parketu, na primer sledi čevljev, praske, zareze, udarnine ipd.

Unikaten 3D izris notranjih vrat po vaših željah

Če ste v dilemi, kaj izbrati, vam po obisku in ogledu našega razstavnega prostora z izdelki je nudimo tudi 3D izris za notranja vrata, ki si jih zamislite, poleg že obstoječih modelov pa za vas lahko izdelamo povsem personalizirana in unikatna notranja vrata po vašem okusu. S 3D modelom si boste tako lažje predstavljali videz vašega prostora.

Ker si najverjetneje želite, da bi bila izrisana notranja vrata kar se da podobna končnemu izdelku, ki ga boste montirali v vaš dom ali poslovni prostor, od vas potrebujemo še točne informacije o dimenzijah odprtin, debelini zidu, idejni zasnovi poljubnega modela ter podobno. Vse omenjene meritve lahko namesto vas v zelo kratkem času opravi naša ekipa.

Vaša sanjska notranja vrata si torej lahko veliko lažje predstavljate tako, da vam jih izrišemo v 3D izrisu in le na takšen način lahko dobite resnični pogled v to, kako bodo vrata v vašem notranjem prostoru dejansko izgledala. 3D izris je narejen v kakovostnem programu, pri izrisu pa vam svetujemo o vseh pomembnih dejavnikih, ki vplivajo na končni izgled in tudi na samo kakovost pohištva.

Izris 3D vrat po meri je še toliko bolj dobrodošel, če so vaša vrata nekoliko višjih dimenzij od standardnih, prav tako je 3d izris notranjih vrat, ki ga ponudimo vsaki stranki, dobrodošel zaradi različnih barvnih odtenkov, kljub temu da je še vedno večina notranjih vrat v beli barvi. Ne nazadnje pa lahko s pomočjo 3D izrisa veliko lažje poskrbite še za kombinacijo ostalega pohištva z vrati.

Lastno sušenje lesa za najboljšo kakovost izdelkov

Poleg prodaje in montaže izdelkov se v našem podjetju ukvarjamo tudi s sušenjem lesa. Les sušimo iz razloga njegove uporabe ter mu s postopkom sušenja povečamo dimenzijsko stabilnost, biološko odpornost, mehanske lastnosti, zmanjšamo težo in zagotovimo lažjo obdelavo. Suhemu lesu se spremenijo tudi lastnosti, ki mu poleg omenjenih prednosti zagotavljajo daljšo življenjsko dobo in boljšo kakovost. Proces sušenja v našem podjetju je računalniško podprt, s čimer zagotavljamo popoln nadzor in vrhunsko kvaliteto. Sušen les pri nas je v skladu s standardom ISPM-15.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani z mnogo referencami na https://deta-co.si/. Kadarkoli nas lahko pokličete na telefonsko številko 051/220 681, ali nam pišete na info@deta-co.si

Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica
Foto: Deta-CO Ribnica
Foto:Deta-CO Ribnica
Foto:Deta-CO Ribnica