Foto: /SF1 Clips
Foto: /SF1 Clips

Nošenje ogrlic in zapestnic po slojih

Nošenje zapestnic in ogrlic po plasteh je eden od trendov v letu 2021. Z ogrlicami lahko postanete drzni ali zadržani. Razlika v dolžini je lahko dramatična ali subtilna. Cilj je biti edinstven. Tako lahko neverjeten večplastni videz združite z otrokovim rojstnim kamnom, diamantnim obeskom babice in verižico s ketno. Kombinacij je neskončno.

Med sloje vključite tudi druge trende. Vrača se na primer trend osemdesetih let, personalizirane ogrlice in verižice z začetnicami imena, pomenljivimi datumi ali frazami.

Kombiniranje različnih kovin

Vemo za pravilo, da naj se držimo belega ali rumenega zlata - brez mešanja! Toda časi so se spremenili in mešanje kovin je danes »in«. Ogrlice, modne zapestnice, prstani – so torej letos lahko iz različnih kovin, a ohranja naj se neka nit, nekaj kar vse skupaj povezuje. Če je kovina drugačna pa naj bo dizajn isti.

Zaročni prstani

Izjema pri zlaganju so zaročni prstani. Trend je, da ga nosite samostojno, da bo tako vaš diamant v središču pozornosti. Klasično a aktualno lahko torej dosežemo na tak način, še posebej za prstan, ki ga boste cenili do konca svojega življenja.

Kaj pa starejši nakit?

Se sprašujete, kaj storiti s starejšimi deli, do katerih gojite čustva, da bi lahko s kombiniranjem dobili nov občutek? Ena možnost je, da star prstan ali ogrlico spremenite oz. predelate v uhane z obročki.