Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP
Foto: AP

Feel the Future, prvi sejem inovativnih digitalnih rešitev, bo tako med 19. in 21. oktobrom v Celje pripeljal ponudnike najnovejših tehnoloških rešitev, razvijalce inovacij in strokovnjake ter odprl pot razpravi, kako pognati Slovenijo v kolesje digitalnega razvoja. Kot obiskovalec pa boste v sklopu dveh različnih programskih ponudb – predavanj in razstavnega dela – uvideli, kako tehnologije odgovarjajo na potrebe uporabnikov in inovacije poenostavljajo življenje slehernega posameznika.

Sejem zajema dve področji – pametna mesta in pametne skupnosti ter digitalno preobrazbo podjetij. Znotraj teh pa se skriva bogata ponudba vsebin, med drugim tudi obisk predstavnika inovativnega projekta ASPERN, najpametnejšega mesta na svetu, ki je od nas oddaljen le streljaj. Severovzhodni del Dunaja je namreč prizorišče enega največjih evropskih urbanističnih projektov. Naslovljene pa bodo tudi tematike, kot so digitalna varnost, e-mobilnost in e-zdravje, spletno kupovanje in domene, napredna blockchain tehnologija, upravljanje z alternativnimi viri energije, umetna inteligenca in še več.

Na razstavnem delu boste lahko pobližje spoznali obdelavo vele podatkov, virtualno resničnost in njeno učinkovitost pri razvoju izdelkov, svoje talente pa bo predstavilo tudi 10 start-up podjetij, ki bodo zmagali v sklopu natečaja iFEEL start-up 2017. Slednjega je organizator sejma Feel the Future organiziral z namenom spodbujanja inovativnega razmišljanja in nagrajevanja prebojnih podjetij.

Bodite del tistih, ki Slovenijo spreminjajo v tehnološko napredno okolje, in spoznajte digitalne rešitve, ki lahko poenostavijo vaš vsakdan ali poslovni proces. Ne zamudite možnosti povezovanja in priložnosti za pogovor z inovatorji in strokovnjaki iz najbolj aktualnih področij tega časa.

Dobrodošli v prihodnosti: www.feelthefuture.si