A pomembno je predvsem kakovostno preživljanje časa zunaj z ljudmi, ki jih imamo najraje. Zakaj bi potovali kam daleč, ko pa si lahko prav doma ustvarimo izjemen zunanji prostor, kamor si pride spočit naše srce. Bioklimatke pergole Pirnar so sodobne in povsem avtomatizirane pergole, pod katerimi lahko uživate vse leto, v vsakem vremenu in v vseh letnih časih.

Uživajte v vsakem prostem trenutku pod lamelnimi pergolami Pirnar. Foto: Pirnar d.o.o.
Uživajte v vsakem prostem trenutku pod lamelnimi pergolami Pirnar. Foto: Pirnar d.o.o.

Življenje je zunaj pod najlepšo senco

Doma je najlepše, a dom je veliko več kot le štiri stene. S pergolami Pirnar želimo ljudem približati pomen uživanja v preprostih radostih življenja. Danci imajo svoj Hygge oz. sprostitev v danem trenutku, Norvežani zagovarjajo t.i. Friluftsliv oz. svobodno življenje na prostem. Dalmatinci niti pomislijo ne, da bi se odpovedali popoldanski siesti, kjer sredi dneva za trenutek odložijo delo in skrbi. V Pirnarju pa želimo, da ljudje to radost začutijo doma, v trenutku, ko po napornem dnevu stopijo na teraso pod najlepšo senco in uživajo v koščku narave, ki so si ga ustvarili zase. Pod pergolo.

V nadaljevanju smo za vas pripravili par idej, kako lahko s svojo pergolo odkrijete nove razsežnosti vašega doma.

Ustvarite si lasten kino pod prostostoječo pergolo Pirnar

Enostaven sistem sestavljanja z modularnimi profili omogoča več konstrukcijskih postavitev pergol Pirnar glede na specifiko objekta in vaše potrebe. Prostostoječa bioklimatska pergola je še posebej primerna za vse, ki imate veliko neizkoriščenega prostora za hišo. Razmišljajte izven okvirjev. Zaprite oči in si predstavljajte, kaj bi radi počeli pod njo. Ustvarite si lasten kino in preživite nepozaben večer v dvoje ali pa si po napornem dnevu naredite miren kotiček za meditacijo. Možnosti je res veliko.

Poleg standardnih dimenzij jo lahko postavite v izvedbi grande, v izjemni velikosti 7,2 x 7,2 m brez dodatnih stebrov. Tudi veter, dež in sonce vam ne bodo prišli do živega, saj boste z dodatno avtomatizirano opremo, kot so drsni paneli, vrtljive lamele ipd. še dodatno poskrbeli za varno in brezskrbno uživanje.

Kino pod zvezdami? Zakaj ne kar kino pod pergolo? Foto: Pirnar d.o.o.
Kino pod zvezdami? Zakaj ne kar kino pod pergolo? Foto: Pirnar d.o.o.

Najlepše kosilo si privoščite pod stensko pergolo Pirnar

S stensko pergolo boste estetsko povečali vaše domovanje, obenem pa si boste ustvarili izjemen zunanji prostor, pod katerim boste zares kakovostno preživljali svoj prosti čas. Le kaj je lahko lepšega, kot v družbi najdražjih uživati v kulinaričnem razvajanju. Kosilo, piknik ali le jutranja kavica izpod pergole je za vse prisotna izkušnja, ki je še dolgo ne bodo pozabili. Zato ne oklevajte, ko razmišljate o tem, da bi povečali svojo hišo in jo razširili z bioklimatsko pergolo Pirnar. Popolnoma avtomatizirana pergola se z minimalističnim dizajnom lepo prilega vsakemu arhitekturnemu stilu. Še več. S čistimi površinami brez vidnih dodatkov bo elegantno poudarila izgled vaše hiše.

Ustvarite si najlepšo senco pod pergolo Pirnar. Foto: Pirnar d.o.o.
Ustvarite si najlepšo senco pod pergolo Pirnar. Foto: Pirnar d.o.o.

Uživajte v branju knjige pod bioklimatsko vgradno pergolo

Izjemna arhitektura briše mejo med interierjem in zunanjim svetom. Če načrtujete novogradnjo v sodobnem slogu, razmislite o vključitvi vgradne pergole v arhitekturno zgodbo vašega doma. Estetsko bo dopolnila izgled vaše hiše, obenem pa si boste pod njo ustvarili osupljiv zunanji prostor z izjemnim prezračevanjem in čudovito igro svetlobe. Vrhunska pergola Pirnar bo elegantno povezala intimo doma z občutkom sreče, ko boste na terasi v zavetju prijetne sence spremljali vrvež otrok, brali najljubšo knjigo ali zgolj zrli v čudovit razgled pred sabo.

Brezskrbno udobje bivanja pod pergolami Pirnar

Kakovostno bioklimatsko pergolo Pirnar boste s širokim izborom najsodobnejše dodatne opreme spremenili v izjemen zunanji bivalni prostor, ki mu ne pride do živega nobena vremenska nevšečnost.

Bogata izbira dodatne opreme za uživanje pod pergolo v vseh letnih časih. Foto: Pirnar d.o.o.
Bogata izbira dodatne opreme za uživanje pod pergolo v vseh letnih časih. Foto: Pirnar d.o.o.

Izbirate lahko med številnimi možnostmi:

VRTLJIVE IN ELEKTRIČNO NASTAVLJIVE LAMELE

Estetske lamele nudijo neposredno zaščito pred dežjem, soncem in vetrom, so motorizirane in električno nastavljive pod različnimi koti (0-135°). Edinstven in patentiran sistem vrtenja z brezhibnim in tihim delovanjem je popolnoma skrit v eni izmed lamel.

VELIKA IZBIRA BARV

Pergole Pirnar lahko izbirate v različnih barvah po barvni karti. Med najbolj priljubljenimi so antracitna siva, bela in temno rjava. Možne so tudi barve v različnih odtenkih sive, zlata, črna ali škrlatna rdeča.

LED OSVETLITEV

Z različnimi oblikami osvetlitve in možnostmi zatemnitve boste pod Pirnar pergolo preživeli nešteto nepozabnih večerov. LED osvetlitev lahko na pergolo namestite na okvirju ali na lamelah. Osvetlitev na okvirju je lahko vidna ali skrita.

ZIP SENČILA

Sodobna senčila iz močnih tkanin pokrijejo večje površine brez dodatne vmesne podpore. Z učinkovitim senčenjem boste brezkompromisno uživali na soncu. Tudi mrčes, veter in dež so v trenutku stvar preteklosti, saj lahko na senčilo namestite tkanino proti insektom.

DRSNI PANELI

V konstrukcijo pergole je mogoče vstaviti drsne pokončne panele, s katerim ustvarite učinkovito bočno senčenje, predvsem na delih, ki so bolj izpostavljeni soncu. Paneli so na voljo v treh širinah, in sicer 900, 1000 in 1.100 mm.

DRSNI STEKLENI PANELI

Obogatite svojo pergolo z minimalističnimi in funkcionalnimi drsnimi steklenimi paneli in jo pretvorite v optimalni bioklimatski prostor. Zagotavlja učinkovito odpornost na močan veter, obenem pa optimalno prepušča sončne žarke.

Naj vas pergole Pirnar navdušijo v živo. Oglejte si jih v Pirnarjevih razstavnih salonih v Ljubljani, Mariboru in Kopru.