Foto:
Foto:
false
false

Že desetletja je Merkur zavarovalnica ena izmed vodilnih ponudnikov življenjskih zavarovanj v Sloveniji. Na življenjska zavarovanja bodo osredotočeni tudi v prihodnje, z novo zasnovo blagovne znamke pa Merkur zavarovalnica premika svoje razumevanje življenja na višjo raven.

Tako v prihodnosti ne bodo le sklepali življenjskih zavarovanj, ampak bodo postali zanesljiv partner svojim zavarovancem na vseh področjih življenja. Zdravje in dobro počutje sta za Merkur zavarovalnico najpomembnejša dejavnika, ki prinašata boljšo kakovost življenju in zagotavljata srečo.

V Merkur zavarovalnici bodo v kratkem predstavili pakete storitev fit4life, ki Merkurjevim zavarovancem omogočajo spremembo življenjskega sloga. Poleg finančnih učinkov življenjskega zavarovanja Merkur, zavarovalnica postavlja storitveno usmerjene temelje za spremenjen življenjski slog in boljšo vitalnost zavarovancev.

Storitve fit4life vključujejo na primer rekreacijske pakete s prilagojeno vadbo, wellness vikend oddihe v odličnih hotelih in tehnološko napredne zdravstvene preglede za zgodnje odkrivanje bolezni v vodilnih zasebnih klinikah.

Bližnjica do zdravja: v Merkur zavarovalnici bodo predstavili nove pakete zdravstvenih zavarovanj, združljive s storitvami, ki zavarovancem omogočajo neposreden in hiter dostop do najboljših slovenskih zdravstvenih storitev, zdravnikov, terapevtov, ambulant ter klinik.

Nova podoba in ključno sporočilo blagovne znamke podpirata filozofijo Merkur zavarovalnice s prijetnimi pastelnimi barvami, čistimi linijami in mehkimi oblikami. Z novim logotipom ohranjajo povezavo s preteklostjo. Motiv dežnika je postavljen v svež, izčiščen okvir. S podobo, ki je manj značilna za zavarovalnico, sporoča novo zgodbo o dinamičnem življenjskem slogu, rekreaciji in radostnem zadovoljstvu.

Nov slogan "Danes za vaš jutri." je trdno sporočilo strategije in storitveno usmerjene napredne filozofije. Ta z današnjimi inovativnimi preventivnimi storitvami in izboljšavami, omogoča kakovostno življenje v prihodnosti.

Z barvito in celovito oglaševalsko akcijo je Merkur javnosti koncept predstavil na Tivolskem gradu v ponedeljek 5. septembra.

Merkur zavarovalnica je del skupine Merkur Group. Korenine segajo vse do leta 1798. Skupina združuje najbolj izkušene zavarovalne družbe, ki se posvečajo življenju in zdravju. Ključ za uspeh prepoznavajo v odličnem sožitju inovativnosti in tradicije. Za kakovost in inovativnost so prejeli številne nagrade. Merkur zavarovalnica že vrsto let sodi med vodilne ponudnike življenjskih zavarovanj v Sloveniji.

Za dodatna pojasnila o Merkur zavarovalnici, novi podobi in umeščanju blagovne znamke se obrnite na: http://www.merkur-zav.si/