false Foto:
false Foto:

Zamenjava dobavitelja električne energije in zemeljskega plina je res precej bolj preprosta reč, kot si morda mislite. Kljub temu, da je trg odprt, že nekaj časa, marsikoga zaustavi misel na menjavo, saj velja prepričanje, da ta zahteva veliko časa in energije, kar pa ne drži. Petrol vam to jesen ponuja še izjemno ugodne cene električne energije in zemeljskega plina, zato je sedaj primeren čas za preklop.

Preklop lahko opravite le v nekaj minutah, tako da izpolnite pogodbo o dobavi električne energije in/ali Zemeljskega plina ter priložite račun dosedanjega dobavitelja. Dokumente na Petrol d.d., Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana, na e-naslov: elektrika@petrol.si ali pa jih enostavno oddajte na najbližjem bencinskem servisu.

Z jesenskimi, akcijskim cenami je vaš prihranek zagotovljen!

ELEKTRIKA ZEMELJSKI PLIN
VT 0,05438 €/kWh (0,06634 €/kWh z DDV) 0,2548 €/Sm3 (0,3109 €/Sm3 z DDV)
MT 0,02898 €/kWh (0,03536 €/kWh z DDV)
ET 0,04622 €/kWh (0,05639 €/kWh z DDV)

Poleg že tako ugodnih konkurenčnih cen elektrike in plina vam Petrol ponuja še vrsto drugih prednosti:

  • Pri nas na enem mestu dobite celovito ponudbo vseh energentov za dom.
  • To pomeni, da za vse Petrolove storitve in izdelke prejemate eno samo položnico.
  • Lahko se odločite tudi za plačilo prek e-računa, ki je še bolj enostavno in skladno s praksami današnjega časa.
  • Kadarkoli vam prek portala Moj Petrol omogočamo pregled porabe, računov in sporočanje stanja števca preko spleta, brezplačne telefonske številke in tudi preko SMS sporočil.
  • Zbiranje Zlatih točk tudi z nakupi energentov in izdelkov prinaša dodatne ugodnosti imetnikom Petrol klub kartice.

Zato pohitite in izračunajte svoj prihranek z informativnim izračunom za električno energijo (in izračunom za zemeljski plin). Svoj prihranek lahko preverite tudi na 080 22 66 ali na www.petrol.si/preklop. Pohitite, saj akcijska ponudba traja le do konca oktobra.