Ženski nahrbtniki so osvojili modne steze in postali pomemben del ulične mode. Če radi preizkušate nove videze, lahko svojo garderobo kombinirate tudi z elegantnimi, modnimi nahrbtniki. Ti lepi in praktični modni dodatki navdušujejo tudi z veliko udobja pri nošenju, saj se teža razporedi na obe rameni, ob tem pa imamo roke proste.

Foto: Oglasno sporočilo/eobutev.si
Foto: Oglasno sporočilo/eobutev.si

Dopolnite svoj videz z modnimi nahrbtniki

Ko se odpravljamo v mesto po nakupih ali v pisarno, lahko z ženskimi nahrbtniki lepo dopolnimo svoj videz. Mogoče jih je kombinirati na prav toliko načinov kot torbice. Nahrbtniki so tudi kot nalašč za to, da lahko z njimi ustvarimo barvne poudarke in na ta način celo spremenimo videz. Večinoma ponujajo tudi veliko predalčkov z zadrgami, kamor lahko primerno shranimo telefon, denarnico, dokumente in celo otroško igračo. Na spletni strani boste našle različne modele ženskih nahrbtnikov, od nekoliko bolj športnih do elegantnih ali takšnih, ki združujejo oboje. Ženski nahrbtniki so na voljo v različnih velikostih, barvah in izdelani so iz različnih materialov. Izbirate lahko tudi med modeli priznanih blagovnih znamk kot so Michael Kors, Calvin Kline, Trussardi, Love Moschino, New Balance - in podobnimi drugimi.

Kakšen model nahrbtnika izbrati?

Če si želite izbrati bolj markanten model, izberite ženski nahrbtnik usnjenega videza z elegantnim potiskom ali nahrbtnik v nekoliko bolj živahni barvi. Elegantni vsakodnevni spremljevalci pa bodo predvsem manjši nahrbtniki v eni ali več barvah, s katerimi boste prav tako pritegnile pozornost. V spletni trgovini eobutev.si lahko v kategoriji nahrbtnikov za ženske izbirate med modeli različnih oblik, velikosti, barv in potiskov. Še posebej prijetni za nošenje so tisti, z oblazinjenimi naramnicami ter predali s kakovostnimi zadrgami ali z magnetnim zapiralom, oziroma zapiralom na klik. Magnetna zapirala se enostavno in hitro odpirajo, zadrge pa veljajo za posebej varne.

Foto: eobutev.si
Foto: eobutev.si

Kako kombinirati ženske nahrbtnike?

Skoraj vsaka ženska je navdušena nad torbicami, a v zadnjem času je tudi vse več tistih, ki klasično torbico rade zamenjajo za nahrbtnik. Kombinirati jih je mogoče na prav toliko načinov kot ženske torbice in primerni so za vsakodnevno uporabo. K poslovnim in elegantnim oblekam se najbolje podajo enobarvni usnjeni nahrbtniki. Mehko usnje eleganten videz namreč le še poudari. Nahrbtnike je prav tako mogoče kombinirati še z drugimi modnimi dodatki kot so pasovi, nakit ali ženskimi urami – najbolj modnimi kosi letošnje sezone.

Kako velik naj bo elegantni nahrbtnik?

Kako velik naj bo ženski nahrbtnik, je odvisno predvsem od tega, za katere priložnosti ga nameravate uporabljati. Modeli s katerimi želite poudariti eleganten in bolj poslovni slog, so visoki od 20 in 40 cm. Tako niso videti preveč dominantno, hkrati pa ponudijo dovolj prostora za shranjevanje nepogrešljivih stvari. Pri nahrbtnikih, ki jih nameravate nositi na elegantnih, večernih dogodkih pa velja pravilo "manj je več". Za takšne priložnosti izberite manjši modeli, z višino do 20 cm in ozkimi naramnicami.

Če v nahrbtniku nameravate prenašati prenosni računalnik, je najbolje izbrati model z oblazinjenim predalom za prenosnik in oblazinjeno notranjostjo. Takšni nahrbtniki so primerni tako za vožnjo z javnimi prevoznimi sredstvi kot tudi na kolesu. Modeli iz pravega ali umetnega usnja so še posebej priljubljeni, saj so odličnega videza in hkrati odporni na zunanje vplive, kot sta vlaga in sončna svetloba. Modeli iz sintetičnih materialov in tekstila pa so zaradi svoje trpežnosti priljubljeni tudi za vsakodnevno uporabo ali potovanja.