Foto: Dedoles
Foto: Dedoles

Trendi letošnje zime sploh niso pretirano zapleteni ali zahtevni. Gre predvsem za vsestranskost. Ne glede na to, ali se odpravljate na praznično zabavo ali se nameravate sprostiti med blazinami na kavču, so ti kosi vedno videti odlično. Tukaj je nekaj priljubljenih zimskih trendov, ki jih lahko začnete kupovati zdaj. Seveda pa so na izbiro tudi plašči in pajkice.

Geometrijske oblike so v trendu

Z geometrijskim vzorcem na garderobi boste takoj videti elegantno. Poleg tega se bo zdelo, da je vaša oprava premišljena do najmanjše podrobnosti, medtem ko ste le dodali zanimiv in značilen vzorec. To je popoln trik za vse lenuhe, ki ne želijo izgubljati čas pred odprtimi vrati omare.

Foto: Dedoles
Foto: Dedoles

Če je plašč z geometrijskim vzorcem za vas nekoliko preveč, začnite z majhnim. Kaj pravite na detajl v obliki nogavic z geometrijskim vzorcem? Majhen modni dodatek lahko ustvari zanimivo kombinacijo brez truda, ki je ni možno preseči.

Maksi krila so vedno šik

To je dejstvo. Se spomnite časov, ko maksi krila niso bila v modi? Tudi mi ne! Le da jih danes lahko kombinirate lažje in v bistvu s čimerkoli. Vse, kar potrebujete, je udoben prevelik pulover ali dolga jopa, ki vas bo ogrela tudi v najhladnejših zimskih dneh.

Kombinirajte prefinjena maksi krila s pletenimi jopami, prilegajočimi suknjiči ali celo puliji z ovratnikom. V trenutni modi ni omejitev. Lahko preprosto sledite motu "manj razmišljaj, več kombiniraj".

Foto: Dedoles
Foto: Dedoles

Popeljite pajkice na naslednjo raven

Obstajata samo dve skupini ljudi. Tisti, ki radi nosijo pajkice, in tisti, ki jih dobesedno sovražijo. Za nekatere so idealen kos oblačila, za druge so namenjene poležavanju in so neprimerne za javnost.

Če nam je to všeč ali ne, so pajkice našle pot v skoraj vsako zimsko garderobo. So del vseh vrst kombinacij – od osnovnih do super izvirnih. Z omenjenim maksi krilom, obleko, kavbojkami ali elegantnim suknjičem in kapo. Obstaja neskončen seznam možnosti, kako pajkice kombinirati s preostalimi oblačili. Zato pogumno naprej in ustvarite svoj videz.

Foto: Dedoles
Foto: Dedoles

Kot v šoli smučanja

V velikih plaščih in puhovkah vam bo vedno maksimalno udobno. Lahko jih nosite v gorah, na mestnih ulicah pa so prav tako videti elegantno. Ne pozabite na ustvarjalne zimske dodatke. Klobuki, šali, rokavice ali kape so v mrzlih mesecih nepogrešljivi v vsaki garderobi. Ne gre samo za to, da ste šik, ampak predvsem, da ne zmrzujete med sprehodom na svežem zraku.

Kateri so vaši najljubši topli kosi oblačil v omari? Maksi jakne, krila, obleke ali zimski dodatki?