Medtem ko se nogometaši Olimpije v teh dneh s polno paro pripravljajo na začetek nove sezone, se navijači zeleno-belih pripravljamo na tradicionalni Zmajev piknik, ki bo v soboto, 6. julija.

Foto: FC OLIMPIJA
Foto: FC OLIMPIJA

Celodnevno dogajanje se prične ob 10.00 z nogometnim turnirjem, dogajanje se ob 16.00 preseli na ploščad pred dvorano C, kjer nas bo ob dobrotah žar mojstrov in osvežilnih pijačah Pivovarne Union zabaval legendarni Pero Lovšin. Vrhunec dneva pa je zagotovo večerna pripravljalna tekma, ko se bosta na Stožicah udarila dva velikana nogometa nekdanje skupne države - naša Olimpija in beograjski Partizan.

Vabimo vas, da izkoristite zares ugodno ponudbo, ki smo jo pripravili za vse, ki nosite Olimpijo v srcu. Z nakupom vstopnice za tekmo s Partizanom (10€) vam pripada tudi brezplačen obrok naših žar mojstrov na Zmajevem pikniku in brezplačen vstop na tekmo prvega kroga kvalifikacij za Ligo Evropa, ko v Ljubljani gostuje latvijski Rigas. Redna cena vstopnice za tekmo z Rigasom je 8 € v predprodaji in 10 € na dan tekme.

Svojo vstopnico si lahko zagotovite na spletni strani Olimpije, v uradni trgovini v Mercator centru Šiška ali na vseh prodajnih mestih Petrola, Mojih kart in Eventima.

#verjamemvzmaje
#zmajevpiknik