Oglasno sporočilo - Šport

Dodaj v

Dejan Zavec, Cristiano Ronaldo in številni drugi svetovno znani športniki prisegajo na kakovost izdelkov Herbalife Nutrition

2. avgust 2018 ob 09:03
Slovenija - Oglasno sporočilo

Podjetje Herbalife Nutrition podpira številne svetovno znane športnike in postavlja ljudi na prvo mesto. Prav zaradi tega in vseh drugih prednosti je podjetje znano kot vodilni ponudnik nadomestkov obrokov in beljakovinskih dopolnil.*

Herbalife Nutrition ve, da so najmočnejši odnosi zgrajeni na zaupanju in transparentnosti. Podjetje zaposluje več kot 300 znanstvenikov in 36 doktorjev znanosti, s čimer zagotavljajo, da so strankam na voljo izdelki najvišje kakovosti. Ob tem sledijo postopku nadzora kakovosti v 14 korakih in s tem zagotavljajo, da je tisto, kar je navedeno na nalepki, dejansko tudi v samem izdelku. Jedro vsega dela podjetja Herbalife Nutririon je zavezanost kakovosti - od gojenja izvornih sestavin do končnih izdelkov, ki pomagajo strankam živeti bolj zdravo življenje. Svetovalni odbor za prehrano podjetja tvori več kot 25 vodilnih strokovnjakov iz vsega sveta, ki pomagajo pri oblikovanju in preizkušanju programov usposabljanja, ki so temelj teh odnosov.

„Poslanstvo podjetja Herbalife Nutrition je, da bi bil svet bolj zdrav in srečnejši, jedro našega dela pa so navedene temeljne vrednote. Prizadevamo si izboljšati vsakodnevno življenje, pri čemer zagotavljamo, da je naš potrjeni in posamezniku prilagojeni pristop na voljo vsakomur, ki je pripravljen začeti svojo pot do ustrezne prehrane,” je povedala Nina Šebečić Crnolatac, regionalna direktorica v podjetju Herbalife Nutrition za Jugovzhodno Evropo.

*Vir: Euromonitor International Limited; izdaja iz leta 2018 v zvezi z zdravjem potrošnikov, definicije za kategorijo nadomestkov obroka in beljakovinskih prehranskih dopolnil; skupni tržni delež imetnika (v %) svetovne blagovne znamke, merjeno v drobnoprodajnih cenah, podatki za leto 2017.

Več informacij: www.herbalife.si

Grayling d.o.o.
Prijavi napako
Kazalo