Foto: Answear
Foto: Answear

Poletje je tukaj, s tem pa tudi čas za poletno modo in stilske popestritve. Za marsikoga je prav poletje tisti čas v letu, ko lahko izživi svoja modna pričakovanja in se poda na pot novim stilskim odkritjem. A ko se odločate za nakup novih kosov oblačil ali obutve, je pomembno, da izberete kose, ki se bodo ujemali z vašim modnim slogom, predvsem pa jih boste lahko skombinirali s preostalimi kosi v vaši garderobi. Nadvse pomembno pa je tudi, da izberete kose, v katerih se boste udobno in prijetno počutili, saj boste le tako poskrbeli za dobro počutje in samozavest na vsakem koraku.

Crocs - udobje na vsakem koraku

Na spletni strani Answear lahko izbirate med različnimi kosi modnih oblačil, obutve in modnih dodatkov. V ponudbi so tudi kosi priznanih modnih znamk. Preden se odločite za nakup, se tako vprašajte, za kakšno priložnost iščete nov kos. Morda izbirate čevlje, ki jih boste lahko vsakodnevno nosili ob različnih priložnostih, ali pa se odločate za nakup novih oblačil za popoldanske aktivnosti? Ste si morda zaželeli novo torbico, ali pa iščete natikače za plažo? Poletni meseci so predvsem tisti, ko je najpomembneje, da poskrbimo za udobje. V primeru, da iščete obutev za sproščene priložnosti, ali pa se odločate za nakup natikačev, ki jih boste lahko nosili ob bazenu, na plaži in nato še doma, je prava izbira za vas Crocs. Natikači z logotipom krokodila, ki so svoj pohod pričeli že davno, imajo vse do danes številne privržence. Danes lahko izbirate med različnimi modeli čevljev Crocs, v ponudbi so različne barve, vzorci in modeli za moške, ženske in otroke, njihova največja prednost pa je njihova nosljivost. Zaradi specifičnega izgleda jih je z malo drznosti mogoče skombinirati prav v vseh možnih različicah, tako v nekoliko bolj športni varianti, pa elegantni in seveda sproščeni. Crocs je doživel tudi svoj trenutek na velikih modnih pistah, zato je prav, da jim priložnost namenite tudi vi. Poleg udobja, ki je pravzaprav sinonim za natikače Crocs, boste zagotovo poskrbeli za odštekan in svojevrsten videz.

Foto: Answear
Foto: Answear

Po trendovski modni navdih k Liu Jo

Če se Crocs morda zdi vendarle nekoliko drzna izbira, pa pobrskajte po nekoliko bolj ženstvenih in elegantnih kosih. V ponudbi na spletni strani Answear pa lahko najdete tudi bogat nabor kosov različnih blagovnih znamk. Med njimi je tudi italijanska Liu Jo, ki se ponaša s pridihom prefinjenosti, elegance in ženstvenosti. Izbirate lahko med različnimi kosi oblačil s podpisom Liu Jo, morda izberete nov par obutve, ali pa se odločite za nadvse priljubljene torbice ali nahrbtnike. Izbirate lahko med različnimi modeli, barvami in dodatki, prav gotovo pa boste našli takšno, ki se bo ujemala z vašo preostalo garderobo in dopolnila vaš modni slog prav ob vsaki priložnosti. Preden se odločite za nakup, pobrskajte po modnih odtenkih, ki so v ponudbi, in izberite takšnega, ki bo kar najboljši odgovor na vaše želje. Morda izberete nekoliko bolj elegantne sandale, ali pa se odločite za nakup trendovskih superg za popoldanske potepe po mestu. Iščete ženstven nahrbtnik za odhod v službo, ali pa nova sončna očala za na plažo? Izbira je vaša.