Kljub svoji visoki kakovosti pa se lahko tudi najnaprednejši pametni telefoni srečujejo s težavami, ki uporabnikom povzročajo neprijetnosti.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Kot ostale pametne naprave tudi najboljši telefoni niso imuni na padce in udarce. V tem primeru potrebujemo zaupanja vrednega in zanesljivega ponudnika popravil, ki bo hitro in učinkovito rešil naše težave.

Spodaj preberite, katere so najpogostejše težave, ki lahko doletijo lastnike iPhone telefonov.

1) Razbito steklo na zaslonu

Eden izmed najpogostejših problemov, s katerim se srečujejo lastniki iPhone telefonov, je razbit zaslon. Padci, udarci ali nenamerno sedenje na telefonu lahko povzročijo razpoke ali zlom stekla na zaslonu, kar zmanjšuje njegovo funkcionalnost.

Odvisno od obsega poškodbe, vam servis lahko zamenja celoten zaslon ali pa zgolj steklo. Slednje vam lahko popravijo že v 1 uri.

2) Hitro praznjenje baterije

Težava s hitrim praznjenjem baterije je pogosta in lahko med uporabo telefona povzroči veliko slabe volje.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Na srečo se da to težavo odpraviti z menjavo baterije, ki bo življenjsko dobo vašega iPhone telefona še podaljšala.

3) Težava s predvajanjem zvoka

Včasih se zgodi, da se na vašem telefonu kar naenkrat pojavi težava s predvajanjem zvoka. To se lahko kaže kot šum, popačen zvok ali celo popolna odsotnost zvoka.

Težavo je mogoče zelo enostavno odpraviti z menjavo mikrofona oziroma zvočnika.

4) Odpoved zvočnika ali slušalk

V primeru, da med pogovorom vi slabo slišite svojega sogovornika na drugi strani linije, lahko pomeni, da je odpovedal zvočnik, ki je pomemben del vsake mobilne naprave. Tudi to težavo je mogoče odpraviti z enostavno menjavo zvočnika.

5) Težave s kamero

Kakovostna kamera je eden izmed ključnih razlogov, zakaj mnogi izberejo iPhone telefon. Težave, kot je nejasna slika, težava s samodejnim ostrenjem ali pa se vam kamera celo ne zažene, so znak, da je treba zamenjati kamero.

Kako poteka servis vaše naprave?

Kadar sumite, da vaša pametna naprava ne deluje tako kot bi mogla, potem je najboljše, da jo čim prej prinesete na izbrani servis telefonov.

Najboljši iPhone servisi, kakršen je denimo Mobistekla, ponujajo širok nabor popravil za mobilne naprave. Ne glede na to, ali ima vaš iPhone razbit zaslon, okvarjeno kamero, težave z mikrofonom, težave z baterijo ali katero koli drugo težavo, bo strokovno osebje hitro našlo rešitev.

Svojo napravo lahko prinesete osebno v poslovalnico na Tržaško cesto 5 v Ljubljani, ali pa jo pošljete preko pošte.

Najprej ob oddaji aparata serviserju posredujete kontaktne podatke in morebitno kodo za odklep zaslona, hkrati vi prejmete prevzemni list s podatki. Po potrebi lahko serviser presodi tudi, da vam pripada nadomestni telefon.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Sledi diagnostika in popravilo, status pa lahko spremljate s številko naročila ter geslom, navedenim na prevzemnem listu. Po zaključenem popravilu vas bo servis obvestil preko elektronske pošte ali telefonskega klica.

Koliko časa traja popravilo telefona na Iphone servisu?

Ena izmed ključnih prednosti podjetja Mobistekla je zanesljiva in hitra storitev. Ker dobro razumejo, kako pomembno je, da je vaš Iphone vedno na voljo, se trudijo, da vam omogočijo čim krajši čas brez njega. Izkušena ekipa tehničnih strokovnjakov bo zato hitro diagnosticirala in odpravila težavo.

Njihov glavni cilj je namreč strankam delujočo napravo vrniti v najkrajšem možnem času. Za vse najpogostejše težave imajo rezervne dele vedno na zalogi, zato vam lahko popravilo iPhona opravijo že v nekaj urah.

Zakaj se odločiti za servis Mobistekla?

Mobistekla je uveljavljeno podjetje, specializirano za popravilo mobilnih in drugih elektronskih naprav vseh priznanih znamk. V njihovem servisu namreč popravljajo preko 30 znamk in več kot 500 modelov telefonov, zato ste lahko prepričani, da je vaš Iphone telefon v varnih rokah.

Izkušena tehnična ekipa vsa popravila opravlja z najvišjo stopnjo natančnosti, pri tem pa uporabljajo samo kakovostne nadomestne dele. Nanje se lahko obrnete, če imate praktično katerokoli težavo s telefonom.

Foto: Spletnik
Foto: Spletnik

Na mobilnih napravah namreč popravljajo praktično vse komponente:

  • menjava stekla
  • menjava zaslona
  • menjava baterije
  • popravilo kamere
  • popravilo polnilnega konektorja
  • popravilo manjših komponent, kot so steklo kamere, zvočnik ali mikrofon.

Poleg tega nudijo tudi popravila na matični plošči, kot je popravilo audio IC čipa, odpravijo pa tudi korozijo po stiku z vodo.

Če se vam zazdi, da naprava ne deluje najbolje, pa niste prepričani, kaj je s telefonom narobe, ga lahko vseeno prinesete na Iphone servis.

Strokovnjaki bodo najprej opravili pregled, šele nato pa se dogovorite za nadaljnjo popravilo.

Servis Mobistekla je zagotovo pravi naslov, če želite napake in težave na vašem iPhonu odpraviti v najkrajšem času in poskrbeti, da bo vaš telefon vedno deloval brezhibno.