Obnovljeni računalniki iz boljše, POSLOVNE linije postajajo vedno bolj iskani, saj poleg kakovosti zagotavljajo velik doprinos trajnosti. Foto: bbt.si
Obnovljeni računalniki iz boljše, POSLOVNE linije postajajo vedno bolj iskani, saj poleg kakovosti zagotavljajo velik doprinos trajnosti. Foto: bbt.si

Kdo ne bi imel računalnika, ki bi bil hiter, tih, s stabilnim delovanjem in z zelo dolgo življenjsko dobo? Najvišje mogoče kakovosti in s 50 % prihranka! Kakšen računalnik si vsi želimo? Kakšen je idealen računalnik?

Ne glede na naloge, ki jih z računalnikom opravljamo, si vsi želimo, da bi bil naš računalnik hiter, zmogljiv, tih in z dolgo življenjsko dobo. Odlično bi bilo tudi, če bi imel zelo ugodno ceno. Je to v realnem svetu mogoče? Ne. Vsi namreč vemo, da se kakovost drago plača in nič drugače ni pri računalnikih.

Verjetno niste vedeli…

… da vsi največji proizvajalci računalnikov, kot so HP, Dell in Lenovo, svojo opremo proizvajajo v dveh kakovostnih linijah: široko-potrošni in POSLOVNI. Trgovinska oz. široko-potrošna linija računalnikov je osnovna, POSLOVNA linja pa je najvišje kakovosti. Tako proizvajalci zagotavljajo cenovno dostopnost širšemu krogu kupcev.

POSLOVNA LINIJA računalnikov – vsi si jo želijo zaradi najvišje kakovosti

V čem je torej razlika med široko-potrošno in POSLOVNO linijo računalnikov? Glavna razlika je, da so računalniki iz POSLOVNE linije sestavljeni iz kakovostnejših materialov in med seboj uglašenih komponent, zato delujejo hitro, stabilno in tiho. Njihova ohišja so trpežnejša, ekrani prenosnikov dajejo boljšo sliko, hladilni sistemi so boljši, baterije daljše, tipkovnice pa zdržijo več klikov. Seveda so zaradi najvišje kakovosti komponent in preciznosti izdelave POSLOVNI računalniki vsaj od 2 do 3-krat dražji v primerjavi s široko-potrošnimi. Zato jih na prodajnih policah trgovin ne vidimo.

Njihova življenjska doba je kar 3-krat daljša od računalnikov široko-potrošne linije, pogostost okvar pa kar 10-krat manjša.

Oprema iz boljše, POSLOVNE linije je izjemno draga, zato je ne zasledite na prodajnih policah trgovin. Foto: bbt.si
Oprema iz boljše, POSLOVNE linije je izjemno draga, zato je ne zasledite na prodajnih policah trgovin. Foto: bbt.si

Ker so v osnovi namenjeni predvsem vsakodnevni poslovni uporabi, so vzdržljivi in delujejo stabilno tudi ob dolgotrajnih obremenitvah. Idealni so glede kakovosti in življenjske dobe - od nakupa nas odvrača le visoka cena.

Kako torej do njih?

Novi računalniki POSLOVNE linije so odlični v vseh pogledih, vsi bi jih imeli, vendar so pregrešno dragi. Kaj torej storiti, da po ugodni ceni pridemo do računalnika v POSLOVNI kakovosti? Edina možnost je nakup obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije v specializirani spletni trgovini BBT.si, kjer imajo največjo zalogo v Sloveniji.

BBT.si je z 20 leti izkušenj največji in najzanesljivejši ponudnik obnovljenih računalnikov iz POSLOVNE linije v Sloveniji in regiji Adria. Namizni računalniki, prenosniki in ostala računalniška oprema priznanih blagovnih znamk je na voljo v najvišji kakovosti obnove in v mnogih različicah. Prav vsi obnovljeni artikli pa so dovolj zmogljivi za vsa mogoča opravila doma, v šoli in službi - tako za nezahtevne kot za najzahtevnejše uporabnike.

Že več kot 20 let ekipa BBT.si skrbi za odlično uporabniško izkušnjo. Foto: bbt.si
Že več kot 20 let ekipa BBT.si skrbi za odlično uporabniško izkušnjo. Foto: bbt.si

Kje se skriva prihranek?

Obnovljeni računalniki iz POSLOVNE linije predstavljajo varno naložbo, ki zagotavlja izjemno kakovost, dolgo življenjsko dobo in občuten prihranek - vsaj 50 % v primerjavi z nakupom nove naprave.

www.bbt.si

Če primerjamo ceno obnovljenega računalnika iz POSLOVNE linije pri BBT.si in ceno računalnika iz trgovine ugotovimo, da ni velike razlike v ceni. VENDAR! Zavedati se je treba, da ima POSLOVNI računalnik 3-krat daljšo življenjsko dobo in da ga boste uporabljali vsaj še enkrat dlje kot trgovinskega. Povedano drugače, če kupite enega poslovnega, v času uporabe, morate kupiti dva trgovinska računalnika. To je velik prihranek! Zaradi tihega, stabilnega delovanja in 10-krat manj okvar, pa lahko pozabite na težave v delovanju, odpovedi matičnih plošč in podobno. Obiski servisa bodo le še oddaljen spomin!

Pod črto – optimalen in do okolja prijazen nakup

V času, ko je trajnost vse pomembnejša, so obnovljeni računalniki odlična izbira. Združujejo kakovost, prihranek in skrb za okolje. S ponudbo visoko kakovostnih POSLOVNIH računalnikov in zanesljivo tehnično podporo BBT.si dokazuje, da je nakup obnovljene računalniške opreme pametna odločitev in trajnostna investicija v prihodnost.

Več na spletni strani www.bbt.si.